Wizz Air pirmo reizi parāda un testē Airbus A321NEO

Agnija Jankovska | 2016.09.26

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air kopā ar Airbus šī gada 23.septembrī Budapeštas lidostā iepazīstināja ar vismodernāko Airbus lidmašīnu A321neo un uzsāka testēšanas turneju WIZZ pilotiem.
Kopš pirmā lidojuma 2004. gadā Wizz Air nepārtraukti paplašina lēto reisu tīklu, nodrošinot visiem pieejamu gaisa satiksmi. WIZZ vienmēr ir izmantojusi Airbus A320 ģimeni, un 2015. gada novembrī WIZZ lidmašīnu parkā tika iekļauta pirmā lidmašīna A321ceo, kas ļauj lidsabiedrībai piedāvāt vairāk vietu uz vairāk galamērķiem par viszemākajām WIZZ cenām un uzlabot pasažieru ceļošanas pieredzi ar jaunām salona krāsām, gaišāku salona vidi, mīkstiem ādas sēdekļiem un plašāku sēdvietu izvēli. Līdz 2018. gada beigām WIZZ lidmašīnu parkam pievienosies 30 lidmašīnas A321ceo, un 2019. gadā lidsabiedrība saņems pirmo no 110 Airbus A321neo, kas 2015. gadā tika pasūtītas Parīzes aviācijas izstādē. A321neo piegādes turpināsies līdz 2024. gada beigām.
Wizz Air, kuras rīcībā pašlaik ir viens no jaunākajiem lidmašīnu parkiem Eiropā, kas sastāv no 63 Airbus lidmašīnām A320 un 10 lidmašīnām A321ce, kuru vidējais vecums ir četri gadi, vienmēr ir centusies atbalstīt efektīvas un videi draudzīgas progresīvās tehnoloģijas. Lidmašīna A321neo, kurā ir ieviesti visjaunākie zinātnes sasniegumi, tostarp uzlabota lauka veiktspēja un aerodinamika, jaunās paaudzes dzinēji un šārkleta veida spārnu galu ierīces, nodrošina vismazāko degvielas īpatpatēriņu savā kategorijā ar vairāk nekā 15 procentu degvielas ietaupījumu salīdzinājumā ar pašreizējām vienejas lidmašīnām, kā arī zemāku CO2 izplūdi un trokšņa līmeni.
Wizz Air ir viena no galvenajām Airbus sadarbības partnerēm, tāpēc WIZZ piloti pirmie testē visvairāk pārdoto vienejas lidmašīnu A321neo. WIZZ kapteiņu grupa, tostarp Wizz Air galvenais pilots Zoltans Sabo, no Budapeštas lidos uz septiņiem galamērķiem Eiropā, lai notestētu savā klasē labākās lidmašīnas A321neo vadāmības īpašības.
Wizz Air ekspluatācijas direktors Dīderiks Pens sacīja: „Mēs ar prieku uzsākam testēt lidmašīnu Airbus A321neo, kas pievienosies mūsu lidmašīnu parkam 2019. gadā. Mēs esam pārliecināti, ka jaunā lidmašīna ļaus vēl vairāk samazināt ekspluatācijas izmaksas mūsu uzņēmumā un nodrošināt mūsu pasažieriem vislētākās biļetes mūsu plašajā maršrutu tīklā. Līdztekus piedāvājuma un ērtību pilnveidošanai mūsu klientiem mēs ar lepnumu samazinām arī savu ietekmi uz vidi, izmantojot nozīmīgus videi draudzīgos uzlabojumus, ko sniedz A321neos novatoriskās tehnoloģijas.”



Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 127 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

Avots: Wizz Air Group


celojumubode - 3814
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

4.maija Brīvības svētki Rēzeknē!

4.maija Brīvības svētki Rēzeknē!

Svinēsim svētkus kopā!

Rēzeknes pilsētas TIC

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -