Piegādes uzņēmums Nova Post atver klientu centru Latvijā

Olha Baburina | 2023.10.30

Latvija ir kļuvusi par trešo Baltijas valsti un astoto Eiropas valsti, kurā durvis vaļā vēris ukraiņu loģistikas uzņēmuma Nova Post klientu centrs.

"Jau 22 gadus Nova Post ir bijis uzticams atbalsts ukraiņiem, lai kur viņi atrastos, - jo īpaši kara laikā. Pagājušajā nedēļā mēs piedzīvojām lielu traģēdiju - Krievijas raķetes triecienā Nova Post šķirošanas centram Harkivā gāja bojā seši mūsu darbinieki. Taču mums ir jāturpina strādāt, jo miljoniem cilvēku gan Ukrainā, gan ārvalstīs ir atkarīgi no mūsu darba. Šodien atklājam Nova Post klientu centru Latvijā, lai apvienotu tos, kurus šķīris karš un robežas, lai viņi viegli un ātri varētu nosūtīt daļu sava siltuma, rūpju un atbalsta Ukrainai,” stāsta Oleksandrs Lisovecs (Oleksandr Lysovets) Nova Post vadītājs Eiropā.

Pirmā Nova Post nodaļa būs atvērta katru dienu Tērbatas ielā 30, Centra rajonā, Rīgā, LV-1011. Tajā varēs nosūtīt un saņemt dokumentus, pakas un kravas, kuru svars ir līdz 100 kg.

Piegāde no Latvijas uz Ukrainu ilgst no piecām dienām un maksā:
Dokumenti - 16 eiro
pakas līdz 2 kg - 18 eiro
pakas līdz 10 kg - 23 eiro
pakas līdz 30 kg - 35 eiro
kravas no 30 līdz 100 kg - 1,2 eiro par kilogramu.

Pasākuma goda viesis, Ukrainas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Anatolijs Kucevols pirmais nosūtīja apsveikuma vēstuli Ukrainai.

"Neraugoties uz notiekošo Krievijas agresiju pilnā apmērā, Ukrainas bizness izrāda lielu pielāgošanās spēju, izturību un nelokāmību, ko pierāda arī uzņēmuma Nova Post darbs. Esmu pārliecināts, ka Nova Post speciālistu profesionālais sniegums veicinās abpusēji izdevīgu sadarbību veidošanu starp Ukrainas un Latvijas uzņēmumiem, un uzņēmuma darbība Latvijā palīdzēs izveidot ātrus un ērtus loģistikas sakarus starp Latviju un Ukrainu. Nova Post darbības paplašināšana Eiropas valstīs ir pierādījusi Ukrainas biznesa konkurētspēju, sniedzot kvalitatīvus pakalpojumus starptautisko standartu līmenī. Tādēļ aicinu Latvijas uzņēmējus atbalstīt šos centienus ar partnerību un auglīgu sadarbību," atklāšanas ceremonijā pauda vēstnieks Anatolijs Kucevols (Anatolii Kutselov).

Klientiem pieejama arī Nova Post kurjerpasta piegāde uz jebkuru vietu visā Latvijā: Nova Post kurjeri piegādā un izņem sūtījumus Rīgas robežās, savukārt par piegāžu partneri visā Latvijā Nova Post ir kļuvis uzņēmums Venipak, kas palīdz piegādāt sūtījumus uz jebkuru vietu valstī (uz adresi, paku skapīti vai izņemšanas punktu), kā arī paņemt pakas no klienta adreses, lai tās nogādātu saņēmējam Ukrainā.

Ar kurjeru var sazināties, gan izmantojot vietni NovaPost.com, gan mobilo aplikāciju Nova Post (lietotne ir lejuplādējāma Google Play un AppStore). Kurjera pakalpojumi klientam izmaksā papildu 4,00 eur sūtījumiem līdz 30 kg vai papildu 10 eur par katriem 100 kg.

Ar mobilās lietotnes Nova Post palīdzību klienti var izveidot piegādes rēķinu un apmaksāt piegādi, izsaukt kurjeru, atrast sev tuvāko filiāli, sekot līdzi paciņas atrašanās vietai tiešsaistē. Mobilā lietotne Nova Post ir pieejama arī latviski.

“Ikviens var izsaukt Nova Post kurjeru uz savu adresi, mājām vai biroju, izmantojot interneta vietni vai mobilo lietotni. Kurjers ieradīsies un paņems jūsu sūtījumu, kur tas jums ir ērti. Galvenais, lai tas jau būtu iepakots,” stāsta Svitlana Knižka (Svitlana Knyzhka), Nova Post izpilddirektore Baltijas valstīs.

Nova Post jau ir atvēruis 68 klientu centrus vairākās Eiropas valstīs, tostarp Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Rumānijā, Vācijā, Slovākijā, Moldovā un Igaunijā.

Plašāka informācija pieejama šeit: https://novapost.com/uk-lv

Par NOVA grupu:
NOVA ir uzņēmumu grupa, kas sniedz loģistikas, finanšu un IT pakalpojumus Ukrainā un visā pasaulē. Grupā ietilpst gan Ukrainas, gan starptautiski uzņēmumi: Nova Post Ukraine, valsts mēroga piegādes uzņēmums; NovaPay, ne-banku finanšu uzņēmums; Nova Global, kas sniedz pārrobežu pakalpojumus; Nova Post Europe, kas nodrošina ātru un uzticamu piegādi starp Eiropas valstīm un Ukrainu un jau ir atvēris pārstāvniecības Moldovā, Polijā, Lietuvā, Čehijā, Rumānijā, Vācijā, Slovākijā, Igaunijā un Latvijā; pašu kravas aviokompānija SuperNova ātrai piegādei saviem klientiem visā pasaulē; IT uzņēmums Nova Digital, tīmekļa lietojumprogrammu un programmatūras izstrādātājs.

Avots: novaposhta.ua


celojumubode - 3815
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā Cēsu novads!

Cēsu TIC

Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā

Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā

4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus.

Tukuma TIC

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Glika dienas Alūksnē

Glika dienas Alūksnē

Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”!

Alūksnes TIC

NBS orķestra koncerts TUMĒ

NBS orķestra koncerts TUMĒ

2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli.

Tukuma TIC

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā akcijā ģimenēm.

Gulbenes novada TIC

Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem

Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem

Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Putnu draugu skola 2024

Putnu draugu skola 2024

Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem!

Bauskas TIC

Biznesa pusdienu piedāvājums

Biznesa pusdienu piedāvājums

Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00!

Hercogs Mārupe

Karogu brauciens | Tukumā

Karogu brauciens | Tukumā

Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā!

Tukuma TIC

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu!

Bauskas TIC

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem.

Gulbenes novada TIC

Golfa diena Madonā

Golfa diena Madonā

Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu.

Madonas TIC

Uz Tukumu pēc literatūras!

Uz Tukumu pēc literatūras!

Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem.

Tukuma TIC

Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un apkārtnē!

Tukuma TIC

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ".

Tukuma TIC

Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos!

Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos!

Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā!

Bauskas TIC

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku tirdziņš U.C.

Tukuma TIC

NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā

NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā

30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez maksas.

Tukuma TIC

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām neaizmirstamus.

Tukuma TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -