Garmin nācis klajā ar jaunumu navigācijas pasaulē

Nikola Matjušenko | 2020.10.06

Garmin nācis klajā ar jaunām navigācijas ierīcēm: GPSMAP 66sr un 65 sērijām.  Tās ir  līderi pozicionēšanas un izsekošanas jomā, kas tagad atbalsta daudzjoslu GNSS tehnoloģiju, turklāt tās ir pirmās no ražotāja klāsta, kas uztver un izmanto vairākas navigācijas satelītu sūtītās frekvences, kā rezultātā, dodoties jebkurā piedzīvojumā – kalnos, mežos, kanjonos vai citviet, būs iespēja uztvert signālu. Līdz šim tehnoloģijas bija pieejamas tikai militārpersonām.


“Esam priecīgi paplašināt savu populāro GPSMAP pārnēsājamo ierīču klāstu un ieviest sērijā vēl vairāk GPS frekvences,” sacīja Dans Bārtels (Dan Bartel), Garmin globālās patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents. „Paplašinātais satelītu klāsts ļaus droši doties piedzīvojumos neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas, un to, kādi ir apstākļi.”


GPSMAP 66sr

GPSMAP 66sr ir trīs collu liels saules gaismā lasāms krāsu displejs ar piekļuvi satelīta attēliem, kurus var lejupielādēt tieši ierīcē un izmantot bezsaistes režīmā. Ierīce nodrošina ar TopoActive Europe kartēm ar maršrutējamiem ceļiem un takām. Daudz-joslu tehnoloģija un paplašinātais GNSS atbalsts ar L5 frekvenci (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, IRNSS) ļauj samazināt aprēķinātās pozīcijas kļūdas iespējamību, tādējādi lietotājs gūst uzlabotu precizitāti un izpratni par apkārtējo vidi, kurā atrodas. GPSMAP 66sr ir aprīkots ar ABC sensoriem, altimetru augstuma datu iegūšanai, barometru laika apstākļu pārraudzībai un trīs asu elektrisko kompasu. Esiet vienmēr informēts un sagatavojieties tam, kas jūs sagaida, ņemot vērā reāllaika prognožu informāciju un meteoroloģisko apstākļu radara datus, ieskaitot informāciju par mākoņiem un nokrišņiem. Dodieties tālākos un ilgākos piedzīvojumos ar GPSMAP 66sr ierīci, jo pateicoties atkārtoti uzlādējamam litija jonu akumulatoram, ierīce nodrošina līdz pat 36 stundām ilgu akumulatora darbības laiku GPS režīmā un līdz pat 450 stundām ekspedīcijas režīmā.


GPSMAP 65 sērija

GPSMAP 65 un 65s veidotas tā, lai tās būtu izturīgas arī ekstrēmos piedzīvojumos. Šīs pārnēsājamās ierīces piedāvā daudz-joslu tehnoloģiju un paplašinātu GNSS atbalstu, kā arī iepriekš ielādētas TopoActive Europe kartes. GPSMAP 65s veidots, ņemot vērā GPSMAP 65 pamata funkcionalitāti, pieejami arī ABC sensori (altimetrs, barometrs un kompass).


Ierīce savietojama ar Garmin Explore lietotni. GPSMAP 66sr, kā arī GPSMAP 65 sērijas lietotāji var piekļūt papildu rīkiem un funkcijām navigācijai ārpus telpām, ceļojuma plānošanai, kartēšanai un datu koplietošanai. Pirms došanās nākamajā piedzīvojumā lietotāji var plānot ceļojumu lietotnē un lejupielādēt kartes, lai tās būtu pieejamas bezsaistes režīmā. Pēc tam, atrodoties ceļā un ārpus pieejas datu savienojumam, lietotne Explore tiks nepārtraukti sinhronizēta ar ierīci, sniedzot lietotājiem piekļuvi, lai skatītu pašreizējo atrašanās vietu, plānotu un pārvietotos pa ceļiem, kā arī iestatītu un pārvaldītu maršruta punktus. GPSMAP 66sr ir saderīgs arī ar Garmin Connect un Connect IQ platformām, nodrošinot piekļuvi vairāk nekā 9 miljoniem maršrutu, izmantojot iepriekš ielādētu Wikiloc lietotni, un automātiski augšupielādējot Geocaching slēpņus lietotāja profilā.


Vairāk nekā 30 gadus “Garmin” atrodas jaunāko GPS navigācijas un bezvadu ierīču izstrādes priekšgalā, un ir radījis ierīces cilvēkiem, kuri vēlas piekopt aktīvu dzīvesveidu. “Garmin” fokusējas uz piecām nozarēm - auto, aviācija, fitness, kuģošana un aktīvā atpūta. Vairāk informācijas “Garmin” virtuālajā preses telpā: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.


Avots: Nikola Matjušenko


celojumubode - 3801
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu itāļu viesmīlību

EUR 495 | Latvia Tours

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama

EUR 350 | Latvia Tours

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu.

EUR 5 | Valmieras TIC

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -