Nissan X-Trail N-Trek – īpaša versija piedzīvojumus alkstošām ģimenēm

Nissan X-Trail N-Trek – īpaša

Foto: Velocita.lv | Autors: Velocita.lv | 2024.06.13

Ikoniskais Nissan ģimenes SUV X-Trail sper vēl vienu soli aktīvā dzīvesveida pasaulē un piedāvā jaunu versiju – N-Trek. Tā ir radīta uzdrīkstēšanās pilnām ģimenēm, kas vienmēr ir gatavas doties piedzīvojumos. X-Trail versiju klāsta jaunākā papildinājuma nosaukums N-Trek dabiski asociējas ar aktīvo atpūtu un dabu, savukārt tā īpašās iezīmes pārceļ X-Trail jaunā elektrificēto pilnpiedziņas piedzīvojumu līmenī.

Vizuāli X-Trail N-Trek izceļas ar izteiksmīgiem dizaina elementiem, kas rada robustuma sajūtu. Priekšpusē uzmanību piesaista Nissan V-Motion rāmja tumšā apdare ap centrālo režģi. Citās X-Trail versijās V-Motion ir hromēts.

Priekšā un aizmugurē bampera apakšējā aizsargājošā daļa ir metāliski tumšpelēka, savukārt ārējie spoguļi ir melnā krāsā. Priekšējā bampera apakšdaļā ir integrēti jauni LED miglas lukturi.

X-Trail N-Trek virsbūves krāsojuma opcijas ietver Solid Grey un Champagne Silver metālisko toni, kā arī Pearl White, Diamond Black un Ceramic Grey perlamutra krāsu. Piedevām Pearl White, Champagne Silver un Ceramic Grey ir iespējams kombinēt ar melnu jumtu.

X-Trail N-Trek specifiskās stila detaļas stiprina pārliecību, ka šis spēcīgais pilnpiedziņas ģimenes auto saglabās mērķtiecību un apņēmību arī sarežģītos braukšanas apstākļos – gan uz ceļa, gan bezceļā.

Salonā ir ieviesta ūdensizturīga sēdekļu apdare, kas ir perfekti piemērota N-Trek potenciālo īpašnieku piedzīvojumu garam. Viņi un viņu jaunākie ģimenes locekļi, visticamāk, pie sava auto nereti atgriezīsies pēc sportiskām aktivitātēm brīvā dabā ļoti dažādos laikapstākļos un varēs vienkārši sēsties iekšā un braukt mājās, neraizējoties par salonu.

Lai vēl vairāk stiprinātu salona izteiksmīgo robustumu, īpaši X-Trail N-Trek ir izstrādāts piederumu komplekts, kurā ietilpst gumijas grīdas paklājiņi un abpusēji lietojams bagāžas nodalījuma paklājs.

N-Trek Nissan ikoniskajai X-Trail saimei piešķir jaunu pievilcības dimensiju. Tas ir aprīkots ar Nissan novatorisko e-POWER tehnoloģiju, kurā tiek izmantots mazs, efektīvs 3 cilindru turbodzinējs ar mainīgu kompresiju. Tas ražo elektrību akumulatoram, kas darbina riteņus piedzenošo elektromotoru. Lai automobiļa vadītājs justos maksimāli pārliecināts jebkuros apstākļos, modernā visu riteņu piedziņas sistēma e-4ORCE aprīkota ar diviem elektromotoriem – vienu uz priekšējās, otru uz aizmugurējās ass, un tie var pielāgot jaudas padevi 10 000 reižu sekundē atkarībā no saķeres.

Tādā veidā X-Trail spēka agregāts nodrošina elektroauto raksturīgu plūdenu braukšanu apvienojumā ar gatavību pārvarēt sarežģītus apstākļus gan uz ceļa, gan bezceļā, turklāt bez nepieciešamības automobili uzlādēt.

Gan vizuālā, gan tehnoloģiskā ziņā N-Trek raida vēl spēcīgākus piedzīvojumu signālus, tāpēc ģimenēm, kas alkst būt dabā un kam patīk aktīvs dzīvesveids, ir lielisks sabiedrotais doties vēl trakākos piedzīvojumos – elektrificētā pilnpiedziņas SUV ar līdz pat septiņām sēdvietām.

Avots: Velocita.lv



NE-parastumi Madonas novadā

NE-parastumi Madonas novadā

Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā.

Madonas TIC

 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet +371 20 605

EUR 145 | Via Vitalité

Tukuma teātra izrāde

Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"

12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva.

Tukuma TIC

Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202

Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202

Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs Mārtiņš Upenieks.

Tukuma TIC

Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu!

Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu!

Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus

Bauskas TIC

Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS

Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS

Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā.

Tukuma TIC

Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ

Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ

7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ.

Tukuma TIC

Aizvadi vasaru

Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā!

Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga!

Cēsu TIC

Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju!

Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju!

Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja!

Bauskas TIC

īpašs ģimenes piedāvājums

īpašs ģimenes piedāvājums

Īpašais ģimenes piedāvājums!

EUR 150 | Bellevue Park Hotel Riga

Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē

Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē

Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos uz Cesvaini

Madonas TIC

Bauskas novadā

Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas"

Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā!

Bauskas TIC

Tūrisma karte

Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē"

“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem!

Bauskas TIC

13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā!

13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā!

Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas kultūras centrā.

Bauskas TIC

Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ!

Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ!

Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās vietās Tukumā

Tukuma TIC

IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā

IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā

Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem!

Bauskas TIC

Teātru festivāls “Ķiršu dārzs

Teātru festivāls “Ķiršu dārzs" Balvos

No 5. līdz 7. jūlijam Balvos notiks teātra svētki - VII Starptautiskais teātru festivāls “Ķiršu dārzs”.

Balvu TIC

Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī

Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī

Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, plkst. 19:00!

Bauskas TIC

Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem

Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem

Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir izdevusies!

Madonas TIC

Tukuma novada piekrastes naktsmītnes

Tukuma novada piekrastes naktsmītnes

Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam!

Tukuma TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -