Ukrainas tūroperators Join UP! Baltijā 3 mēnešos apkalpojis 12 tūkstošus tūristu un atver jaunus maršrutus uz Zanzibāras, Grieķijas un Ēģiptes kūrortiem

Ivars Jakovels | 2022.07.28

Ukrainas tūroperators Join UP! Baltijā, kas darbu Rīgas birojā sāka aprīļa vidū, pirmajos trīs darbības mēnešos Baltijas tirgū apkalpojis jau 12 tūkstošus tūristu un, rūpējoties par rudens tūrisma sezonu, atver jaunus maršrutus uz Zanzibāras salu Tanzānijā, Zakintas un Krētas salām Grieķijā, kā arī Hurgadas un Šarm El Šeihas kūrortiem Ēģiptē. Ņemot vērā minēto kūrortu popularitāti Baltijas iedzīvotāju vidū, plānots, ka Zanzibāru līdz gada beigām apmeklēs 9000, Grieķijas salas 9500, bet Ēģiptes kūrortus 54 tūkstoši tūristu.

“Kopš 14.aprīļa, kad uzsākām savu darbu Baltijas tirgū, esam apkalpojuši jau 12 tūkstošus klientu. Uzņēmējdarbības sākšana Baltijā ir devusi Join UP! iespēju saglabāt darbavietas ukraiņiem un atbalstīt valsts ekonomiku, jo Ukraina šobrīd cīnās par mūsu visu nākotni. Īpašas atšķirības starp Ukrainas un Baltijas valstu tūristiem līdz šim mēs neesam atklājuši. Cilvēkus interesē kvalitatīvas brīvdienas skaistā un sakārtotā vidē. Visredzamākā šā brīža tendence tūrisma tirgū ir tā, ka atgriežas agrīnā rezervēšana, un cilvēki ceļojumus rezervē iepriekš gandrīz tikpat daudz kā pirms pandēmijas. Kā interesantu nacionālo ‘rozīnīti’ vēlos atzīmēt to, ka tuvojoties Jāņiem, rezervāciju skaits palielinājās turpat trīs reizes un uzņēmuma piedāvātie ceļojumi tika izpirkti vēl nedēļu pirms svētkiem. Populārākais galamērķis šovasar ir Turcija, pateicoties tās ēdināšanas sistēmai “viss iekļauts”. 99 % no visiem tūristiem, kas ierodas Antālijas reģionā, ierodas ar šo komplekso pakalpojumu. Tas nozīmē, ka atvaļinājuma laikā jums nav jāgatavo ēst vai jārūpējas par māju, bet variet izbaudīt atpūtu,” par uzņēmuma darbības pirmajiem trim mēnešiem Baltijas tirgū stāsta Join Up! Baltic vadītājs Gedimins Keris (Gediminas Kerys).

Rudens sezonas galamērķi ir izvēlēti, analizējot gan galamērķu klimatiskos apstākļus, gan reģiona tūristu paradumus. Grieķijā līdz ar septembra sākumu par jaunajiem uzņēmuma galamērķiem izvēlētas Krētas un Zakintas salas. Krēta aizvadīto 10 gadu laikā ir otrs populārākais vasaras galamērķis Baltijas valstīs. Atbilstoši uzņēmuma aplēsēm līdz gada beigām uz šiem kūrortiem Rīgā tiks pārdoti 1500, bet Tallinā un Viļņā 4000 ceļazīmes katrā. Zanzibāras, kas ir daļēji autonoms salu arhipelāgs Indijas okeānā, kūrortos tūristiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas Join UP! Baltic sākot ar oktobra nogali rezervējis vietas deviņiem tūkstošiem atpūtnieku. Turklāt Zanzibāru pirmo reizi no Baltijas valstu galvaspilsētām būs iespējams sasniegt ar tiešo avioreisu. Savukārt, Ēģiptes kūrortos Hurgada, Marsa Alam un Šarm El Šeiha tūroperators, sākot ar septembri rezervējis vietas 54 tūkstošiem atpūtnieku. Join UP! Baltic prognozes liecina, ka izmantojot jaunā Ukrainas kapitāla operatora pakalpojumus, Ēģiptes kūrortus rudens sezonā varētu apmeklēt 14 tūkstoši tūristu no Latvijas, 18 tūkstoši no Igaunijas un 22 tūkstoši no Lietuvas. Vēsturiski Join UP! uz Ēģipti ved vislielāko tūristu skaitu pasaulē.

Join UP! іr Ukrainas kapitāla ģimenes uzņēmums, kura patiesā labuma ieguvēji ir Jurijs un Oleksandrs Albas. Tūroperators Join UP! tika nodibināta 2010. gadā, un 10 gadu laikā tā ir kļuvusi par vienu no lielākajiem tūrisma tirgus dalībniekiem Ukrainā. Uzņēmuma partneru tīkls Ukrainā aptver vairāk nekā 7000 tūrisma aģentu un aptuveni 130 aģentūras. Join UP! galvenais birojs atrodas Kijevā, savukārt reģionālie - Harkovā, Odesā, Dņeprā un Ļvovā. Starptautiskie biroji un partneru tīkli ir pārstāvēti Moldovā un Kazahstānā, bet šogad Join UP! birojus ir atvēris arī Rīgā, Tallinā un Viļņā. Mātes uzņēmuma Join UP! stratēģiskais partneris ir Ukrainas aviokompānija SkyUp Airlines. Šī aviokompānija šogad svin savas darbības ceturto gadadienu. Aviokompānijas flotē šobrīd ir 15 Boeing-737 vidēja izmēra lidmašīnas. 2021. gadā aviokompānija pārvadāja vairāk nekā 2,5 miljonus pasažieru, kļūstot par otro lielāko Ukrainas aviokompāniju atbilstoši veiktajam lidojumu skaitam Ukrainas gaisa telpā. Kā nākamais uzņēmuma attīstības etaps iecerēts viesnīcu tīklu atklāšana populārākajos Join UP! apkalpotajos tūrisma galamērķos.

Avots: Miltton Latvia


celojumubode - 3801
Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem //

EUR 1700 | Estravel Latvia

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama

EUR 350 | Latvia Tours

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu itāļu viesmīlību

EUR 495 | Latvia Tours

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -