Marta Mackeviča: Šarmelšeiha tiem, kam 60+ jeb ceļojums ar «TezTour Latvija» ikvienai vecuma grupai

Marta Mackeviča | 2022.03.17

Marta Mackeviča Travelnews.lv redakcijas uzdevumā:

Ceļošanas iespējas mūsdienās, salīdzinot ar laiku pirms divdesmit vai pat desmit gadiem, ir krietni plašākas, tāpēc ikvienā galamērķī ir iespējams atrast saistošas lietas ikviena gaumei – gan jauniešiem, gan senioriem. Arī populārais galamērķis – Šarmelšeiha – var būt ļoti saistošs ceļotājiem 60+ vecuma grupā. Travelnews redakcija par to pārliecinājās, runājot ar divām ceļotājām, kuras devās uz šo galamērķi šī gada februārī. Nedēļas garumā gūtie iespaidi snieguši gan milzīgu D vitamīna un pozitīvo emociju devu, gan apliecinājuši, ka ceļošana mūsdienās ir krietni ērtāka, daudzveidīgāka un interesantāka.

20220317-Damas1

Maksimāli rūpēties par ērtību un drošību
Ja ceļojumā dodas cilvēki, kas nav uz “tu” ar tehnoloģijām un angļu valodu, nepieciešams ļoti rūpīgi izplānot visu braucienu un noteikti pārrunāt šo jautājumu ar tūrisma operatoru. “TezTour” demonstrēja perfektu izpratni par situāciju, nodrošinot visu nepieciešamo informāciju (gan aprakstus, gan gidu pakalpojumus un transfēru) arī krievu valodā, tāpēc angļu valodas nezināšana neradīja nekādas problēmas. Kompānijas pārstāvis, kurš sagaida ceļotājus jau lidostā un VIP transfērs, kas pieejams par salīdzinoši nelielu papildus samaksu, būtiski atvieglo visas drošības procedūras lidostā un nokļūšanu viesnīcā – droši, ātri un ērti. Jāatzīmē, ka VIP transfērs, kas nozīmē braucienu no lidostas līdz viesnīcai individuālā busiņā, ir svarīgs no arī Covid-19 drošības viedokļa.

Izvēloties viesnīcu, jādomā par komfortu
Pēc kompānijas “TezTour” ieteikuma tika izvēlēta viesnīca “Stella di Mare Beach Hotel & Spa”. Kad runa ir par ceļotājiem vecuma grupā 60+, primāri jādomā par komfortu – ērtiem numuriņiem, izklaides un brīvā laika pavadīšanas iespējām turpat viesnīcā un kvalitatīvu ēdināšanu. To visu un vēl vairāk piedāvāja minētā viesnīca. Ceļotājas īpaši novērtēja gan laipno apkalpošanu, plašo ēdināšanas piedāvājumu, ērtos numuriņus un citas lietas, tostarp SPA un atpūtas zonu.

Plašas izklaides un ekskursiju iespējas
Ja vieni vēlas doties uz Ēģipti, lai nesteidzīgi baudītu sauli un neko nedarītu, tad citi – tieši pretēji – vēlas maksimāli piepildītu un notikumiem bagātu ceļojumu. Ceļotāji vecuma grupā 60+ nereti ir starp tiem, kuri nav gatavi nedēļu gulšņāt pie baseina no rīta līdz vakaram, tāpēc ir svarīgi, lai būtu dažādas atpūtas iespējas, tostarp arī izglītojošas un izklaidējošas. No plašā piedāvājuma ceļotājas šoreiz izvēlējās ekskursiju Šarmelšeihas pilsētā, īpaši izceļot gida darbu. Tā bijusi lieliska iespēja pāris stundu laikā uzzināt gan par vietējo iedzīvotāju dzīvi un paradumiem, gan apskatīt skaistākās pilsētas vietas. Tāpat tika baudīts brauciens ar jahtu Sarkanajā jūrā. Jāpiezīmē, ka organizatori nāca pretī arī tiem, kuri nebija gatavi nedz peldēties, nedz nirt, tāpēc brauciens bija pieejams par zemāku, turklāt, tā laikā tika organizēta fotosesija, lai ceļotājiem paliktu arī skaistas atmiņas fotogrāfiju formātā. Tiem, kuri uzskata, ka nevar aizbraukt uz Ēģipti un neapmeklēt piramīdas, būs svarīgi zināt, ka tiek piedāvātas dažādas iespējas, kā nokļūt Kairā – gan ar autobusu, gan ar lidmašīnu. Šoreiz ceļotājas izvēlējās lidojumu un jau pēc stundas varēja skatīt piramīdas, apmeklēt muzejus, papirusa ražotnes un citas vietas. Jāpiezīmē, ka lielākajā daļā ekskursiju organizatori ir padomājuši arī par uzkodām vai pilnvērtīgām maltītēm – pusdienām un vakariņām.

Daudz emociju un spilgti iespaidi
Ceļojums uz Šarmelšeihu kopā ar “TezTour” no ceļotāju puses tika novērtēts ar 10 ballēm no 10 – gan no organizēšanas viedokļa, gan no izklaides un atpūtas iespējām galamērķī, gan no viesnīcas kvalitātes un piedāvājuma. Iespaidu un emociju bija tik daudz, ka līdzpaņemtās grāmatas tā arī palika neizņemtas no kofera – tā atzīst ceļotājas. Tāpat viņas iesaka, ka nevajag baidīties doties tālākos braucienus arī tiem, kuriem nav plašas ceļošanas pieredzes vai angļu valodas zināšanas. Mūsdienās tas nav šķērslis.

Avots: BalticTravelnews.com


celojumubode - 3808
Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē!

Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē!

Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo!

Rēzeknes pilsētas TIC

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”.

Valmieras TIC

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

Ballīte retro noskaņās

Ballīte retro noskaņās

19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ Retro.

EUR 20 | Baltic Beach Hotel & SPA

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Liepājas restorānu nedēļa aicina

Liepājas restorānu nedēļa aicina

Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu nedēļas ietvaros.

Liepājas reģiona TIB

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”.

Valmieras TIC

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI!

Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar tradīcijām..

EUR 53.00 | Latvia Tours

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam.

Liepājas reģiona TIB

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -