«FlixBus» atgriežas Baltijā

Jānis Basevičs | 2021.06.03

Starptautiskais pasažieru pārvadājumu sniedzējs un ceļošanas tehnoloģiju līderis FlixBus no 2.jūnija atsāk pasažieru pārvadājumu nodrošināšanu Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. No 10.jūnija FlixBus zaļais tīkls Baltijas valstu virzienā nodrošinās piecus starptautiskus maršrutus, kas savā starpā savienos Baltijas pilsētas, kā arī Varšavu un Berlīni. Kopumā šogad FlixBus plāno piedāvāt 16 regulārus maršrutus, kas savienos 13 Baltijas pilsētas ar kompānijas Eiropas pārvadājumu tīklu.

Pirmais maršruts, Nr. 1323, kas savienos Viļņu un Kauņu ar Varšavu un Berlīni, darbību uzsāka trešdien, 2.jūnijā. Biļešu pārdošana jau ir uzsākta vēl uz četriem maršrutiem, kuri tiks atvērti 10.jūnijā. Šo maršrutu saraksts:

• 1229 Tallina - Rīga - Varšava (nakts maršruts)

Tallina - Pērnava - Rīga - Rīgas lidosta - Jelgava - Šauļi - Kauņa - Suvalki - Augustova - Lomža - Varšava

• 1234 Tallina - Viļņa

Tallina - Pērnava - Rīga - Bauska - Panevēža - Viļņa

• 1234 Tallina - Viļņa (nakts maršruts)

Tallina - Pērnava - Rīga - Bauska - Panevēža - Viļņa

• 1323 Viļņa - Berlīne (nakts maršruts)

Viļņa - Kauņa - Marijampole - Suvalki - Augustova - Belostoka - Varšava - Poznaņa - Konina - Svebodzina - Berlīne

• 1226 Viļņa - Varšava

Viļņa - Traķi - Alīta - Druskininki - Sejni - Pševienža - Augustova - Belostoka - Varšava

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pasažieriem tiks nodrošināti ērti starpsavienojumi Varšavā uz vairāk nekā 100 galamērķiem Polijā un dažādās citās Eiropas valstīs.

"Mazinoties pandēmijas riskiem un ceļošanas ierobežojumiem, piedzīvojām lielu intereses kāpumu Polijā un šobrīd esam gatavi atkal attīstīt mūsu pārvadājumu tīklu Baltijas valstīs. Mēs izturamies nopietni pret Latvijas, Igaunijas un Lietuvas tirgu un plānojam turpināt veikt nopietnas investīcijas. Iesākumā vietējiem pasažieriem no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas piedāvāsim biļetes starptautiskiem braucieniem par īpašu akcijas cenu - sākot ar 4,99 eiro," preses konferencē paziņoja Mihals Lemans (Michal Leman), FlixBus izpilddirektors Baltijas valstīs, Polijā un Ukrainā.

Pārējie ieplānotie maršruti tiks atvērti pakāpeniski, sekojot līdzi pieprasījuma tendencēm, ierobežojumu atvieglošanai un vispārējai Covid-19 situācijai Baltijas valstīs. "Ir plānots atklāt tiešos maršrutus no Rīgas uz Vīni, no Viļņas uz Krakovu un Katovici, un no Tallinas uz Berlīni," stāsta Kamila Zalevska (Kamila Zalewska), FlixBus biznesa attīstības vadītāja Baltijas valstīs un Polijā.

Visos maršrutos vietējie sadarbības partneri nodrošinās modernus un komfortablus autobusus, kas pilnībā atbilst FlixBus standartiem, tostarp plaša vieta kājām, gaisa kondicionētājs, bezmaksas bezvadu internets, uzlādes kontaktligzdas un tualete.

FlixBus augstākās drošības un higiēnas vadlīnijas

Lai ceļojumi būtu droši un komfortabli, FlixBus ievēro vietējo varas iestāžu noteiktos augstākās higiēnas un veselības noteikumus. Tostarp pasažieriem tiek nodrošināta bezkontakta biļešu un dokumentu kontrole iekāpšanas laikā, bet transportlīdzekļu dezinfekcija tiek veikta pēc katra brauciena. Pasažieriem reģistrēšanās un braukšanas laikā ir jālieto sejas maskas. FlixBus lūdz visus pasažierus rūpīgi sekot savai labsajūtai un ceļot, tikai esot veseliem. Papildus minētajiem noteikumiem ceļotājiem ir pienākums ievērot vietējos likumus un katrā valstī noteiktos preventīvos pasākumus.

Vienkārši lietojami un komfortabli pakalpojumi

Kā ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums, FlixBus pagājušo gadu izmantoja jaunu tehnoloģisko risinājumu ieviešanai, kas vēl vairāk vienkāršos FlixBus pakalpojumu izmantošanu - no biļetes iegādes brīža līdz ērtai, visaptverošai rezervāciju pārvaldībai. Pasažieriem tagad ir pieejama pilna sēdvietu rezervēšanas sistēma, kā arī automātiska naudas atmaksas iespēja par biļeti, ja ceļojuma plāni ir mainījušies un brauciens ir jāatceļ. Savukārt funkcija "Kur ir mans FlixBus?" ļauj pārbaudīt autobusa atrašanās vietu tiešsaistē.

Biļetes uz jaunajiem FlixBus maršrutiem, kā arī savienojumiem ar Eiropas valstīm ir iespējams iegādāties mājaslapā www.flixbus.lv, mobilajā FlixBus aplikācijā, kā arī pie sadarbības aģentūrām. Ceļotājiem tiek nodrošināta elastīga braucienu pārrezervēšana vai atcelšana - to iespējams izdarīt līdz 15 minūtēm pirms izbraukšanas. Bagāžas pārvadāšana ir bez maksas, un nav nepieciešams izdrukāt ceļojuma biļetes, jo reģistrēties var, izmantojot viedtālruņa QR kodu.

Par FlixBus

FlixMobility ir mobilitātes nodrošinātājs, kas piedāvā jaunas alternatīvas ērtai, pieejamai un videi draudzīgai ceļošanai, izmantojot FlixBus un FlixTrain zīmolu. Pateicoties unikālam biznesa modelim un inovatīvai tehnoloģijai, jaunuzņēmums ir ātri izveidojis Eiropā lielāko tālsatiksmes autobusu tīklu un 2018.gadā atklāja arī pirmos zaļos tālsatiksmes vilcienus, kā arī uzsāka izmēģinājuma projektu pilnībā elektriskiem autobusiem Vācijā un Francijā. Kopš 2013.gada FlixMobility ir mainījis veidu, kā cilvēki ceļojuši pa visu Eiropu, un radījis tūkstošiem jaunu darba vietu pārvadājumu nozarē. Kopš 2018.gada FlixMobility jaunās ceļojumu alternatīvas piedāvā arī ASV.

FlixTeam nodrošina tehnoloģiju attīstību, tīkla plānošanu, operāciju kontroli, mārketingu un pārdošanu, kvalitātes vadību un nepārtrauktu produktu paplašināšanu visā Eiropā un ASV. Ikdienas regulāro pakalpojumu un zaļo FlixBus parku pārvalda autobusu partneri no reģionāliem maziem un vidējiem uzņēmumiem, savukārt FlixTrain sadarbojas ar privātām vilcienu kompānijām. Unikālā tehnoloģiju jaunuzņēmuma, e-komercijas platformas un klasiskā transporta uzņēmuma kombinācija ir ļāvusi FlixMobility kļūt par jauno nozares līderi, kas veiksmīgi konkurē ar starptautiskajām korporācijām un maina visas nozares kopējo virzību.

Avots: Flixbus.lv


celojumubode - 3802
Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis //

EUR 121 | Estravel Latvia

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Kemperu noma Eiropā

Kemperu noma Eiropā

Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam!

EUR 71 | Estravel Latvia

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem //

EUR 1700 | Estravel Latvia

Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā!

Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā!

Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā dāvana //

EUR 450 | Estravel Latvia

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

6 trending travel destinations for 2024

6 trending travel destinations for 2024

Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans.

EUR 79 | airBaltic

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -