Uzlabo garastāvokli un izlasi 5 jokus par tūrismu!

Liene Šņore | 2017.03.24

- Lauksaimnieks devās ceļojumā uz pilsētu, lai to apskatītu pilnā krāšņumā, apmetoties viesnīcā, lauksaimnieks jautā viesnīcas darbiniekam par maltīšu laikiem. Viesnīcas darbinieks atbild: "Brokastis tiek pasniegtas no plkst. 7 līdz 11, pusdienas no plkst. 12 līdz 15 un vakariņas no plkst. 18 līdz 20." Zemnieks izbrīnīta jautā viesnīcas pārzinim: "Pa kuru laiku tad es paspēšu apskatīt pilsētu?"

- Vīrietis uzrakstīja vēstuli uz mazu hoteli "Midwest" pilsētiņā, kuru viņš plānoja apmeklēt savās brīvdienās. Vēstulē, viņš rakstīja: "Es ļoti vēlētos līdzi ņemt savu suni. Viņš ir labi kopts un audzināts. Vai jūs varētu man dot atļauju paturēt viņu manās viesnīcas numurā pa nakti?" Uz vīrieša vēstuli sekoja tūlītēja atbildes no hoteļa īpašnieka. kurš teica: "Esmu strādājis šajā viesnīcā daudzus gadus. Visu šo gadu laikā, šeit nekad nav bijis suns, kurš zagtu dvieļus, gultas veļu, sudrablietas vai bildes no sienām. Man nekad nav nācies padzīt suni no viesnīcas par nemierīgu, nekārtīgu uzvedību alkohola reibumā nakts vidū. Un nekad nav bijis suns, kurš nesamaksātu rēķinu un aizbēgtu. Jā, patiešām, jūsu suns ir gaidīts apmesties manā hotelī. Un, ja jūsu suns par jums galvos, tad arī jūs varēsiet šeit palikt!"

- Tūrists apmaldījās Sahāras tuksnesī un saprot, ka vienīgais veids kā izdzīvot, ir atrast kādu civilizāciju, tad nu tūrists sāka iet garo ceļu. Laikam ejot, ceļiniekam slāpst, bet padzerties nav ko, lielāku gabalu noejot, ceļinieks jūt, ka nāk ģībonis un tad viņš ieraudzīja 500 metru attālumā telti un devās uz to pēc palīdzības. Tikko sasniedzot telti, tūrists izsaucas: "Ūdeni..". Pie telts durvīm parādījās beduīns, kurš skumīgā balsī sacīja, ka viņam nav ūdens, taču varot piedāvāt nopirkt kaklasaiti. "Tu muļķis," noelsās tūrists. "Es mirstu! Man vajag ūdeni!" Beduīns sacīja, ja kungs vēlas ūdeni, tad tas ir jāmeklē divus kilometrus uz dienvidiem, tur to viņš saņemšot. Tad nu, tūrists devās uz nākamo telti, ar pēdējiem elpas vilcieniem, viņš pierāvās pie telts un nokrita. No telts iznāca vēl viens beduīns un jautāja: "Vai drīkstu jums kā palīdzēt?" "Ūdeni..," tūrists atbild vājā balsī. "Ak kungs," izsaucās beduīns. "Bet jūs nevarat nākt šeit bez kaklasaites!"

- Ne īpaši bagāts pāris nolēma palikt pa nakti ļoti ekskluzīvā hotelī. Menedžeris uzreiz saprata, ka atnākušie viesi nav diez ko turīgi, taču negribēja viņus izmest ārā. Tā vietā viņš izvēlējās rīkoties gudrāk. No rīta pāris atnāca, lai nomaksātu rēķinu un bija pārsteigti uzzinot, ka par viesnīcas istabu ir parādā 3000 dolārus. (Aptuveni 2658 euro).  Nokaitinātais vīrietis jautāja: "Kā tas var būt iespējams? Mēs taču palikām tikai vienu nakti!" "Un?" jautāja menedžeris. "Šis ir ļoti dārgs hotelis! Mums ir golfa laukumi, tenisa laukumi, peldbaseini, trenažieru zāles, bāri, restorāni un visu to ir ļoti dārgi uzturēt!" paskaidroja menedžeris. "Bet mēs neizmantojām neko no tā," paskaidroja pāris. "Ja jūs to neizmantojāt, tad tā ir jūsu problēma!" atsauca viesnīcas pārzinis. Tad vīrietis sacīja menedžerim: "Tādā gadījumā, jūs man esat parādā 2000 dolāru (aptuveni 1772 euro). Redziet, mana sieva ir izsaukuma meitene, kura prasa 5000 dolāru jeb 4430 euro par nakti, tā kā lūdzu, samaksājiet rēķinu!" Menedžeris bija šokēts par dzirdēto un atbildēja: "Ko jūs ar to domājat? Es taču nepārgulēju ar jūsu sievu!" "Ja jūs to neizmantojāt, tad tā ir jūsu problēma!" atbildēja vīrietis.

- Nobijies tūrists jautā: "Vai šajā alā ir sikspārņi?" Gids atbild uz tūrista jautājumu: "Tur bija, bet neuztraucieties, čūskas apēda visus!"

Avots: BalticTravelnews.com/http://funislife.info


celojumubode - 3815
Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04.

EUR 547 | Estravel Latvia

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta dārgakmeņiem.

EUR 1299 | Latvia Tours

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -