Maršrutā Liepāja - Trāveminde nākamgad būs jauni prāmji

Stena Line | 2020.11.03

Jūras pārvadājumu uzņēmums Stena Line šodien paziņoja, ka plāno vēl vairāk paplašināt darbību Baltijas jūras reģionā. Nākamgad prāmjus maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju nomainīs divi jauni, moderni RoPax prāmji, paaugstinot jūras maršruta kravas pārvadājumu kapacitāti par 40 procentiem, vienlaikus saīsinot brauciena ilgumu un ieviešot grafiku ar 12 reisiem nedēļā. Jaunie prāmji piedāvās vairāk ērtību šī maršruta pasažieriem.

Stena Line ir viens no pasaulē vadošajiem prāmju uzņēmumiem, kas veic pārvadājumus 18 maršrutos Eiropā, trīs no tiem - Baltijas jūras reģionā. 15. oktobrī Stena Line paziņoja, ka nostiprinās savu pozīciju reģionā, 2021. gadā maršrutā starp Nīnashamnu Zviedrijā un Ventspili Latvijā pārvadājumus uzsākot ar diviem moderniem RoPax prāmjiem. Jauno, moderno un pagarināto prāmju ietilpība palielināsies par 30 procentiem, turklāt ievērojami paplašināts tiks piedāvājums uz kuģa klāja.

Stena Line paziņojis arī, ka 2021. gadā turpinās paplašināties Baltijas jūrā, divus jaunus un modernus RoPax prāmjus norīkojot arī maršrutā starp Trāvemindi Vācijā un Liepāju Latvijā. Šis maršruts, ko Stena Line pārņēma 2012. gadā, kļuvis par nozīmīgu Eiropas loģistikas tīkla daļu, kas savieno Baltiju, Krieviju un NVS valstis ar Vāciju un pārējo Eiropu.

“Pieaudzis pieprasījums no mūsu Baltijas jūras reģiona klientiem. Pašlaik nostiprinām savas pozīcijas un 2021. gadā abos maršrutos uz Latviju un no Latvijas klientiem piedāvāsim jaunus, modernus prāmjus, lielāku kravas ietilpību un pievilcīgākas pasažieru ērtības,” stāsta Stena Line Latvijas maršrutu vadītājs Johans Edelmans (Johan Edelman).

Maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju pašlaik pārvadājumus veic divi viena modeļa prāmji Stena Gothica un Urd. 2021. gadā to vietā stāsies divi moderni RoPax prāmji, kuru nosaukumus Stena Line pagaidām nav atklājis. Jaunie prāmji par 40% palielinās kravas ietilpību šajā maršrutā un saīsinās reisa ilgumu no 27 līdz 20 stundām. Tādējādi būs pieejami uzticami pārvadājumi ar fiksētu grafiku un 12 reisiem nedēļā – pa sešiem katrā virzienā.

“Šādā veidā uzlabosim mūsu kravu pārvadājumu klientiem paredzētos pakalpojumus – precēm gan ar autovadītāju, gan bez, kā arī kombinēto pārvadājumu risinājumus,” skaidro Baltijas jūras Kravu pārvadājumu nodaļas vadītājs Oskars Osis.

Jaunie prāmji piedāvās arī uzlabotas pasažieru ērtības un palielinātu kajīšu skaitu, lai maršrutu padarītu par pievilcīgāko izvēles iespēju tiem klientiem, kam nepieciešami pārvadājumu un ceļojumu pakalpojumi maršrutā starp Baltijas valstīm un Vāciju.

Avots: News.cision.com


celojumubode - 3812
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

 Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas golfa diena 5.maijā!

Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel!

Jurmala Golf Club & Hotel

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -