«Avis» apgrozījums pieaudzis par 16%

Lilita Pelčere | 2023.05.02

Aizvadītajā gadā automobiļu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja “Avis” apgrozījums sasniedza 6,5 miljonus eiro, kas ir par 16% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Apkalpoto nomas klientu skaits kopumā palielinājies uz pusi. Ņemot vērā ierobežoto jaunu automobiļu tirgu, būtiski pieauga uzņēmumu interese par ilgtermiņa auto nomu. Šogad uzņēmums plāno paplašināt autoparku ar elektromobiļiem un ieguldīt tam piemērotas infrastruktūras izveidē.

“Esam gandarīti, ka aizvadītais gads ir ar plusa zīmi, kā arī pieaugusi interese par nomas pakalpojumiem. Ilgtermiņa nomas pakalpojums “Avis Flex”  nodrošina auto nomu par noteiktu cenu laika periodam, kas nav mazāks par vienu mēnesi, un tieši iepriekšējā gadā pakalpojums piedzīvoja strauju apgrozījuma pieaugumu – līdz pat par 400%. Tā bija izvēles alternatīva, kad auto ražošana un piegāde sakarā ar pandēmiju un tās radītajām sekām bija ierobežota,” stāsta “Avis” Nomas departamenta vadītājs Armands Gailis.

Uzņēmuma neto apgrozījums 2022. gadā sasniedza 6,5 miljonus, kas ir par 16% lielāks nekā gadu iepriekš. 2021. gadā neto apgrozījums bija nepilni 5,5 miljoni. Savukārt bruto peļņa pērn sasniegusi gandrīz 748 tūkstošus eiro. Salīdzinot ar gadu iepriekš, kopumā veikto auto nomu skaits 2022. gadā palielinājās uz pusi (51%), savukārt vidējais iznomāto auto skaits mēnesī – par 34%. Būtisks veikto auto nomu pieaugums bija tieši pavasarī, piemēram, martā tas palielinājās par 116%, bet aprīlī – pat par 314%. Pieaugumu var saistīt ar pandēmiju un noteiktajiem distancēšanās ierobežojumiem 2021. gada pavasarī. Pārējos mēnešos pieaugums bija līdz 73%.

Pērn turpināja pieaugt uzņēmumu interese par ilgtermiņa nomas pakalpojumu “Avis Flex”. Sakarā ar pandēmijas radītajām sekām atsevišķu nozaru, piemēram, medicīnas, loģistikas, dažādu ķīmisko vielu izstrādes un rūpniecības jomas, uzņēmumiem radās nepieciešamība pēc papildu darbiniekiem un attiecīgi arī vajadzība paplašināt savu autoparku. Tādējādi izvēlētais risinājums nereti bija ilgtermiņa auto noma. Ņemot vērā, ka “Avis Flex” piedāvājuma klāsts ir plašs, bija iespēja apmierināt dažādu klientu prasības –piedāvājot gan kravas mikroautobusus operatīvu darbību veikšanai, gan universālos automobiļus aktīvās pārdošanas un izplatīšanas uzņēmumiem, kā arī premium klases transportlīdzekļus vadības līmeņa darbiniekiem.

Pēdējā gada laikā “Avis” savu autoparku ir papildinājis ar vairākiem elektromobiļiem. Šogad uzņēmums turpinās pilnveidot autoparku ar videi draudzīgiem transportlīdzekļiem, iepērkot gan automobiļus ar hibrīda dzinējiem, gan elektromobiļus. Tāpat plānots attīstīt elektromobiļu infrastruktūras un uzlādes pieejamību vietās, kur atrodas “Avis” nomas biroji. Uzņēmums gatavojas pilnveidot tehnoloģiskos risinājumus, kas vērsti gan uz esošajiem, gan jauniem klientiem, kā arī turpinās paplašināt pakalpojumu klāstu un pilnveidot “Avis Flex” pakalpojuma elastību atbilstoši klientu pieprasījuma tendencēm.

Avots: Ka.lv


celojumubode - 3813
Turcjas kūrorti - 22.-29.05.

Turcjas kūrorti - 22.-29.05.

Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju!

EUR 325 | Estravel Latvia

WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒!

WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒!

🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI.

EUR 2331 | Latvia Tours

Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā

Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā

26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts.

EUR 25 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti

-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti

Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju

EUR 726 | Estravel Latvia

🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀!

🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀!

Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien!

EUR 305.00 | Latvia Tours

Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā

Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā

Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un lauku mājas.

TAKA

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha

EUR 685 | Estravel Latvia

Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē

Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē

Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē.

Alūksnes TIC

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

Līgo Višķos 2024!

Līgo Višķos 2024!

Aicinām jūs apmeklēt grandiozu lielkoncertu 23. jūnija vakarā pulksten 20.00 Višķu estrādē burvīgajā Luknas ezera krastā!

TAKA

Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24

Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24

Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena!

EUR 35 | Nikos Travel

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru

🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru

340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides!

EUR 299 | Latvia Tours

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”.

TAKA

50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē

50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē

AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. //

EUR 249 | Estravel Latvia

Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki

Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki

Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki.

Talsu novada TIC

Līgo svinības jūras krastā

Līgo svinības jūras krastā

23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & SPA” pludmalē!

Baltic Beach Hotel & SPA

Iztāde

Iztāde "Talsu rallijs"

Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām.

Talsu novada TIC

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

Piesakies uz

Piesakies uz "Lielais plosts 2024"

Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”).

TAKA

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -