«SIXT» kāpina apgrozījumu par 25% un sasniedz 7000 automašīnas Baltijā

Katrīna Antmane | 2023.05.18

SIA “TRANSPORTENT” koncerns jeb “SIXT” franšīzes partneris Baltijā 2022. gadā nostiprinājis vadošās tirgus pozīcijas pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un īstermiņa auto nomas tirgū, sasniedzot konsolidēto apgrozījumu 47,4 miljonu eiro apmērā, kas ir par 25% vairāk nekā 2021. gadā. Pateicoties izaugsmei visos grupas uzņēmumos, konsolidētā peļņa 2022. gadā sasniedza 2,5 miljonus eiro.

“Latvijā “SIXT” ir stabils tirgus līderis, savukārt Lietuvā un Igaunijā – uzņēmums turpina strauju izaugsmi īstermiņa un ilgtermiņa auto nomas segmentā, apkalpojot vairāk nekā 7000 automašīnu. Lai stiprinātu līdera pozīcijas Baltijā kā starptautisks mobilitātes pakalpojumu sniedzējs, aizvadītajā gadā tika ieviests arī jauns automašīnu abonēšanas pakalpojums “SIXT+”. Tas ir stratēģisks solis uzņēmuma sniegto auto nomas un pilna servisa auto līzinga pakalpojumu klāstā, kas nodrošina iespēju privātpersonām, kā arī maziem un vidējiem uzņēmumiem abonēt automašīnu, neuzņemoties ilgtermiņa saistības,” norāda Arnis Jaudzems, “SIXT” vadītājs Baltijas valstīs.

“SIXT” nepārtraukti plāno un iegulda resursus arī ilgtspējas attīstībā, īpašu uzmanību veltot ietekmei uz vidi, sociālajai atbildībai un korporatīvajai pārvaldībai. Tostarp, lai samazinātu autotransporta radīto emisiju apjomu uzņēmuma autoparks ik gadu tiek palielināts gan ar hibrīdauto, gan elektroauto. Koncerna iegādāto elektroauto īpatsvars sasniedza 6% (2021. gadā – 2%) no visiem 2022. gada jaunajiem automobiļiem ilgtermiņa un īstermiņa nomas segmentos.

Aizvadītajā gadā “SIXT” turpināja attīstīt esošās IT sistēmas, koncentrējoties uz klientu apkalpošanas kvalitāti un procesu efektivizāciju, kā arī klientiem piemērotu pakalpojumu un risinājumu ieviešanu tirgū, tai skaitā bezkontakta auto nomas ieviešanā. Neapstājoties pie sasniegtā, “SIXT” turpinās ieguldīt IT risinājumu izpētē un izstrādē, lai paaugstinātu savu tirgus konkurētspēju.

Koncerna neatņemama sastāvdaļa ir iesaiste arī vairākos labdarības projektos, tai skaitā Regine Sixt labdarības fondā “Drying Little Tears”. Baltijā 2022. gadā ziedoti 86 tūkstoši eiro sabiedriskā labuma organizācijām, kas sniedz atbalstu bērniem un Ukrainas karā cietušajiem. Labdarības ietvaros sniegts atbalsts arī ar transporta nodrošinājuma un šoferu servisa pakalpojumiem.

SIA "Transporent" koncernā ietilpst SIA "Transporent" kā mātes sabiedrība, kam 100% pieder meitas sabiedrības SIA "Transporent auto noma" (Latvija), SIA "Transporent.com" (Latvija), SIA "Transporent Property" (Latvija), OU "Transporent"  (Igaunija), UAB "Transporent" (Lietuva), kā arī SIA "Transporent Property"  100% piederoša meitas sabiedrība SIA “Easy Park”(Latvija).

Avots: SIXT.lv


celojumubode - 3814
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze!

Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze!

Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve.

EUR 325.00 | Latvia Tours

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Turcjas kūrorti - 22.-29.05.

Turcjas kūrorti - 22.-29.05.

Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju!

EUR 325 | Estravel Latvia

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Iztāde

Iztāde "Talsu rallijs"

Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām.

Talsu novada TIC

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”.

TAKA

𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad!

EUR 485 | Latvia Tours

Brauc ar klasi Alūksni!

Brauc ar klasi Alūksni!

Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem!

EUR 3.00 | Alūksnes TIC

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.!

🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.!

Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību Krētas salā!

EUR 243 | Latvia Tours

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā!

Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā!

Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai dodies izjādē!

Bauskas TIC

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Līgo svinības jūras krastā

Līgo svinības jūras krastā

23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & SPA” pludmalē!

Baltic Beach Hotel & SPA

"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags

Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags.

Tukuma TIC

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar tradīcijām..

EUR 53.00 | Latvia Tours

SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA

SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA

Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita Tomsone.

Talsu novada TIC

🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru

🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru

340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides!

EUR 299 | Latvia Tours

Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu!

Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu!

Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona.

Rēzeknes pilsētas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -