Jaunie «Arteon» un «Arteon Shooting Brake» tagad pieejami pasūtījumiem

Aleksandra Kostjukoviča | 2020.10.14

Atjaunotais Volkswagen Arteon tagad pieejams pasūtījumiem un testa braucieniem pie Latvijas dīleriem. Galvenie jaunā Arteon raksturojošie elementi ir 100% digitāla pieredze ar jauno vadības paneli Digital Cockpit Pro, kas iekļauts jau standarta aprīkojumā visiem modeļiem, kā arī uzlabotais dzinēju klāsts, tostarp pirmo reizi piedāvājumā ir plug-in hibrīda un jaudīgā R versija. Turklāt Arteon tagad ir arī pieejams Baltijas valstīs iecienītā universāla virsbūves sportiskajā versijā Shooting Brake. Arteon ar kupejas stila aizmuguri sākuma cena ir 37 755 eiro, bet ietilpīgā Shooting Brake modeļa sākuma cena ir 38 620 eiro.

Arteon TSI, TDI, plug-in un R. Arteon būs pieejams ar daudzpusīgu benzīna, plug-in hibrīda un dīzeļdzinēju klāstu, un tie visi jau standarta aprīkojumā būs sapāroti ar DSG automātisko ātrumkārbu. Dīzeļdzinēji tiek piedāvāti ar 110 kW/150 ZS un 147 kW/200 ZS jaudu, kā arī pēc izvēles jaudīgāko versiju var aprīkot ar visu riteņu piedziņu (4MOTION). Pateicoties dubulta katalītiskā neitralizatora SCR sistēmai un divkāršai AdBlue dozēšanai, TDI dzinējs rada līdz pat 80% mazāk slāpekļa oksīda emisijas (NOx).

Nākamā gada sākumā TSI (tiešās iesmidzināšanas benzīna dzinējs ar turbīnu) versijas būs pieejamas ar 140 kW/190 ZS vai 206 kW/280 ZS jaudu, kā arī papildu komplektācijā ar visu riteņu piedziņu. Turklāt no 2020. gada decembra būs pieejama arī plug-in hibrīda  versija – eHybrid. eHybrid modelī elektriskās piedziņas motors un TSI dzinējs apvieno spēkus, lai nodrošinātu maksimālu jaudu. Tas attīsta 115 kW/156 ZS jaudu un tiek atbalstīts ar elektrisko motoru, kura jauda ir 85 kW/115 ZS. eHybrid cena Latvijā ir sākot no 43 608 eiro.

Pirmo reizi pieejama arī sportiskākā modeļa versija Arteon R, kas aprīkota ar 2.0 litru četru cilindru turbo dzinēju, kas kopā ar astoņu pārnesumu automātisko ātrumkārbu spēj attīstīt 235 kW/ 320 ZS jaudu. R versija būs pieejama nākamgad.

Elegance un R-Line. Jaunajā Arteon Volkswagen ievieš uzlabotas Elegance un R-Line apdares versijas. Elegance piedāvā izsmalcinātu konfigurāciju, bet R-Line koncentrējas uz dinamiku. Abas aprīkojuma līnijas jau standartā aprīkotas ar vieglmetāla diskiem, LED priekšējiem lukturiem ar atsevišķām LED dienasgaismām, 3D LED aizmugurējiem lukturiem ar dinamisko pagrieziena gaismu, automātisko tuvo gaismu aktivizēšanu, Leaving Home un Coming Home funkciju un tālo gaismu asistentu Light Assist. Savukārt interjerā bāzes versijā iekļautas alumīnija pedāļu uzlikas, komforta priekšējie sēdekļi ar jostas vietas atbalsta regulāciju, ādas apdares multifunkciju sporta stūre ar skārienu kontroles pogām un ātrumu pārslēgšanas lāpstiņām. Papildus tam Elegance versija pieejama ar instrumentu paneļa un priekšējo durvju koka dekoratīvo apdari Eucalyptus, R-line –  ar Silver Rise.

Jaunā Arteon interjers ir pilnībā digitāls – jau standarta aprīkojumā pieejams jaunais vadības panelis Digital Cockpit Pro, bet papildus iespējams pasūtīt astoņu collu Discover Media informācijas un izklaides sistēmu, kā arī navigācijas sistēmu ar skārienjutīgiem taustiņiem elektroniski kontrolējamajai gaisa kondicionēšanas sistēmai.

Jaunais Arteon nav tikai efektīvs un ekskluzīvi pievilcīgs automobilis, bet arī uzticams kompanjons uz ceļa, pateicoties modernajām asistentu sistēmām, tostarp Travel Assist, kas sniedz iespēju braukt daļēji automatizētā režīmā līdz pat 210 km/h kopīgi ar Lane Assist, Emergency Assist un Front Assist ar gājēju uzraudzības sistēmu, kas pieejamas jau standarta aprīkojumā. Turklāt atpakaļskata kamera ir ievērojami uzlabota, un tagad tajā ir arī stūra skats (kas paplašina kameras attēlu no 90 grādiem uz plašu 170 grādu leņķi) un īpašs piekabes skats (uz jūgstieni no augšas, lai atvieglotu piekabes uzlikšanu).

Par Volkswagen:

Volkswagen ir viens no pasaulē veiksmīgākajiem lielapjoma autoražotājiem. Uzņēmumam ir rūpnīcas 14 valstīs, kurās tiek ražoti automobiļi klientiem vairāk nekā 150 tirgos. Volkswagen 2019. gadā pasaulē piegādāja 6,3 miljonus vieglo automašīnu, kas ir rekordliels apjoms un par 0,5% pārsniedz iepriekšējā gada rezultātu. Klientiem Latvijā Volkswagen pērn piegādāja 2 499 automašīnas, savukārt zīmola tirgus daļa veidoja 15,4%. Volkswagen vīzija ir "Pārvietot cilvēkus un virzīt viņus uz priekšu". Tādējādi TRANSFORM 2025+ stratēģija centrējas uz globālu modeļa iniciatīvu, ar kuru uzņēmums plāno vadīt inovācijas, tehnoloģijas un kvalitāti lielapjoma segmentā. Jaunākais mērķis ir nodrošināt visiem mobilitāti bez kaitīgajām emisijām par pieejamām cenām, pateicoties nesen izstrādātajai, pilnībā elektriskajai ID. automobiļu saimei. 2019. gada septembrī pasaules pirmizrādi piedzīvoja pirmais ID. automobilis – ID.3, kas ir pirmais pilnībā elektriskais CO2 neitrāls automobilis.

Avots: Volkswagen


celojumubode - 3813
Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru! Galdiņu rezervācija +371 65404912 Esat mīļi gaidīti!

Park Hotel Latgola

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -