Izproti sevi un partneri – noklausies tiešsaistes semināru ciklu «Pāra seksualitāte»

Kristīne Čerņavska | 2022.03.25

Vīrietis maksā un uzņemas iniciatīvu, sieviete gatavo un nedrīkst pelnīt vairāk… – cilvēki vēl aizvien dzīvo aizspriedumos par to, ''kā ir pareizi''. Pāri un mīļotie bieži vien neprot sarunāties un neatklāj savas vēlmes, ko sagaida viens no otra! Tāpēc ikvienu – kas ir, vai vēl nav pārī – aicinām no 28. marta līdz 1. aprīlim tiešsaistē noklausīties vērtīgu semināru ciklu attiecību izzināšanai un stiprināšanai ''Pāra seksualitāte'', kurā ar ieteikumiem dalīsies 10 eksperti.

 “Šobrīd visus satrauc karš un mīlestības trūkums pasaulē. Lai kaut ko mainītu, viedi cilvēki vienmēr ir mācījuši, ka jāsāk katram ar sevi, savu ģimeni un apkārtējo vidi. Tāpēc aicinu piedalīties šajā semināru ciklā un stiprināt savas attiecībām ar mīļoto cilvēku,” – tā semināru cikla “Sievietes, Vīrieša, Pāra seksualitāte” vadītāja Kristīne Čerņavska.

 “Neatkarīgi no statusa, amata un iepriekšējās pieredzes, mēs esam – vai nu vīrietis, vai sieviete, kurai ir īpaša enerģija, kods, ko 24 stundas diennaktī raidām apkārtējiem un tas vai nu pievelk vai atgrūž pretējo dzimumu. Visbiežākā problēma, ko esmu pamanījis pāru attiecības, ir nepareiza enerģijas apmaiņa. Tāpēc ir svarīgi vispirms identificēt savas un pēc tam otra cilvēka vēlmes, kas ir pamats harmoniskai enerģijas apmaiņai. Pievienojies semināriem un tu uzzināsi, kā apzināti izmantot savu enerģiju, lai magnetizētu attiecības,” aicina viens no “Pāra seksualitāte” lektoriem, transformācijas un iedvesmas lekciju pasniedzējs, izaugsmes vietnes “Dzīves Virsotne” dibinātājs Jānis Brūns.

10 iedvesmojoši lektori, 9 vērtīgas lekcijas, 5 praktiskas nodarbības

No 28. marta līdz 1. aprīlim katru vakaru plkst. 18.00–21.00 atzīti eksperti un iedvesmojoši skolotāji piedāvā tevi aizvest vērtīgā un izzinošā ceļojumā, kurā varēsi uzzināt par praksēm un iespējām, kā savu pāra dzīvi padarīt harmoniskāku, daudzveidīgāku un interesantāku.

Seksualitātes stāsts un ceļa meditācija
Savstarpējā uzticēšanās un mīlestības vairošana ir neaizstājama stabilu pāra attiecību sastāvdaļa – pārliecināta ir semināru cikla vadītāja Kristīne Čerņavska un geštalpraktiķis Igors Obuhovskis, kuri 28. marta lekcijā izstāstīs seksualitātes stāstu no sievietes un vīrieša skatupunkta, bet 1. aprīli atklās attiecību līkločus – kā saprast, pieņemt un risināt. Bet uz praktisku nodarbību “Ceļa meditācija” aicina Reiki skolotāja, meditācijas un “Dvēseļu tikšanās vadītāja Dace Dalina.

Apzināto pieskārienu māksla un enerģijas apmaiņa
29. martā sertificēta auguma psihoterapeite, somatikas pārstāve Inese Upe Ločmele iepazīstinās ar apzināto pieskārienu praksi un ieskicēs intuitīvas masāžas pamatus. Savukārt transformācijas un iedvesmas lekciju pasniedzējs Jānis Brūns aicina uz meditāciju “Kā apzināti izmantot savu enerģiju, lai magnetizētu attiecības un harmonizētu enerģijas apmaiņu.”

Harmonisku partnerattiecību pamatprincipi un emocionālā izlāde
No tantriskā skatu punkta uz harmonisku partnerattiecību pamatprincipiem un dzīves baudīšanu 30. martā aicina paskatīties vēdiskā un tantriskā dzīvesstila praktiķis, platformas “OM savējie” radītājs Andris Skujinš-Asharam. Bet “SPA& Welllness” eksperte Ilona Ansone uzsver: “Jūtu emocionālā izpausme ir dabīga un nepieciešama mūsu enerģijas kustība. Ja mēs apspiežam jūtas, mēs nospiežam arī dzīvības spēku” un aicina tiešsaistē pievienoties lekcijai “No izteiksmes līdz baudai” un praktiskajai nodarbībai “Nospiesto emociju, aizkaitinājuma, dusmu izpaušana, muskuļu bloku noņemšana un emocionālā izlāde.”

Seksa nozīme un jutekliskuma attīstība
“Kad cilvēks neapzinās savu iekšējo situāciju, tā parādās ārpasaulē kā liktenis,” Jungu citē astrologs, attiecību un pašizaugsmes centra “Love Home” saimnieks, veselības un attiecību treneris Modris Kalnciems, kas 31. martā aicina uz lekciju “Seksa nozīme seksualitātes un seksuālās enerģijas līmeņa paaugstināšanai.” Savukārt jogas praksi apzinātām attiecībām un jutekliskuma attīstībai vadīs jogas praktiķis Maksims Pankratovs. Ar visaktuālākajām un jaunākajām seksa rotaļlietām pāriem 1. aprīlī tiešsaistē iepazīstinās “SexyStyle” izglītojošo semināru vadītājs Jurijs Ohrimenko.

Akcija – Stiprini attiecības un vairo mīlestību!
Dalības maksa piecu dienu semināru ciklam “Pāra seksualitāte":
parasti
– 160 eiro, Akcija– 125 eiro.
Maksa par dalību trīs dienu semināros (pēc izvēles):
parasti –
95 eiro, Akcija - 80 eiro.

Lai pieteiktos un saņemtu “Akcijas” atlaidi, sūti pieteikumu uz e-pastu: [email protected] un priekšmetā norādi: Akcija

Daļa no ieņēmumiem tiks ziedoti Ukrainas cilvēku atbalstam!

Vēl vari paspēt pieteikties!

Semināru cikla “Pāra seksualitāte” lekcijas un praktiskās nodarbības tiešsaistē notiks no 28. marta līdz 1. aprīlim plkst. 18.00–21.00. Savukārt tiešsaistes ieraksti būs pieejami vēl septiņas dienas! Vēlies uzzināt vairāk, tad rakstu uz e-pastu: [email protected]

 “Pāra seksualitāte” ir viens no trim atzītu nozaru ekspertu izveidotiem tiešsaistes semināru cikliem par seksualitātes lomu mūsu dzīvē: “Sievietes seksualitāte” – seminārs sievietēm, “Vīrieša seksualitāte” – seminārs vīriešiem, “Pāra seksualitāte” – seminārs ikvienam.

Seko mums arī Facebook: https://ej.uz/hid2


Avots: Kristīne Čerņavska


celojumubode - 3810
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar tradīcijām..

EUR 53.00 | Latvia Tours

Viesu nams “BALTIŅI”

Viesu nams “BALTIŅI”

Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs!

TAKA

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”.

Valmieras TIC

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Komandu rogaininga sacensības Liepājā

Komandu rogaininga sacensības Liepājā

Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu rogainings”.

Liepājas reģiona TIB

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.!

EUR 350 | Estravel Latvia

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -