Intervija ar tūroperatora «Coral Travel Latvia» vadītāju Sabinu Saikovskaju

BalticTravelnews.com | 2022.01.14

Travelnews.lv intervija ar starptautiska tūroperatora «Coral Travel Latvia» vadītāju Sabinu Saikovskaju, kura 2021.gada rudenī pārņēma uzņēmuma vadību Latvijā. Tūroperators «Coral Travel Latvia» pārstāv mātes uzņēmumu «Coral Travel», kas savukārt pieder Turcijas uzņēmumu grupai «OTI Holding». Tā pārvalda «OTIUM» viesnīcu tīklu Turcijā, Ēģiptē un Tunisijā, 5 zvaigžņu viesnīcas «Seven Seas Hotels» un augsta apkalpošanas līmeņa 5 zvaigžņu viesnīcu «Xanadu Resort Hotel» Turcijā. Uzņēmumam pieder arī lidsabiedrība «Royal Flight», kas pārvadā tūristus uz dažādiem brīvdienu galamērķiem.

Travelnews.lv: Pirms pāris mēnešiem tūroperatoram «Coral Travel Latvia» ir notikusi vadības maiņa. Lūdzu pastāstiet par sevi un par saviem plāniem Latvijā?

Sabina Saikovskaja: Pirmkārt, es vēlos atzīmēt, ka jūtos pagodināta uzsākt darbu Latvijā, lai kopā ar lielisku komandu sasniegtu lielus mērķus.

Esmu beigusi vienu no pirmajām Lietuvas privātajām biznesa vadības skolām un man ir vairāk kā 20 gadu pieredze dažādās biznesa sfērās. Šo gadu laikā esmu ieguvusi vērtīgu pieredzi darbinieku apmācībā, procesu vadībā, iekšējā auditā, kā arī biznesa uzsākšanā un jaunu tirgu iekarošanā Austrumeiropā. Tostarp, man ir 5 gadu pieredze tūrismā – tieši par Turciju un Ēģipti. Ticu, ka manas zināšanas un pieredze ļaus «Coral Travel Latvia» izaugt par spēcīgu spēlētāju Latvijas tirgū.

Travelnews.lv: Kā Jūs, no «Coral Travel Latvia» pozīcijām, raksturotu 2021.gadu?

Sabina Saikovskaja: 2021. gads bija dinamisks, izaicinājumiem un atklājumiem bagāts. Mums tas ir bijis ļoti labs - uzsākot darbību Baltijas valstīs, esam veiksmīgi nokomplektējuši pieredzējušas un kompetentas komandas vienlaikus 3 valstīs. Lepojamies, ka esam atraduši mērķtiecīgus profesionāļus, ar ko kopā veiksmīgi noslēdzām pirmo vasaras sezonu un uzsākām ziemas sezonu, nodrošinot visaugstākā līmeņa servisu saviem klientiem un partneriem.

Travelnews.lv: Kādas prognozes ir par 2022.gadu?

Sabina Saikovskaja: Priecājamies vērot, ka tūrisma nozare atgūstas un cilvēki pielāgojas jauniem ceļošanas noteikumiem. Droša ceļošana, vakcinācija un veselības pārbaudes nu jau ir mūsu ikdiena. Arī tūrisma nozare pielāgojas jaunajai pasaulei, aviokompānijas un viesnīcas veic nepieciešamos darbus, lai nodrošinātu drošu ceļošanu. Mēs, kā tūroperators, piedāvājam īpašus nosacījumus un drošības garantijas saistībā ar Covid risku. Tas viss ļauj cilvēkiem plānot savas brīvdienas un būt drošiem, ka nepieciešamības gadījumā, viņiem būs iespēja mainīt savus plānus. 2022.gadu esam sagaidījuši ar optimismu un ambicioziem plāniem. Viens no mūsu galvenajiem uzdevumiem ir nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus un sniegt neaizmirstamu ceļošanas pieredzi klientiem.

Travelnews.lv: Kā Jūs raksturotu Latvijas un Lietuvas ceļotāju? Vai esam līdzīgi vai tomēr atšķirīgi?

Sabina Saikovskaja: Mana pieredze uzņēmējdarbībā dažādu valstu tirgos liecina, ka katra valsts ir atšķirīga un unikāla. Neskatoties uz to, ka esam kaimiņi, mums ir dažādi ceļošanas paradumi un kultūrizcelsme, kas ietekmē mūsu izvēles, vajadzības un vēlmes. Latvijas tirgus ir konservatīvāks, ar stabilu un uzticamu vērtību skalu. Latvijas ceļotāja uzticība ir jāiegūst. To izdarot, mēs iegūstam patiesi lojālu klientu. Ņemot vērā šo faktu, esam ļoti priecīgi, ka vasaras sezonā vairāk kā 5800 ceļotāju ir izvēlējušies tieši mūs un uzticējuši mums savu ceļojumu organizēšanu.

Travelnews.lv: Ko jaunu un interesantu tūroperators piedāvās ceļotājiem 2022.gadā?

Sabina Saikovskaja: Mēs turpināsim savu darbību, balstoties uz uzticama un augstas kvalitātes partnera un pakalpojuma sniedzēja stratēģiju. Reaģējam uz tirgus pieprasījumu un paplašinām galamērķu sortimentu lēnā, bet drošā un pārliecinošā veidā. Priecājamies, ka jau esam uzsākuši vasaras sezonas ceļojumu pārdošanu un arī šogad turpināsim sniegt saviem klientiem augstākās kvalitātes ceļojumu pieredzi, sākot jau ar iekāpšanu «Turkish Airlines» aviokompānijas lidmašīnā, līdz brīvdienu baudīšanai novērtētās viesnīcās, no kurām daļa nav atrodama neviena cita tūroperatora piedāvājumā.

Avots: BalticTravelnews.com


celojumubode - 3814
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Brauc ar klasi Alūksni!

Brauc ar klasi Alūksni!

Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem!

EUR 3.00 | Alūksnes TIC

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars pulksten 11:30

Alūksnes TIC

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha

EUR 685 | Estravel Latvia

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība.

EUR 367 | Latvia Tours

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”.

TAKA

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

SUP airēšanas maratons – Salaca 100

SUP airēšanas maratons – Salaca 100

4. maijā Latvijā pirmo reizi notiks SUP airēšanas maratons. Starts tiks dots 4. maijā pl.7.00 Vecatē – vietā, kur Salaca iztek no Burtnieku ezera.

Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

-35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05.

-35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05.

Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir ierobežots

EUR 33 | Estravel Latvia

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Jāņa Šipkēvica koncerts Akustikā

Jāņa Šipkēvica koncerts Akustikā

3. maijā kultūrtelpā AKUSTIKA 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim!

EUR 25 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Izpēdo Dienvidkurzemi

Izpēdo Dienvidkurzemi

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs

Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs

No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -