«Porsche» laiž klajā jaunus «Panamera» modeļus ar jaudu līdz 700 ZS

Tince Egle | 2020.10.23

Porsche noslēdz jauno Panamera produktu klāstu ar modeļiem, kuru vidū ir flagmanis ar 514 kW (700 ZS) lielu jaudu un 870 Nm griezes momentu. Jaunā Panamera Turbo S E-Hybrid tagad ir atjaunotās produktu līnijas jaudīgākais modelis. Tas ir aprīkots ar 420 kW (571 ZS) četrlitru V8 divturbīnu motoru un 100 kW (136 ZS) elektromotoru. Pateicoties jaunajam 17,9 kWh akumulatoram un optimizētiem braukšanas režīmiem, modeļa tikai ar elektroenerģiju nobraucamais attālums ir palielināts par 30 %. Tas attiecas arī uz jauno Panamera 4 E-Hybrid, kur elektromotoru tāpat kā iepriekš papildina 243 kW (330 ZS) 2,9 litru V6 divturbīnu motors, kā rezultātā tiek nodrošināta 340 kW (462 ZS) sistēmas jauda. Panamera produktu klāsts tika papildināts ar modeli 4S, kura motors spēj sasniegt 324 kW (440 ZS) jaudu. Tas ir aprīkots ar visām jaunāko uzlaboto modeļu optimizētajām funkcijām, piemēram, šasiju, konstrukciju, aprīkojumu un informatīvā izklaide sistēmu.

Trīs hibrīdautomobiļu modeļi ar uzlabotu elektriskās braukšanas pieredzi

Vienlaikus ar nesen prezentēto jauno Panamera 4S E-Hybrid, kuras sistēmas jauda ir 412 kW (560 ZS), Porsche tagad pirmo reizi piedāvā trīs no elektrotīkla uzlādējamu hibrīdautomobiļu Panamera modeļus, turklāt katram no tiem var izvēlēties kādu no trim atšķirīgiem virsbūves veidiem: sporta sedans, Executive (garas garenbāzes versija) un Sport Turismo. Tādējādi Porsche sistemātiski paplašina savu E-Performance stratēģiju. Piedziņas arhitektūras pamatā ir elektromotors, kurš ir iebūvēts astoņpakāpju divsajūgu transmisijā (PDK) un nodrošina 100 kW (136 ZS) jaudu un 400 Nm maksimālo griezes momentu. Kopā ar dažādiem piedāvātajiem iekšdedzes dzinējiem tas nodrošina izcilu veiktspēju. Jaunā Panamera Turbo S E-Hybrid ar standarta aprīkojumā ietverto Sport Chrono pakotni un četrlitru V8 divturbīnu motoru, kurš tagad nodrošina 420 kW (571 ZS), nevis 404 kW (550 ZS) lielu jaudu, tagad paātrinājumu no nulles līdz 100 km/h veic 3,2 sekundēs — par 0,2 sekundēm ātrāk nekā tās priekšgājējs. Modeļa maksimālais ātrums ir 315 km/h, kas ir par 5 km/h lielāks nekā iepriekšējā modeļa versijā. Modelis Panamera 4 E-Hybrid paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h veic tikai 4,4 sekundēs (–0,2 sek.), un tā maksimālais ātrums ir 280 km/h (+2 km/h).

Izmantojot optimizētus elementus, augstsprieguma akumulatora bruto ietilpība ir palielināta no 14,1 līdz 17,9 kWh, un braukšanas režīmi ir pielāgoti, lai vēl efektīvāk izmantotu enerģiju. Jaunās Panamera Turbo S E-Hybrid maksimālais tikai ar elektroenerģiju nobraucamais attālums ir 50 km saskaņā ar WLTP EAER City datiem (NEDC — līdz 59 km), savukārt Panamera 4 E-Hybrid bez atgāzu izplūdes var nobraukt līdz pat 56 km saskaņā ar WLTP EAER City datiem (NEDC — līdz 64 km). No elektrotīkla uzlādējamos Porsche hibrīdmodeļus vēlams uzlādēt mājās, izmantojot parasto mājas kontaktligzdu vai rūpniecisko kontaktligzdu. Atkarībā no automobiļa modeļa standarta Porsche pārnēsājamo lādētāju uzlādes jauda ir līdz 7,2 kW. Uzlādi var veikt arī publiskajās uzlādes vietās, izmantojot 3. režīma (Mode 3) kabeli.

Pārdomāts izskats un ievērojami labāka savienojamība

Jaunā Panamera 4S, kuru joprojām darbina 324 kW/440 ZS 2,9 litru V6 divturbīnu motors, ar Sport Chrono pakotni paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h veic 4,1 sekundē (–0,1 sek.). Automobiļa maksimālais ātrums ir 295 km/h (+6 km/h). Modelis 4S ir aprīkots ar visām jaunāko uzlaboto modeļu optimizētajām funkcijām, un tā standarta aprīkojumā ir ietverta Sport Design priekšdaļa, kas agrāk bija pieejama tikai papildaprīkojumā. Tam ir satriecoši gaisa ieplūdes režģi, lielas dzesēšanas gaisa atveres sānos un vienjoslas priekšējo lukturu modulis. Jaunā dizaina Panamera Turbo S E-Hybrid priekšdaļa atšķiras ar divkāršajiem C formas Turbo priekšējo lukturu moduļiem, kā arī lielākām sānu gaisa ieplūdes atverēm. Pārstrādātās aizmugures lukturu joslas kontūra tika pielāgota, lai tā tagad vienmērīgi stieptos pāri bagāžas nodalījuma pārsegam. Papildaprīkojumā ir ietverti aptumšoti Exclusive Design aizmugurējo gabarītlukturu moduļi ar dinamisku atgriešanās / izbraukšanas no mājām funkciju, trīs jauni disku veidi — 20 un 21 colla — un divas jaunas virsbūves krāsas (metāliska ķiršsarkanā Cherry Metallic un metāliska brūnā Truffle Brown Metallic).

Porsche komunikāciju sistēma (PCM) ietver augstākas izšķirtspējas displeju, kā arī papildu digitālās funkcijas un pakalpojumus, piemēram, uzlabotu tiešsaistes balss vadības sistēmu Voice Pilot, ceļa zīmju un bīstamības informācijas pakalpojumu Risk Radar, bezvadu pakalpojumu Apple® CarPlay un vēl daudzus citus Connect pakalpojumus.

Uzlabota veiktspēja un komforts

Visu jauno Panamera modeļu šasijas un vadības sistēmas ir optimizētas gan sportiskuma, gan komforta ziņā. Dažiem modeļiem tika īstenota pilnībā jauna vadības stratēģija. Jaunās paaudzes stūres vadības sistēma un jauna dizaina riepas nodrošina uzlabotu sānu dinamiku un precizitāti. Panamera Turbo S E-Hybrid flagmaņmodeļa standartaprīkojumā ietilpst visas pašlaik pieejamās šasijas un vadības sistēmas, piemēram, elektriskās sasveres stabilizācijas sistēmas Porsche dinamiskā šasijas vadība Sport (PDCC Sport), kas ietver Porsche griezes momenta vektorizācijas sistēmu Plus (PTV Plus), aizmugurējā stūrējamā ass ar ssstūres pastiprinātāju Plus, kā arī Porsche keramiskā kompozītmateriāla bremžu (PCCB) sistēma.

Jaunos Porsche Panamera modeļus var pasūtīt jau tūlīt, un pie oficiālajiem pārstāvjiem tie būs pieejami no decembra sākuma. Vācijā modeli Panamera 4 E-Hybrid var iegādāties sākot no 110 369 eiro. Panamera 4S var iegādāties sākot no 115 241 eiro, bet Panamera Turbo S E-Hybrid var iegādāties sākot no 185 537 eiro. Cenā ir iekļauts pievienotās vērtības nodoklis un attiecīgajai valstij paredzētais aprīkojums.


Avots: Porche.lv


celojumubode - 3802
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama

EUR 350 | Latvia Tours

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -