Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Daiga Zīmele | 2021.04.23

Pēdējo gadu laikā gatavu ēdienu pasūtīšana no kafejnīcām un restorāniem ar piegādi uz mājām vai biroju daudziem kļuvusi par teju neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Līdz ar pandēmijas radītajiem ierobežojumiem šādu servisu popularitāte arī šobrīd aizvien turpina strauji pieaugt, un, lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star. Tas piedāvā Latvijā vēl līdz šim nebijušu konceptu - vadošo šefpavāru svaigi pagatavotas maltītes ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā valsts teritorijā.

Five Star platforma apvieno tādus ēdināšanas jomas lielmeistarus kā Mārtiņu Sirmo (Ramen Riga), Lauri Aleksejevu (36. līnija) un Raimondu Zommeru (Entresol), piedāvājot pasūtīt šefpavāru gatavotās maltītes un radīt īpašu svētku atmosfēru mājas apstākļos. Svaigi pagatavoto ēdienu plašajā sortimentā pieejami gan izmeklēti steiki un jūras veltes, gan dažāda veida salāti, uzkodas, zupas un deserti katrai gaumei. Kopā ar izvēlētajiem ēdieniem tiek piegādāta arī to pareizas pasniegšanas instrukcija, maltītes pagatavošanas pēdējo posmu uzticot pašam klientam un tādējādi nodrošinot autentisku ēdiena garšu, kāda tā būtu, baudot uz vietas restorānā. Galvenais uzsvars tiek likts uz salīdzinoši vienkārši pagatavojamiem, taču oriģināliem un kvalitatīviem siltajiem un aukstajiem ēdieniem no dažādu valstu virtuvēm.

Atšķirībā no citiem līdzīgiem ēdienu piegādes servisiem Five Star savus pakalpojumus nodrošina visā Latvijas teritorijā tās pašas vai nākamās dienas laikā, turklāt vienlaicīgi par to pašu summu ir iespējams pasūtīt maltītes no dažādiem restorāniem. Īpaša uzmanība tiek pievērsta arī ēdiena piegādes kvalitātei, garantējot augstāko standartu un izdevīgas cenas kombināciju, kas ir viens no svarīgākajiem šāda servisa aspektiem. Jau tuvāko mēnešu laikā Five Star platformā pieejamo produktu klāstu papildinās arī citu Latvijas vadošo restorānu maltītes, turklāt vēl bez ēdieniem sadarbībā ar vadošo bārmeni Andri Reizenbergu tajā ir iespējams pasūtīt arī zīmola Lyres bezalkoholiskos alkohola atdarinātājus kokteiļiem, kas īsā laikā guvuši plašu patērētāju atsaucību un kalpo kā lielisks papildinājums jebkurai maltītei.  

“Doma par šāda formāta platformas izveidi radās jau pagājušā gada sākumā, vēl pirms pirmā pandēmijas viļņa. Mūsu radītais serviss ir kā atvasinājums 2015. gadā aizsāktajai idejai, kad meklējām iespēju papusdienot kvalitatīvi un veselīgi, ikdienas steigā esot ārpus mājām, taču viss, ar ko saskārāmies, bija tikai klasiskie ātrās ēdināšanas varianti. Caur Five Star platformu vēlamies restorānu kultūru padarīt plašākai sabiedrībai pieejamu. Iespējams, arī tie, kuri nav raduši iet uz restorānu, pamazām mainīs savus paradumus. Cilvēku dzīves ritms ar katru gadu kļūst intensīvāks, un laika paliek arvien mazāk, tādēļ, sekojot tendencēm, paredzam, ka dažādu tiešsaistes servisu loma nākotnē tikai pieaugs,” komentē Five Star dibinātājs Kaspars Gulbis.

Five Star servisa attīstības nākamajā posmā jau šīs vasaras sākumā paredzēta arī pirmo gatavo maltīšu mazumtirdzniecības punktu atklāšana dažādās degvielas uzpildes stacijās Rīgā un pakāpeniski arī citviet lielākajās Latvijas pilsētās, kur novērojama intensīva automašīnu plūsma. “Restorāns pa ceļam” koncepts paredz to, ka pircējs pats varēs piebraukt pie lodziņa un ērti pasūtīt izvēlētos ēdienus un dzērienus, neizkāpjot no savas automašīnas. Līdzīgi kā Five Star tiešsaistes platformā arī par šo mazumtirdzniecības punktu ēdienkartes sortimentu gādās pašmāju atzītākie šefpavāri, sniedzot iespēju ikvienam baudīt pārdomātus un augstvērtīgus brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumus pa ceļam vai ierodoties plānotajā galamērķī.

“Maltīšu baudīšana restorānā ir viena no tām dzīves pieredzēm, kas arī parastai ikdienai spēj piešķirt mazliet svinīguma, taču laikos, kad visa pasaule ietur pauzi no kādreiz tik ierastajām atpūtas iespējām klātienē, svētku sajūtu nu jāmēģina uzburt pašiem savās mājās. Ja vēl salīdzinoši nesen doma par restorānā gatavotu ēdienu piegādi varētu šķist visai nereāla, tad šobrīd arī mēs esam pielāgojušies valdošajai situācijai un redzam, ka tas ir serviss, ko augstu novērtē gan pastāvīgie, gan arī jaunie klienti. Galvenā nianse šajā procesā, protams, ir galdā celtā ēdiena kvalitāte, kas nedrīkst atšķirties no uz vietas restorānā sniegtās, tāpēc ļoti rūpīgi izvērtējam piegādes sadarbības partnerus un paļaujamies tikai uz laika gaitā pārbaudītu kvalitāti, kas paceļ visas komandas veikumu jaunā līmenī,” stāsta šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

Plašāka informācija par šefpavāru svaigi pagatavoto maltīšu sortimentu kopā ar piegādes iespējām pieejama mājas lapā https://www.fivestar.lv/.

Avots: Fivestar.lv


celojumubode - 3801
Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām aktivitātēm

Madonas TIC

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts

Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts

12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas skatīšanos.

EUR 18 | Valmieras TIC

Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē

Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē

30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu!

Tukuma TIC

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas!

EUR 3 | Cēsu TIC

“Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies!

“Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies!

Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"!

Tukuma TIC

Zemgales pastalu izstāde

Zemgales pastalu izstāde

No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”

Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”

31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem.

Valmieras TIC

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss

Bauskas TIC

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai ģimenei.

Tukuma TIC

Skolēnu pavasara ceļvedis

Skolēnu pavasara ceļvedis

Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām!

Bauskas TIC

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju dīķiem, vērot putnus.

Madonas TIC

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis!

Cēsu TIC

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu gatavošanu

Tukuma TIC

Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē

Lielās Piektdienas tirdziņš Engurē

Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29.martā no 9:00.

Tukuma TIC

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā!

Tukuma TIC

Pārgājiens Alūksnē

Pārgājiens Alūksnē

Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils stāsta atkl

EUR 12 | Alūksnes TIC

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē.

Bauskas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -