Baltijā lielākais viesnīcu operators «Mogotel» sadarbībā ar pasaulē lielāko viesnīcu operatoru «Wyndham Hotels & Resorts» šogad atver jau trešo viesnīcu

Pr-linija.lv | 2022.07.21

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel veiksmīgi turpina paplašināt savu tīklu Eiropā un jūlijā atver jaunu viesnīcu Esenē (Vācija) RAMADA BY WYNDHAM ESSEN. Ramada būs trešā zīmola Wyndham Hotels & Resorts viesnīca, kuru pārvaldīs Mogotel. Vēl divas viesnīcas šā līguma ietvaros sāka darbu 2022.gada sākumā: Minhenē (Vācija) tika atvērta četru zvaigžņu biznesa viesnīca Wyndham Garden Munich Messe, bet Vroclavā (Polija) – piecu zvaigžņu viesnīca Wyndham Wroclaw Old Town Hotel.

Projektu realizē uzņēmums MV Hotels – Rīgā populārā zīmola Wellton Hotels īpašnieks.

“Tā būs pirmā RAMADA Esenē un pirmā RAMADA, ko pārvalda Mogotel. Mēs ar pārliecību varam runāt par veiksmīgu mūsu darba attīstību Vācijā. Pēc kompānijas STR Global pētījumu datiem mūsu pirmā viesnīca Minhenē piecu mēnešu laikā apsteidza konkurentus pēc vidējiem ieņēmumiem diennaktī uz vienu numuru (RevPAR). Tuvākajā laikā plānojam Vācijā atvērt vēl citus projektus,” stāsta uzņēmuma Mogotel izpilddirektore Jeļena Stirna.

“Viesmīlības bizness Vācijā ir ļoti atkarīgs no biznesa ceļojumu atsākšanās. Patlaban darbu ir atjaunojušas visas lielās starptautiskās izstādes, tādēļ situācija lielajās pilsētās ir kļuvusi manāmi labāka. Turklāt vasaras mēnešos turpina pieaug iekšējā tūrisma apjomi. Karš Ukrainā nav ietekmējis tūristu plūsmas, jo Vācija joprojām tiek uzskatīta par drošu reģionu. Pretstatā valstīm, kas robežojas ar Krieviju vai Ukrainu. Analizējot un salīdzinot visus šos rādītājus, var secināt, ka rezervāciju skaits ir atgriezies gandrīz pirmspandēmijas līmenī,” stāsta Mogotel Hotel Group īpašnieks Vadims Muhins.

Viesnīca RAMADA BY WYNDHAM ESSEN atrodas Esenes centrā, netālu no Centrālās stacijas un 31 km attālumā no Diseldorfas starptautiskās lidostas. Vien dažas minūtes jāiet līdz katedrālei, filharmonijai, Borbekas pilij un citiem interesantiem apskatiem objektiem. Modernā Esene ir mūsdienu mākslas, kultūras un iepirkšanās pilsēta, kas atrodas gleznainā paugurainā līdzenumā starp Rūras ieleju un Reinas – Hernes kanālu.

Viesnīcā RAMADA BY WYNDHAM ESSEN ir 176 komfortabli numuri. Viesiem pieejama diennakts reģistrācija, kā arī apkalpošana numurā, bagāžas glabātuve, biznesa centrs, bērnu laukums, ķīmiskās tīrītavas pakalpojumi, darbojas restorāns “SunnySide” un bārs “RedCorner”. Viesnīca būs lieliska izvēle tiem, kas ceļo ar automašīnu – ir pieejama apsargāta stāvvieta un elektrouzlādes punkts. Konferenču organizēšanai viesnīca piedāvā plašas, aptuveni 442 kvadrātmetrus lielas telpas, kuras var sadalīt desmit zālēs un uzņemt līdz 280 viesiem.

INFORMĀCIJA PAR MOGOTEL

SIA Mogotel ir lielākais viesnīcu operators Baltijas valstīs, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Patlaban Mogotel pārvalda 16 viesnīcas sešās valstīs, kopā piedāvājot vairāk nekā 2200 numurus. Uzņēmums pārvalda viesnīcas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā un Ukrainā, pārstāvot zīmolus Wellton Hotels, Rixwell Hotels, RIJA Hotels, Wyndham un Wyndham Garden. Visas viesnīcas atbilst starptautiskajiem standartiem viesmīlības jomā, ievēro visus drošības pasākumus, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un nemainīgi augstu viesmīlības kvalitāti, neatkarīgi no viesnīcas klases. Lai viesiem nodrošinātu maksimālu komfortu, uzņēmums Mogotel Hotel Group veiksmīgi izmanto visus modernos viesmīlības jomas rīkus, tehnoloģijas un inovācijas.

Avots: Mogotel.com


celojumubode - 3815
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru! Galdiņu rezervācija +371 65404912 Esat mīļi gaidīti!

Park Hotel Latgola

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -