Travelnews.lv piedāvā: Svētku nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Svētku

Foto: Pixabay.com | Autors: Ludmila Glazunova | 2024.05.04

4. maijs šogad iekrīt sestdienā, taču brīvdiena neizpaliek, jo brīvdiena ir arī pirmdien, 6. maijā. Tādēļ šoreiz mums ir iespēja baudīt daudz vairāk.

Rīgā svētkus svinēs ar vērienu

Svinot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, 4. maiju, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt daudzveidīgus kultūras pasākumus – gan svinīgo ziedu nolikšanas ceremoniju pie Brīvības pieminekļa, gan svētku dienai veltītās īpašās muzikālās programmas, koncertus un radošās darbnīcas, filmu maratonu, akciju “Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai” un citus pasākumus pilsētas centrā un apkaimēs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tērvete aicina uz Balto galdautu svētkiem

2024. gada 4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienā, Tērvetē aicina visus iedzīvotājus un viesus uz Balto galdauta svētkiem, kas ir brīnišķīga iespēja kopā ar ģimeni un draugiem atzīmēt šo vēsturisko notikumu, baudīt mūziku, vietējo amatnieku piedāvājumu un kopīgi stiprināt piederības sajūtu savai valstij. Plašāka informācija atrodama šeit.

“Inženieru arsenāls” svin dzimšanas dienu

2024. gada 5. maijā, savas darbības pirmo gadadienu svinēs Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls” – plašākā retro tehnikas ekspozīcija visā Latgalē. Sezonas atklāšanas pasākumā ikviens ir aicināts pieskarties un dalīties spilgtā sajūtu gammā, kas daudzkrāsaini iezīmēs pirmo iestādes pastāvēšanas gadu. Plašāka informācija ir atrodama šeit.

Brīvības svētku svinēšana Rēzeknē

Šogad Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, 4. maijā, Rēzeknē notiks īpaši Latvijas svētki, jo pēc 12 gadiem Rēzeknē atgriežas vērienīgā Nacionālo bruņoto spēku un Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu militārā parāde, ko varēs vērot klātienē un tiešraidē translēs Latvijas Televīzija, kā arī notiks virkne citu svētku pasākumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Svinēt svētkus Bānīša zemē

Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu Bānīša zemē - Gulbenes un Alūksnes novados - 4.maijā atzīmēs azartiski, izzinoši un svinīgi jeb kā saka vietējie - ar pilnu tvaiku. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgava aicina uz tematiskām svinībām

2024. gada 4. maijā, tiek atzīmēta Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena.  Par godu šai dienai no pulksten 11 līdz 13 interesenti aicināti uz Dzīvesziņas un arodu sētas pagalmu Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies tematiskas svinības. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pilī latviskās noskaņās skanēs Mārča Auziņa solo programma

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo koncerts.  Svētku noskaņai pirms koncerta, plkst. 16:00, ikvienam būs iespēja baudīt trīs kārtu maltīti latviskās garšās pie balti klātiem galdiem pils Baltajā zālē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Avots: BalticTravelnews.com


celojumubode - 3814
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus!

Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus!

Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss

Bauskas TIC

Līvas ciema svētki Liepājā

Līvas ciema svētki Liepājā

Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā.

Liepājas reģiona TIB

Te ir darbs!

Te ir darbs!

Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV

Nikos Travel

Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā

Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā

Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Muzeju nakts Liepājā

Muzeju nakts Liepājā

Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi.

Liepājas reģiona TIB

Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024!

Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024!

18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos gaidīs ikvienu interesentu.

Cēsu TIC

Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024

Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024

Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā.

Tukuma TIC

Uz Muzeju nakti aicina Alūksne!

Uz Muzeju nakti aicina Alūksne!

“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas.

Alūksnes TIC

“Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma

“Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma

Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas vasaras garumā.

Liepājas reģiona TIB

Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences”

Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences”

No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

27. Gaujas plostnieku svētki

27. Gaujas plostnieku svētki

17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm straujām…”.

Valmieras novada Tūrisma pārvalde

"Ragakrasts" brīvdienu mājas Mērsragā

Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv

Tukuma TIC

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku tirdziņš U.C.

Tukuma TIC

Muzeju nakts Tukuma novadā

Muzeju nakts Tukuma novadā

Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties muzejos radoši.

Tukuma TIC

Glika dienas Alūksnē

Glika dienas Alūksnē

Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”!

Alūksnes TIC

Dobeles ceriņu skaistums!

Dobeles ceriņu skaistums!

Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25.05.24,27 EUR

EUR 27 | Nikos Travel

Neaizmirstamā pieredze muzeju naktī

Neaizmirstamā pieredze muzeju naktī

Sociālais uzņēmums "Neredzamā Pasaule" piedalās šī gada Muzeju naktīs ar īpašu piedāvājumu, piedāvājot unikālu ekskursiju pilnīgā tumsā ar 15% atlaidi

Neredzamā Pasaule

Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA!

Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA!

Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos!

Tukuma TIC

Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku

Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku

Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv

EUR 65 | Hercogs Mārupe

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ".

Tukuma TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -