Kompānija «Mogotel Hotel Group» sāks pārvaldīt pieczvaigžņu viesnīcu Tallinā - «Savoy Boutique Hotel»

Igors Porohs | 2022.05.06

2022.gada aprīļa beigās Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora Mogotel Hotel Group portfeli papildinājusi pieczvaigžņu dizaina viesnīca Tallinā – Savoy Boutique Hotel. Viesnīca atrodas pašā Igaunijas galvaspilsētas centrā – uz robežas starp viduslaiku vecpilsētu un moderno Tallinu (Suur Karja iela 17).

Viesnīcas Savoy ēka ir viena no vecākajām Tallinā un ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Kopš ēkas uzcelšanas 1890.gadā te darbojušies dažādi uzņēmumi: modes ateljē, Igaunijas Nacionālās bankas galvenā filiāle, veikali un iecienīta kafejnīca. Kopš 2006.gadā šajā pilnībā restaurētajā jūgendstila ēkā atrodas leģendārā zīmola Savoy dizaina viesnīca. Viesnīcā ir 44 komfortabli numuri, lobby bārs, divi restorāni, konferenču zāle. Servisa kvalitāti visspilgtāk apliecina fakts, ka Savoy Boutique Hotel trīs reizes pēc kārtas saņēmusi prestižā starptautiskā tūrisma industrijas konkursa World Travel Awards balvu.

“Savoy Boutique Hotel ir jau ceturtā viesnīca Igaunijā, kuru pārvalda mūsu uzņēmums. Mēs redzam, ka Tallina kļūst par arvien populārāku tūrisma galamērķi. Un tiek aktīvi strādāts, lai piesaistītu jaunus ceļotājus. Tā, maijā beigās Igaunija kļūs par pirmo Baltijas valsti, kurā strādājošie restorāni tiks iekļauti visprestižākajā pasaules izziņu krājumā – Michelin ceļvedī,” stāsta Mogotel Hotel Group īpašnieks Vadims Muhins.

“Mogotel turpina strauju attīstību, paplašinot savu tīklu Eiropas valstīs, tostarp arī Igaunijā. Jau tagad mēs izvērtējam vairākus objektus Tallinā, tāpat domājam par viesnīcām Tartu un Pērnava. Igaunija mums ir stratēģiski svarīga valsts, lai nostiprinātu savas līderpozīcijas tirgū un piedāvātu viesnīcas operatora pakalpojumus profesionāli augstā, starptautiskā līmenī. Šogad plānojam vienoties par vēl diviem līdz četriem objektiem,” pastāstīja uzņēmuma Mogotel Hotel Group izpilddirektore Jeļena Stirna.

Viņa uzsver, ka tūrisms Baltijas valstīs kopumā turpina atkopties un pandēmijas ietekme mazinās. STR Global pārskati liecina, ka viesnīcu noslogojums Igaunijā 2022.gada pirmajos četros mēnešos sasniedza 49,53%, pirms pandēmijas, 2019.gada attiecīgajā periodā šis rādītājs bija nedaudz augstāks - 57,07 %. Latvijā viesnīcu noslodze 2019.gada pirmajos četros mēnešos bija 58,09%, bet šogad - tikai 35,70%.

Mogotel Hotel Group lēš, ka apgrozījums pamazām varētu atgriezties 2019.gada līmenī, 2023.gadā to pārsniedzot. Lielākie izaicinājumi saistās ar jaunu, inovatīvu risinājumu meklēšanu strauji pieaugošo izmaksu samazināšanai, tāpat ir faktiski no jauna jābūvē iepriekšējos divos gados samazinātās profesionāļu komandas.

“Mēs redzam, ka viesmīlības nozarē veidojas jauni standarti. Piemēram, aizvien populārāka kļūst pašreģistrēšanās vai attālināta reģistrēšanās, tāpat trīs un pat četru zvaigžņu viesnīcās bieži vien numuru uzkopšana notiek pēc klienta pieprasījuma, nevis pēc noklusējuma. Šādas izmaiņas ļauj vismaz daļēji kompensēt straujo izmaksu pieaugumu, jo cena par numuru vēl nav sasniegusi 2019.gada līmeni, savukārt iepirkumu cenas un algas to jau būtiski pārsniedz,” pastāstīja Jeļena Stirna.

Tāpat Mogotel kā liels darba devējs aktīvi strādā pie tā, lai celtu viesmīlības nozares prestižu potenciālo un no nozares aizgājušo darbinieku vidū.

Runājot par nākotnes prognozēm, pagaidām neskaidrs faktors ir kara Ukrainā ietekme uz tūrismu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Ir ceļotāji no Eiropas, piemēram, Vācijas, kuri atceļ braucienus uz Krievijai tuvējām valstīm, bet vienlaikus aktīvāks kļūst reģionālais tūrisms. Aizvien lielāka interese par ceļojumiem ir gan Baltijas valstu, gan Ziemeļvalstu iedzīvotājiem.

INFORMĀCIJA PAR MOGOTEL

Mogotel Hotel Group ir lielākais viesnīcu operators Baltijas valstīs, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Patlaban Mogotel pārvalda 17 viesnīcas sešās Eiropas valstīs, kopā piedāvājot vairāk nekā 2250 numurus. Uzņēmums pārvalda viesnīcas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā un Ukrainā, pārstāvot Wellton Hotels, Rixwell Hotels, RIJA Hotels, Wyndham un Wyndham Garden. Visas viesnīcas atbilst starptautiskajiem standartiem viesmīlības jomā un, neatkarīgi no viesnīcas klases, ievēro visus drošības pasākumus, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un nemainīgi augstu viesmīlības kvalitāti. Lai viesiem nodrošinātu maksimālu komfortu, uzņēmums Mogotel Hotel Group veiksmīgi izmanto visus modernos viesmīlības jomas rīkus, tehnoloģijas un inovācijas.

Avots: Mogotel.com


celojumubode - 3813
Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Orientēšanās diena ar Sandru Grosbergu

Orientēšanās diena ar Sandru Grosbergu

12. maijā jūs gaida lieliska iespēja piedalīties meistarklasē un pieredzes apmaiņā ar Latvijas elites sportisti orientēšanās - Sandru Grosbergu!

EUR 2 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Anta Eņģele. Māmiņdienas koncerts

Anta Eņģele. Māmiņdienas koncerts

12.maijā pl.16.00 Kultūrtelpa Akustika ielūdz uz māmiņdienai veltītu koncertu kopā ar dziesminieci Antu Eņģeli!

EUR 15 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha

EUR 685 | Estravel Latvia

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai.

Liepājas reģiona TIB

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

🇬🇷 JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

🇬🇷 JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 979 | Latvia Tours

🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.!

🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.!

Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību Krētas salā!

EUR 243 | Latvia Tours

Sala ar unikālu skaistumu!

Sala ar unikālu skaistumu!

Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs.

EUR 469.00 | Latvia Tours

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Eiropas Muzeju nakts Liepājā

Eiropas Muzeju nakts Liepājā

Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai.

Liepājas reģiona TIB

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -