«Huawei» izziņo augstas skaņas kvalitātes bezvadu austiņas zemo cenu kategorijā

Lauris Kupčs | 2023.01.20

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei izdod jaunāko FreeBuds sērijas papildinājumu – Huawei FreeBuds 5i True Wireless Stereo (TWS) bezvadu austiņas, kas nodrošina augstu skaņas kvalitāti ar vairākiem trokšņu slāpēšanas un ekvalaizeru režīmiem, kā arī jaudīgu 28 stundu darbības laiku.

Augstas izšķirtspējas skaņa

Huawei FreeBuds 5i nodrošina augstas izšķirtspējas mūzikas baudījumu ar jaudīgu aparatūru, mūsdienīgiem algoritmiem un vairākiem ekvalaizeru efektiem, lai atskaņotu un pārraidītu mīļākos skaņdarbus un citus audio failus, sadzirdot katru noti un instrumentu. Jaunās bezvadu austiņas ir arī sertificētas ar Hi-Res Audio Wireless sertifikātu.

Vairāki ekvalaizeru efekti sniedz klausītājiem iespēju brīvi regulēt audio efektus, piemēram, izvēloties Bass boost vai Treble boost režīmu. Savukārt austiņu 10 mm dinamiskie draiveri darbojas kopā ar polimēru kompozītmateriālu diafragmu, lai nodrošinātu zemas, vidējas un augstas frekvences skaņu, padarot tās ideāli piemērotas dažādu žanru mūzikas atskaņošanai.

Trokšņu slāpēšana netraucētai klausīšanās pieredzei

Lai saglabātu tīru un nevainojamu skaņu ar minimāliem vides trokšņu traucējumiem, Huawei FreeBuds 5i ir aprīkotas ar hibrīda trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas ir plašāka par tradicionālo austiņu konstrukciju, lai pasīvi bloķētu augstfrekvences trokšņus. Tās ne tikai uztver ārējos trokšņus, bet arī uztver papildus trokšņus auss kanālā, nodrošinot maksimālo trokšņu slāpēšanu līdz pat 42 dB.  

Valkājot Huawei FreeBuds 5i, ir iespējams izvēlēties starp Ultra, General un Cozy trokšņu slāpēšanas režīmiem. Kā arī ar mākslīgā intelekta trokšņu slāpēšanas funkciju tiek atpazīta runātāja balss zvanu laikā, uzlabojot skaņas kvalitāti un mazinot apkārt esošo trokšņu ietekmi uz zvanu kvalitāti.

Viedas funkcijas un ilgstoša darbība

Jauno austiņu lietotāji var netraucēti izveidot savienojumu starp dažādām ierīcēm un operētājsistēmām, piemēram, viedtālruni, planšetdatoru, datoru vai pulksteni, kā arī Android, iOS vai Windows operētājsistēmām. Turklāt pārslēgšanās starp mūziku, sanāksmēm un zvaniem no vienas ierīces uz otru notiek automātiski, neapgrūtinot lietotāju ar vairākām darbībām.

Hauwei FreeBuds 5i nodrošina iespaidīgu 28 stundu akumulatora darbības laiku ar pilnībā uzlādētu korpusu. Savukārt nieka 15 minūtes ar ātro uzlādi nodrošina četras stundas audio atskaņošanu. Ierīce atbalsta arī IP54 ūdensizturību, atbalstot austiņu valkātāju visos laikapstākļos.

Ērts un gaumīgs dizains

Bezvadu austiņu uzlādes vāciņš ir ar vienkāršu oļu formas dizainu un netradicionālu virsmas klājumu, kas veidots, izmantojot tintes pārklājuma tehniku, un ir pieejams gaiši zilā, melnā un baltā krāsā.

Huawei FreeBuds 5i sver tikai 4,9 g, tāpēc ierīce ir viegla un ērti valkājama ilgstoši. 29 mm garo austiņu dizains, kas salīdzinājumā ar iepriekšējām FreeBuds 4i ir saīsināts par 7 mm, padara austiņas labāk pielāgojamas katra klausītāja ausu formai, nodrošinot ērtāku un ilgāku klausīšanās laiku.

Avots: Huawei.com


celojumubode - 3815
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars pulksten 11:30

Alūksnes TIC

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru! Galdiņu rezervācija +371 65404912 Esat mīļi gaidīti!

Park Hotel Latgola

 Jāņa Šipkēvica koncerts

Jāņa Šipkēvica koncerts

3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim.

EUR 25 | Valmieras TIC

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Sala ar unikālu skaistumu!

Sala ar unikālu skaistumu!

Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs.

EUR 469.00 | Latvia Tours

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -