«Zalando» iegādājas mediju zīmola «Highsnobiety» vairākuma akcijas

Miltton Latvia | 2022.06.23

Viena no Eiropas vadošajām tiešsaistes modes un dzīvestila platformām “Zalando”, kas vairāk nekā gadu darbojas arī Latvijā, kļuvusi par starptautiskā, jaunās luksusa kultūras aizsācēja “Highsnobiety” vairākuma akciju īpašnieku. “Highsnobiety” turpmāk darbosies kā platformas stratēģiskais un radošais konsultants, atbalstot kompāniju mērķu sasniegšanā un sortimenta pārvaldīšanā. “Highsnobiety” saglabās arī savu redakcionālo neatkarību, nodrošinot pilnīgu radošās aģentūras autonomiju un nemainīgu vadības struktūru. Dibinātājs un izpilddirektors Deivids Fišers (David Fischer) saglabās mazākuma daļu īpašnieka statusu.
Abas kompānijas apvienos spēkus, lai veicinātu klientu piesaisti un kalpotu par iedvesmu modes cienītājiem. Uzņēmumi apņēmušies papildināt stiprās puses, apvienojot mediju zīmola kultūras izpratni, autoritāti, zināšanas par modes pasauli un modes platformas izveidoto modes nozares pārstāvju sadarbības tīklu, e-komercijas zināšanas un darbības iespējas.

Turpinot neatkarīgu darbību, “Highsnobiety” darbosies kā stratēģiskais un radošais konsultants, palīdzot “Zalando” izstrādāt jaunas un iedvesmojošas platformas sadaļas un risinājumus. “Highsnobiety” dibināts 2005. gadā Berlīnē, kad Deivids Fišers aizsāka rakstīt emuāru par ielas modes un augstās luksusa modes saplūšanu. Šobrīd zīmols apvieno izdevējdarbību, radošās konsultācijas un tirdzniecības platformu pārraudzītu. Tas ir viens no ietekmīgākajiem starptautiskajiem spēlētājiem jaunajā luksusa telpā un kultūrā kopumā.

“Highsnobiety” dibinātājs un izpilddirektors Deivids Fišers uzsver: “Mēs esam apguvuši mākslu pārvērst stāstus produktos un produktus - stāstos. Ļoti priecājos izmantot iespējas, ko radīs sadarbība, ne tikai iedvesmojot, bet arī uzlabojot saturu un tirdzniecību. Esmu gandarīts, ka varu izmantot “Zalando” plašo pieredzi e-komercijas jomā un pārcelt savu mūža aizraušanos nākamajā līmenī.”
“Zalando” dibinātājs un līdz-izpilddirektors Deivids Šneiders (David Schneider) norāda: “Abus uzņēmumus vieno aizraušanās veidot spēcīgas zīmolu partnerības un ļaut zīmoliem iedvesmot auditoriju ar saviem produktiem un stāstiem. Sadarbība ļaus mums daudz ātrāk sasniegt mērķi - piedāvāt klientiem visatbilstošāko un saistošāko, kā arī ērtāko iepirkšanās pieredzi. Es priecājos par mūsu kopīgo vīziju un plāniem veidot modes nākotni.”

Darījuma ietvaros “Highsnobiety” saglabās savu redakcionālo autonomiju, izdevējdarbībai un aģentūras darbībai paliekot pilnībā neatkarīgai. “Highsnobiety” turpinās vadīt abi rīkotājdirektori Deivids Fišers un Jirgens Hopfgartners (Jürgen Hopfgartner), bet dibinātājs Deivids Fišers saglabās mazākuma daļas.
Abas puses vienojušās neatklāt finanšu detaļas. “Highsnobiety” šajā darījumā konsultēja “Liontree”, “V14 - Vogel, Heerma & Waitz” un “Taxess”. “Zalando” konsultēja “White&Case”, “PwC” un “McKinsey”.
PAR “ZALANDO”

Zalando (https://corporate.zalando.com) ir viena no vadošajām Eiropas modes un dzīvesveida tiešsaistes platformām. 2008. gadā Berlīnē dibinātā platforma piedāvā modes preces gandrīz 49 miljoniem aktīvu klientu 25 tirgos, sniedzot iespēju iegādāties apģērbu, apavus, aksesuārus un skaistumkopšanas preces. Mūsu klāstā ir gan pasaulē pazīstami starptautiskie zīmoli, gan vietējie zīmoli. Platforma ir modei veltīta vieta, kur vienkopus mīt iedvesma, inovācijas un mijiedarbība. Kā Eiropā modernākais tehnoloģiju uzņēmums, mēs cītīgi strādājam pie tā, lai izstrādātu digitālus risinājumus visiem modes ceļojuma dalībniekiem – mūsu klientiem, partneriem un ikvienam Zalando lietotājam. Mūsu vīzija ir būt par modes sākumpunktu un ilgtspējīgu platformu ar pozitīvu ietekmi uz sabiedrību un planētu.

PAR “HIGHSNOBIETY”
“Highsnobiety” ir zīmols, kas veltīts jaunās paaudzes kultūras aizsācējiem. Mūsu misija ir atklāt un aizstāvēt labāko, ko kultūra var piedāvāt, savienot cilvēkus un mīlestību pret stilu, paplašinot jauno satura veidotāju kopienu. Vienmēr esot soli priekšā pārmaiņām, “Highsnobiety” palīdz izprast nākotnes tendences. Globākā uzņēmuma “Highsnobiety”, ko 2005. gadā dibināja izpilddirektors Deivids Fišers, galvenā mītne atrodas Berlīnē. Biroji arī arī Ņujorkā, Losandželosā, Londonā, Amsterdamā, Sidnejā un Milānā. Mēs esam digitālo mediju un kultūras konsultāciju uzņēmums, kas apvieno stilu, mākslu, dizainu un tehnoloģijas, nodrošinot platformu zīmoliem un modes industrijas pārstāvjiem.


Avots: Miltton Latvia


celojumubode - 3814
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens.

EUR 369 | Latvia Tours

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -