«Zalando» iepazīstina ar Latvijā iecienītākajām precēm

zalando.com | 2022.07.06

Viena no Eiropas vadošajām modes un dzīvesstila tiešsaistes platformām “Zalando” šovasar atzīmē savu pirmo gadadienu Latvijas tirgū un ir apkopojusi klientu iecienītākās preces. Kā liecina dati, Latvijas iedzīvotāji aktīvi iegādājas sporta apģērbu un apavus, vienlaikus dodot priekšroku klasiskām vērtībām.
Svinot savu pirmo gadadienu Latvijā, “Zalando” atklāj, kādas ir mūsu patērētāju iecienītākās preču kategorijas. Kopumā platforma Latvijas klientiem piedāvā vairāk nekā 2 000 pieprasītus zīmolus un vairāk nekā 475 000 dažādas preces. Populārākās preces no apavu kategorijas, kas iegādātas “Zalando”, ir kedas, puszābaki un sandales ar plakano zoli. Savukārt, salīdzinot divas iecienītākās apģērbu kategorijas - kleitas un svārkus - secināts, ka kleitas pirktas sešas reizes biežāk nekā svārki.

Runājot par dizainu, jāuzsver, ka Latvijas patērētāji dod priekšroku klasiskai krāsu paletei, pārsvarā pasūtot melnas, baltas un tumši zilas preces. Klasiskā un vienmēr atbilstošā krāsa - melnā - ir arī vadošā starp populārākajiem aksesuāriem. Tieši melnas mugursomas un beisbola cepures ir populārākās aksesuāru preces pirkuma grozos “Zalando” platformā.

opumā tendences starp Baltijas valstīm ir ļoti līdzīgas, bet zināmas atšķirības vērojamas tauriņu un kaklasaišu iegādē - Igaunijā kaklasaites ir sešas reizes populārākas, nekā tauriņi. Arī Latvijas un Lietuvas klienti biežāk dod priekšroku klasiskajām kaklasaitēm, taču tajā pašā laikā tauriņi šajās valstīs ir daudz populārāki, nekā Igaunijā. Lietuvā kaklasaites iegādājas trīs reizes biežāk, nekā tauriņus, bet Latvijā - četras reizes.

“Svinot pirmo jubileju Latvijā, redzam, ka klientu atsauksmes par mūsu piedāvājumu ir ļoti pozitīvas. Tas iepriecina un pārliecina, ka piedāvājam pareizo kombināciju, apvienojot plašu sortimentu un ērtu iepirkšanās pieredzi, lai kļūtu par modes sākumpunktu,” uzsver Joanna Hummela (Joanna Hummel), “Zalando” Ziemeļvalstu un Baltijas valstu izpilddirektore.

Aizvadītajā gadā platforma ieviesa vairākas jaunas funkcijas un pakalpojumus gan saviem klientiem, gan partneriem. “Zalando” Partneru programmai ir pievienojušies arī Latvijas modes zīmoli, piedāvājot savus produktus gandrīz 49 miljoniem klientu visā Eiropā. Vienlaikus “Zalando” Latvijas iedzīvotājiem sniedz pieeju platformas partneru piedāvātajam papildu preču klāstam.

Uzņēmums pastāvīgi iegulda līdzekļus, lai, izmantojot tehnoloģijas, palīdzētu klientiem atrast sev tīkamās modes preces un piedāvātu personalizētu pieredzi. Pateicoties “Zalando” stilistu zināšanām un informācijai par klientu pirkumiem, platformas mašīnmācīšanās algoritms neierobežotā daudzumā piedāvā personalizētus ieteikumus apģērbu izvēlē.

Ieteikumus par to, kādas preces izvēlēties, sniedz arī plaši pazīstami stila eksperti un dizaineri. “Zalando” sadaļā “Get the Look” klienti var atrast personalizētus tērpus gan no vietējiem, gan labi zināmiem ietekmētājiem visā Eiropā.

“Nākotnē kompānija plāno vēl vairāk koncentrēties uz sadarbību ar vietējiem zīmoliem un to iekļaušanu platformā, lai Latvijas patērētājiem varētu piedāvāt vēl lokalizētāku sortimentu,” papildina Joanna Hummela.

PAR «ZALANDO»:
Zalando (https://corporate.zalando.com) ir viena no vadošajām Eiropas modes un dzīvesveida tiešsaistes platformām. 2008. gadā Berlīnē dibinātā platforma piedāvā modes preces gandrīz 49 miljoniem aktīvu klientu 25 tirgos, sniedzot iespēju iegādāties apģērbu, apavus, aksesuārus un skaistumkopšanas preces. Mūsu klāstā ir gan pasaulē pazīstami starptautiskie zīmoli, gan vietējie zīmoli. Platforma ir modei veltīta vieta, kur vienkopus mīt iedvesma, inovācijas un mijiedarbība. Kā Eiropā modernākais tehnoloģiju uzņēmums, mēs cītīgi strādājam pie tā, lai izstrādātu digitālus risinājumus visiem modes ceļojuma dalībniekiem – mūsu klientiem, partneriem un ikvienam Zalando lietotājam. Mūsu vīzija ir būt par modes sākumpunktu un ilgtspējīgu platformu ar pozitīvu ietekmi uz sabiedrību un planētu.


Avots: zalando.com


celojumubode - 3814
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

 Jāņa Šipkēvica koncerts

Jāņa Šipkēvica koncerts

3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim.

EUR 25 | Valmieras TIC

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

 Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel!

Jurmala Golf Club & Hotel

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -