Kāpēc Latvijas tūristi izvēlās «viss iekļauts» viesnīcas?

Margarita Nikolajevaite | 2021.05.27

Atvaļinājumā negribas skaitīt naudu, ikviens vēlās izklaidēties, ēst garšīgus ēdienus - citiem vārdiem sakot, sevi neierobežot. Daudzi atpūtnieki, kas atgriežas no atvaļinājuma pilni pozitīvām emocijām un siltām atmiņām, pārbaudot kredītkartes atlikumu, mēdz būt pārsteigti, ka ir iztērēts vairāk, nekā bija plānots. Varbūt pat limits ir stipri pārsniegts. Lai izvairītos no šī nepatīkamā momenta un neplānotiem izdevumiem, "viss iekļauts" tipa viesnīcas ir labākā izvēle. Ceļazīmes cenā jau ir iekļautas ne tikai lidojuma un izmitināšanas izmaksas, bet arī ēdieni, dzērieni un izklaide. “Viss iekļauts” viesnīcās ir ne tikai peldbaseini, bet arī ūdens atrakciju parki bērniem, dienas un vakara animācija, tenisa korti, jogas un deju nodarbības un dažādas citas izklaides pieaugušajiem un bērniem. Un visas šīs aktivitātes jau ir iekļautas ceļazīmes cenā.

Jautājām starptautiskajam tūroparatoram Coral Travel, kurš šogad sāka darboties Latvijā un vedīs atpūtniekus uz saulaino Turcijas Vidusjūras piekrasti, kāpēc Latvijas ceļotāji parasti izvēlas “viss iekļauts”.

Jūs jau iepriekš zināt, cik jums izmaksās jūsu atvaļinājums

Nav nepieciešams desmit reizes dienā vērt vaļā seifu, kur glabājās nauda, katru reizi, kad dodaties uz viesnīcas restorānu vai uzkodu bāru, vai dzerat kokteiļus pludmalē, domāt par gala rēķinu viesnīcā. "Atpūtnieki var ļauties atpūtai un neuztraukties par papildu izmaksām," saka Svjatoslavs Ladigins, Coral Travel Latvia vadītājs.

Bērnu klubs - izklaide bērniem un atpūta vecākiem

Bērni aktīvi un atvērti jauniem izaicinājumiem, un nevēlas visu dienu gulēt saulē vai spēlēties pie jūras – viņiem ātri paliek garlaicīgi. Īsts vecāku glābiņš – “viss iekļauts” ģimenes viesnīcas ar populāriem bērnu klubiem. Nē vienmuļai un garlaicīgai bērnu atpūtai. Daži bērnu klubi ir tik lieli, ka pat nedēļas laikā jūsu bērns knapi varēs izmēģināt visas piedāvātās aktivitātes: bērnu iecienītākos ūdens parkus ar amerikāņu kalniņiem, peldbaseinus, alpīnisma sienas, dažādas sporta spēles, izglītojošas aktivitātes. “Bērnus izklaidē animatori, un viņus uzrauga profesionāļi, tāpēc bērni ne tikai labi pavada laiku, bet arī ir drošībā. Tajā laikā vecāki var vienkārši atpūsties vai pat atstāt bērnu ar auklīti,” stāsta sarunu biedrs.

Ceļotājiem ar mazuļiem ceļojumā nav „jāņem līdzi visa māja”. Ērtai atpūtai ar bērnu viesnīcā atradīsiet visu nepieciešamo - sākot no ēdienu smalcinātājiem, bērnu ratiņiem un beidzot ar bērnu ēdienkartēm restorānos.

Ēdiena daudzveidība

Izvēloties restorānu, ģimenes starpā bieži rodas domstarpības par to, kādu virtuvi izvēlēties. Bērniem patīk vieni ēdieni, vecāki velās nogaršot citus. “Viss iekļauts” viesnīcas risina arī šo problēmu. Nav jāuztraucas par to, ka bērni neēd to vai citu ēdienu, jo ēdienu daudzveidība ir tik liela, ka katrs atradīt sev ēdienu maltītei. "Tādā veidā jūs varat atklāt jaunas garšas un nobaudīt dažādus ēdienus vai vienkārši ēst tikai to, kas jums labāk garšo," saka tūroperatora pārstāvis.

Jūs izvairīsieties no strīdiem par brīvā laika pavadīšanas iespējām

Droši vien visiem ir pazīstama situācija, kad daži vienkārši vēlas gulēt saulītē, malkot kokteiļus un atpūsties, bet citiem vajag pastāvīgi kaut ko darīt. Nav nepieciešams izvēlēties starp vienu vai otru. Jūs varat apvienot aktīvo un pasīvo atpūtu, neizejot no viesnīcas teritorijas. Viesnīcas piedāvā arī ekskursijas tiem, kas vēlas iepazīt valsti. “Katrs ģimenes loceklis viesnīcā atradīs sev tīkamas aktivitātes. Un, ja vēlaties aktīvi pavadīt savu atvaļinājumu, iesakām apmeklēt tuvāko pilsētu, doties ekskursijās, doties pārgājienos kalnos vai nirt,” stāsta Ladigina kungs.

Jūs atklāsiet kaut ko jaunu

Uz vietas varat izmēģināt dažādas izklaides un sporta iespējas, kā arī atklāt priekš sevis jaunus vaļaspriekus. Ja nekad neesat izmēģinājuši virves vilkšanu, arābu dejas, ūdenspolo, atvaļinājuma laikā jūs varat apvienot mierīgu atpūtu un aktivitātes. Pat visaktīvākie ģimenes locekļi atradīs, ko darīt. "Daudzi atpūtnieki dodas uz Vidusjūras piekrasti un izmēģina tādas aktivitātes, uz kurām Latvijā viņiem varētu nebūt laika, piemēram, ūdenspolo. Brīvdienas būs garantēti neaizmirstamas," saka sarunu biedrs.

Avots: Coraltravel.lv


celojumubode - 3812
 Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel!

Jurmala Golf Club & Hotel

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība.

EUR 367 | Latvia Tours

Sala ar unikālu skaistumu!

Sala ar unikālu skaistumu!

Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs.

EUR 469.00 | Latvia Tours

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”.

Valmieras TIC

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -