Karmena Mautnere iecelta ģenerāldirektora amatā viesnīcā «Kempinski Riga»

Jeļena Safronova | 2022.12.01

Luksusa viesnīcai, kas atrodas pašā Rīgas sirdī, Grand Hotel Kempinski Riga pievienojusies austriete Karmena Mautnere, kļūstot par viesnīcas jauno ģenerāldirektori. K. Mautnere darbu jaunajā amatā darbu uzsāk ar vērienīgu pieredzes bagāžu – 26 gadi starptautiskajā viesnīcu biznesā, strādājot vairākos luksusa viesnīcu zīmolos visā pasaulē, no kuriem pēdējos astoņus — Kempinski Hotels.

K. Mautnere uzsāka savu karjeru Sheraton Frankfurt, kam sekoja darba Food & Beverage nodaļā London Hilton viesnīcā, turpinot darbu Hilton Toronto, One&Only Royal Mirage Dubai, kā arī nozīmīgajā Burj Al Arab Dubaijā. 2010. gadā K. Mautnere pārcelās uz Taizemi, lai ieņemtu Food & Beverage direktora amatu Shangri-La Hotel Bangkok viesnīcā un Mandarin Oriental Dhara Dhevi Chiang Mai viesnīcā, kur viņas atbildība bija kūrorta viesnīcu darbība. 2013. gadā K. Mautnere tika turpināja darbu Mandarin Taipei viesnīcā Taivanā.

Atgriežoties Eiropā, K. Mautnere uzsāka darbu kā viesnīcas direktore Palais Hansen Kempinski Vienna viesnīcā, kur pēc diviem gadiem kļuva par Eiropas Reģionālo direktori amatā korporatīvajā birojā luksusa viesnīcu zīmolam Kempinski hotels. K. Mautneres atbildībā bija 27 viesnīcas, kur viņa cieši sadarbojās ar viesnīcu komandu, īpašniekiem un klientiem.

Šo gadu laikā K. Mautnere pildīja vairākus pagaidu ģenerāldirektora pienākumus Kempinski Hotels viesnīcās Maltā, Sanktpēterburgā un Turcijā. Ar savu vērienīgo karjeras pieredzi, visaptverošām zināšanām viesmīlības nozarē un pieredzi darbā ar luksusa zīmoliem — K. Mautnere ir vērtīgs ieguvums viesnīcai Grand Hotel Kempinski Riga, kas šī gada oktobrī svinēja savu piecu gadu jubileju.

“Man ir liels prieks un gods vadīt vadošo viesnīcu Baltijā.  Es ceru, ka varēšu vēl vairāk uzlabot mūsu viesu pieredzi, sniedzot neaizmirstamu servisu ar laipnu un augstākās klases apkalpošanu,” saka K. Mautnere. “Grand Hotel Kempinski Riga viesnīca nodrošina augstākas klases luksusu Rīgā. Luksus nepārtraukti attīstās, un to vienmēr ir jāizdzīvo un jāizjūt, pielāgojoties viesu individuālajām vajadzībām, tāpēc mums nepieciešams nepārtraukti attīstīt un uzlabot arī sevi.”

Motivēta īstenot jaunas idejas un pārskatīt viesnīcas piedāvājumu, tostarp ēdienu un dzērienu konceptus, K. Mautnere pievērsīsies arī turpmākai neaizmirstamas pieredzes radīšanai un tradīciju saglabāšanai, galamērķa popularizēšanai ar luksusa zīmola palīdzību, kā arī Latvijas un tās iedzīvotāju pievilcības demonstrēšanai.

Par Grand Hotel Kempinski Riga: Atrodas iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 augstas klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski: Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 78 pieczvaigžņu viesnīcas un rezidenču portfolio 34 valstīs un turpina pievienot  jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi — Global Hotel Alliance (GHA). www.kempinski.comwww.gha.com

Avots: Kempinski.com


celojumubode - 3801
Lieldienas Rīgas Motormuzejā

Lieldienas Rīgas Motormuzejā

Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja ekspozīcijā, balonu aut

Motormuzejs

Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts

Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts

28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels.

EUR 5 | Valmieras TIC

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis!

Cēsu TIC

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā!

Tukuma TIC

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām!

Bauskas TIC

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām aktivitātēm

Madonas TIC

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu gatavošanu

Tukuma TIC

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju dīķiem, vērot putnus.

Madonas TIC

Pavasaris Lubānas mitrājā

Pavasaris Lubānas mitrājā

Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera

Madonas TIC

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi!

Bauskas TIC

Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts

Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts

12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas skatīšanos.

EUR 18 | Valmieras TIC

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē.

Bauskas TIC

Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553

EUR 145 | Via Vitalité

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas!

EUR 3 | Cēsu TIC

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss

Bauskas TIC

Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē

Lielās Piektdienas tirdziņš Engurē

Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29.martā no 9:00.

Tukuma TIC

"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī

Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī!

Bauskas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -