Jaunākā tendence mācībām vasarā – unikālas tematiskās nometnes Lielbritānijā

Anete Jankovska | 2016.06.27

Lai gan tradicionālās valodu nometnes joprojām ir pieprasītas, pēdējo gadu laikā vecāki un bērni ir kļuvuši arvien prasīgāki un vēlas ne tikai apgūt valodu, bet arī pilnveidoties un iegūt jaunas iemaņas. Tematiskās programmas Lielbritānijā bērniem un jauniešiem no 7 līdz 16 gadu vecumam piedāvā visu, kas nepieciešams – aktīvu, aizraujošu atpūtu brīvā dabā, kas apvienota ar praktiskām nodarbībām un aktīvu sarunvalodas pielietojumu.

Tematiskās nometnes ir lielisks veids, kā attīstīt bērna aizraušanos vai hobiju un vienlaicīgi papildināt valodu zināšanas. Tajās atpūšas ne tikai jaunieši no visas pasaules, bet arī vietējie britu bērni, līdz ar to komunikācija angļu valodā ir neizbēgama – īsā laikā tiks papildināts vārdu krājums un uzlabota komunikācijas prasme. Priekšpusdienā paredzētas tematiskās nodarbības, pēcpusdienā bērni un jaunieši varēs izvēlēties kādu no vairāk nekā 20 sporta nodarbībām, bet vakarā dalībniekus sagaida bagātīga izklaides programma. Visas nometnes un piedāvātās aktivitātes piemērotas gan iesācējiem bez priekšzināšanām, gan jauniešiem ar iepriekšēju pieredzi.

EC Durbe piedāvā Jums nelielu ieskatu dažās no pieprasītākajām nometnēm:

Topošajiem šefpavāriem noteikti patiks kulinārijas akadēmija, kas sniedz iespēju katru dienu gatavot dažādu valstu ēdienus. Jaunie pavāri apgūs itāļu, spāņu, japāņu un marokāņu virtuves noslēpumus, kā arī šokolādes un konditorejas izstrādājumu gatavošanas mākslu. Nometnes noslēgumā katrs saņems pavārgrāmatu ar noderīgiem padomiem un receptēm, lai, atgiežoties mājās, varētu iepriecināt ģimeni un draugus.

Dabas un piedzīvojumu mīļotājiem būs piemērota izdzīvošanas programma, kurā jaunieši mācīsies orientēties brīvā dabā, iegūt uguni, uzbūvēt patvērumu un atpazīt ēdamas dabas veltes. Šī nometne ir īsts atradums pilsētas bērniem, kas vēlētos uz laiku iejusties Robinsona Krūzo lomā un iegūt pasaulslavenā TV piedzīvojumu raidījuma vadītāja Bēra Grilla cienīgas prasmes.

Īpaša tematiskā programma sagatavota arī meitenēm – viss par un ap skaistumkopšanu, veselīgu dzīvesveidu un sportu. Nometnē jaunietes apgūs jogu un pašaizsardzības paņēmienus, piedalīsies kardio treniņos un saņems noderīgus stilista un kosmetologa padomus par matu un nagu kopšanu, meikapu un piemērotākajām apģērba krāsām. Lieliska izvēle sievišķīgām meitenēm, kas vēlas apvienot relaksāciju un aktīvo atpūtu.

Zirgu mīļotāji novērtēs speciāli izstrādātās jāšanas programmas – gan tiem, kas zirga mugurā nekad nav sēdējuši, gan jauniešiem ar iepriekšēju pieredzi. Iesācēji apgūs jāšanas un zirgu kopšanas pamatus, savukārt pieredzējušie jātnieki iegūs jaunas iemaņas profesionālu treneru vadībā.

Motosporta nometne ar motocikla, kvadracikla un kartinga braukšanas nodarbībām būs īstā izvēle jauniešiem, kurus aizrauj ātrums un adrenalīns. Atbilstoši vecumam, transportlīdzekļu dzinēju tilpums ir robežās no 50 līdz 80 kubikcentimetriem. Nodarbībās jaunieši mācīsies noturēt līdzsvaru, pārslēgt ātrumus, uzsākt braukšanu un apstāties. Pieredzējušākajiem braucējiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādās šķēršļu trasēs un rampās.

Tiem, kuros vienlaikus mīt mākslinieka un piedzīvojumu meklētāja gars, iesakām fotografēšanas nometni. Pirmajā dienas daļā jauniešiem paredzētas fotografēšanas nodarbības, kas ietver tehnisko, vizuālo un radošo prasmju attīstīšanu. Tiks apgūta fotokameras izmantošana, attēlu apstrāde Photoshop, pareiza apgaismojuma noslēpumi un kompozīcija, lai radītu augstvērtīgas un kvalitatīvas fotogrāfijas. Nedēļas beigās katram dalībniekam būs izveidots personīgais portfolio ar visām uzņemtajām fotogrāfijām.

Plašajā piedāvājumu klāstā ietilpst arī multi-aktivitāšu, ūdenssporta, filmu producēšanas, adrenalīna, sērfošanas, ekstrēmo piedzīvojumu, autovadīšanas, Indiana Džonsa piedzīvojumu, videospēļu, spiegu, klinšu kāpšanas, mūzikas, dejošanas un līderības nometnes.

Vairāk informācijas skatieties EC Durbe mājaslapā vai zvaniet 67223122.

Avots: EC Durbe


celojumubode - 3815
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens.

EUR 369 | Latvia Tours

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

 Jāņa Šipkēvica koncerts

Jāņa Šipkēvica koncerts

3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim.

EUR 25 | Valmieras TIC

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -