Jau 15. un 16. oktobrī biznesa tehnoloģijas digitalizācijai – «RIGA COMM 2020»!

Inese Libere | 2020.10.15

15. un 16. oktobrī uzņēmumu un organizāciju pārstāvji ir aicināti apmeklēt biznesa tehnoloģiju izstādi un konferences “RIGA COMM 2020”, lai uzzinātu par digitālās transformācijas iespējām, uzņēmuma procesu automatizāciju un efektivitātes uzlabošanu, kā arī atrastu nepieciešamos digitālos risinājumus. Turklāt pandēmijas izplatība digitālo transformāciju ir padarījusi par prioritāti gan uzņēmumiem, gan valsts sektoram.

Ar digitālajiem produktiem un pakalpojumiem izstādē iepazīstinās tādi Latvijas un starptautiskie uzņēmumi kā “Certes.lv”, “Squalio”, finanšu tehnoloģiju firma “Bilderlings Pay”, e-pastu mārketinga uzņēmums “Mailigen by Pipedrive”, darbinieku iesaistes platforma “Efectio” un “MEEMO E-WORK SAFETY” – darba aizsardzības IT risinājums. “Verifone” piedāvās jaunās paaudzes termināļus, mašīnmācīšanās risinājumu finanšu datu analīzei demonstrēs “Alpha Visum”, savukārt “Tet” iepazīstinās ar savu čatbotu, bet “FanApps” prezentēs iespējas mobilās lietotnes izstrādei.

Jaunākās Latvijas IT un elektronikas inovācijas izstādē prezentēs Latvijas uzņēmumi, universitātes un pētniecības institūti. Blokķēdes pārtikas nozarei, digitalizētus darba aizsardzības un satiksmes drošības risinājumus un citus izgudrojumus apskati Inovācijas stendā un ekspozīcijā “Magnetic Latvia”. Izpēti šos un citu dalībnieku piedāvājumus!

Ikgadējā Lietu interneta konferencē 15. oktobrī varēs uzzināt par lietu interneta jaunākajiem piedāvājumiem un to izmantošanu biznesa procesos, kā arī valsts un pilsētvides pārvaldē, kiberdrošību un teleoperācijām. Konferencē notiks arī nozares speciālistu diskusija par to, kāds ir nākamais tehnoloģiju un pakalpojumu līmenis nākotnes pilsētu mobilitātes veidošanā. Konference notiks angļu valodā.

15. oktobrī konferencē “Smart HR“ personāla speciālisti un uzņēmumu vadītāji varēs uzzināt par viedajām tehnoloģijām personālvadībā: talantu vadības risinājumi, darbinieku svešvalodas zināšanu līmeņa noteikšana, darbinieku motivācija un iesaiste, veiksmīga korporatīvā kultūra un attālinātais darbs. Konference tiek organizēta sadarbībā ar “Smart HR Latvija Team”, un tā notiks angļu valodā.

Vēl “RIGA COMM 2020” pirmajā dienā sadarbībā ar “Intelligent Machines Riga” notiks Mašīnmācīšanās konference. Par datorredzes izmantošanu procesu automatizācijai stāstīs “Apply IT” izpilddirektors Agnis Jakubovičs, bet ar valodas tehnoloģijām procesu automatizācijai iepazīstinās “Tilde” pārstāvis. “Emergn” Mašīnmācīšanās laboratorijas pārstāvis Muntis Rudzītis stāstīs par mašīnu mācīšanu darbplūsmas automatizācijai. Bet “Accenture” datu zinātniece Alīna Neščerecka iepazīstinās ar automatizācijas risinājumiem un izaicinājumiem fizioterapijā. Konferences darba valoda – angļu.

“RIGA COMM Finanšu tehnoloģiju konferencē” 16. oktobrī varēs uzzināt par jaunākajiem fintech risinājumiem – no pirmajiem soļiem e-komercijā, drošības izaicinājumiem un atvērtās sadarbības platformas (open banking) līdz elastīgai algu izmaksai, botu un algoritmu salīdzinājumam ar cilvēkiem un risinājumiem ārštata darba veicējiem. Tā notiks angļu valodā.

Lai iedrošinātu vairāk sievietes pievienoties tehnoloģiju nozarei un pievērstu uzmanību tām sievietēm, kas guvušas panākumus šajā nozarē, jau otro gadu notiks konference “Women in Tech”. 16. oktobrī ar saviem veiksmes stāstiem iedvesmos tādas līderes kā “Luminor” vadītāja Latvijā Kerli Gabriloviča, “Infogram” līdzdibinātāja Alise Dīrika, “Vinted” līdzdibinātāja Milda Mitkute (Milda Mitkutė), “Testlio” dibinātāja un izpilddirektore Kristela Krūstika (Kristel Kruustük). Konference tiek rīkota sadarbībā ar kopienu “Riga TechGirls”. Darba valoda – angļu.

Abās dienās, 15. un 16. oktobrī, RIGA COMM TVNET Digitālā mārketinga skatuvē varēs gan atsvaidzināt digitālā mārketinga pamatus, gan sekot jaunākajām vēsmām. Konferencē varēs uzzināt no e-pasta mārketinga automatizācijas, mājaslapas monetizācijas, affiliate mārketinga un e-komercijas aktualitātēm līdz pat modernai zīmolu grāmatai, videosatura un videoreklāmu mijiedarbībai un pandēmijas ietekmei sabiedriskajās attiecībās. Tāpat konferencē notiks nozares profesionāļu diskusija “Cookie 3000. Kā tieksme pēc privātuma ietekmē digitālā mārketinga nākotni”. Prezentācijas notiks latviešu un angļu valodā.

Šobrīd valstī pieņemtie papildu drošības ierobežojumi paredz, ka arī “RIGA COMM” apmeklētājiem ir jālieto mutes un deguna aizsegs (sejas maska vai vairogs). Vienreizējās sejas maskas būs pieejamas norises vietā. Konferenču apmeklētājiem tiks nodrošinātas personalizētas sēdvietas. Informācija par drošības pasākumiem.

Pasākumu rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar partneriem: “Intelligent Machines Riga”, “Riga TechGirls”, “SmartHR Latvija”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, “Mailigen”, Finanšu nozares asociāciju un citiem.

Biļetes var iegādāties internetā, kā arī norises vietā. “RIGA COMM 2020” norises dienā biļetes būs dārgākas.

Norises vieta un darba laiks:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā (Ķīpsalas iela 8, Rīga)
15. oktobrī 10.00–17.00
16. oktobrī 10.00–17.00
Plašāka informācija: www.rigacomm.com
linkedin.com/company/rigacomm
www.twitter.com/RigaComm
facebook.com/RigaComm
instagram.com/riga_comm

Sekojiet “RIGA COMM” jaunumiem:


Avots: Bt1.lv


celojumubode - 3802
“Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies!

“Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies!

Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"!

Tukuma TIC

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju dīķiem, vērot putnus.

Madonas TIC

Pārgājiens Alūksnē

Pārgājiens Alūksnē

Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils stāsta atkl

EUR 12 | Alūksnes TIC

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus!

Jēkabpils novada TIC

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai ģimenei.

Tukuma TIC

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis!

Cēsu TIC

Skolēnu pavasara ceļvedis

Skolēnu pavasara ceļvedis

Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī

Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē.

Bauskas TIC

Pavasaris Lubānas mitrājā

Pavasaris Lubānas mitrājā

Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera

Madonas TIC

Zemgales pastalu izstāde

Zemgales pastalu izstāde

No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas!

EUR 3 | Cēsu TIC

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu gatavošanu

Tukuma TIC

6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad

6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad

Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu.

EUR 79 | airBaltic

"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī

Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī!

Bauskas TIC

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām aktivitātēm

Madonas TIC

Medus nokrāsās Bauskas novadā

Medus nokrāsās Bauskas novadā

Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs!

Bauskas TIC

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju

7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi!

Bauskas TIC

Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās!

Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās!

Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos.

Bauskas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -