Lidsabiedrība Wizz Air atklās 3 jaunas bāzes (video)

Agnija Roze | 2020.06.01

Lidsabiedrība Wizz Air maija izskaņā informējusi  par trīs jaunu bāzu izveidi - Larnakā (Kipra), Milānā (Itālija) un Tirānā (Albānija). 

2020. gada jūlijā lidsabiedrība Larnakas lidostā izvietos 2 Airbus lidmašīnas A320.  Līdz ar jaunās bāzes izveidi Wizz Air paziņo par desmit jauniem maršrutiem uz sešām valstīm no Larnakas, sākot ar 2020. gada jūliju. Wizz Air ir saistīta ar Kipru jau desmit gadus kopš pirmā lidojuma 2010. gadā. 2019. gadā lidsabiedrība uz Kipru un no tās pārvadāja vairāk nekā 800 tūkstošus pasažieru. Larnaka kļūs par Wizz Air 28. bāzi. Divas Airbus lidmašīnas A320 nodrošinās lidojumus desmit jaunos maršrutos no Kipras uz Atēnām, Salonikiem, Billundu, Kopenhāgenu, Dortmundi, Memmingeni, Karlsrūi/Bādenbādeni, Sučavu, Turku un Vroclavu, un kopumā 2020. gadā pārdošanā nonāks miljons biļešu no Larnakas. Wizz Air plašais tīkls atbalstīs Kipras tautsaimniecību, kā arī savienos salu ar jauniem un interesantiem galamērķiem.

2020. gada jūlijā lidsabiedrība izvietos bāzi arī Milānas Malpensas lidostā ar 5 Airbus lidmašīnām A321. Līdz ar jaunās bāzes izveidi un papildus līdzšinējiem 8 maršrutiem Wizz Air paziņoja par 20 jauniem maršrutiem uz 11 valstīm no Milānas Malpensas lidostas, sākot ar 2020. gada jūliju.  Uz Itāliju Wizz Air sāka lidojumus 2004. gadā un kopš tā laika vairāk nekā 100 maršrutos ir pārvadājusi vairāk nekā 40 miljonus pasažieru uz Itāliju un no tās. Piecas Airbus lidmašīnas A321 nodrošinās lidojumus 20 jaunos maršrutos uz Londonu Lūtonu, Eindhovenu, Fuerteventuru, Grankanāriju, Mao, Tenerifi, Valensiju, Atēnām, Korfu, Rodu, Santorini, Salonikiem, Zakintu, Reikjavīku, Lisabonu, Portu, Prištinu, Marrākešu, Tallinu un Telavivu un kopumā 2020. gadā no Milānas Malpensas lidostas dosies uz 28 galamērķiem. Wizz Air 41 maršrutu plašais tīkls Lombardijā, tostarp 13 maršruti uz Bergamo, atbalstīs vietējo tūrismu, piesaistīs reģionam vairāk līdzekļu, kā arī savienos Milānu ar jauniem un interesantiem brīvdienu un lietišķiem galamērķiem.

Savukārt lidsabiedrības 30. bāze atradīsies Tirānā. 2020. gada jūlijā lidsabiedrība izvietos Tirānas lidostā 3 Airbus lidmašīnas A320. Līdz ar jaunās bāzes izveidi un papildus līdzšinējiem desmit maršrutiem Wizz Air paziņoja par 15 jauniem maršrutiem uz 8 valstīm no Tirānas, sākot ar 2020. gada jūliju.  Wizz Air sāka lidojumus uz Tirānu 2017. gadā un kopš tā laika ir pārvadājusi uz Albānijas galvaspilsētu un no tās gandrīz pusmiljonu pasažieru. Wizz Air cenšas paplašināt tīklu, lai ar cenas ziņā pieejamiem ceļojumiem atbrīvotu pasažieru dzīvi. Ņemot vērā pēdējo gadu pieredzi lētu, bet augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanā Tirānā, lidsabiedrība ir pārliecināta, ka ar jaunākās 30. bāzes izveidi WIZZ veicinās reģiona tautsaimniecības izaugsmi, savienos Albāniju ar citām Eiropas valstīm, vienlaikus nodrošinot cenas ziņā pieejamas ceļošanas iespējas pasažieriem. Trīs Airbus lidmašīnas A320 nodrošinās lidojumus 15 jaunos maršrutos uz Bovē (Parīzē), Šarleruā (Briselē), Eindhovenu, Milūzas Eirolidostu, Karlsrūi/Bādenbādeni, Hamburgu, Berlīnes Šēnefeldes lidostu, Frankfurtes Hānas lidostu, Prāgu, Irakliju, Rodu, Bari, Katāniju, Milānas Malpensas lidostu un Turīnu, un kopumā 2020. gadā pārdošanā nonāks vairāk nekā 800 tūkstoši biļešu uz 25 galamērķiem no Tirānas. Wizz Air augošais Albānijas tīkls atbalstīs vietējo tūrismu, ienesīs reģionā vairāk līdzekļu, kā arī savienos Tirānu ar jauniem un interesantiem galamērķiem.

Lidsabiedrība nesen informēja par vairākiem pastiprinātiem higiēnas pasākumiem, lai nodrošinātu klientu un apkalpju veselības aizsardzību un drošību. Jaunā kārtība paredz, ka visa lidojuma laikā gan stjuartiem, gan pasažieriem ir jāvalkā sejas maska, un stjuartiem ir jāvalkā arī cimdi. Wizz Air lidmašīnas regulāri tiek pakļautas nozarē labākajam miglošanas procesam ar pretvīrusu šķīdumu, un, ievērojot WIZZ stingro ikdienas tīrīšanas grafiku, visas lidsabiedrības lidmašīnas tiek papildus dezinficētas pa nakti ar to pašu pretvīrusu šķīdumu. Pēc iekāpšanas lidmašīnā katram pasažierim tiek izsniegtas dezinficējošas salvetes, no salona ir izņemti žurnāli, pasažieriem iesaka visus pirkumus lidmašīnā veikt ar bezkontakta maksājumu. Pasažieri tiek aicināti ievērot vietējo veselības aizsardzības iestāžu noteiktos fiziskās distancēšanās pasākumus un mudināti tiešsaistē veikt visus pirkumus pirms lidojuma (piemēram, reģistrējamā bagāža, WIZZ Priority, paātrinātā drošības pārbaude), lai līdz minimumam samazinātu visu varbūtējo fizisko saskari lidostā. Lai iegūtu plašāku informāciju,  noskatieties Wizz Air jauno veselības aizsardzības un drošības videofilmu:

Avots: Ogilvy PR Latvia


celojumubode - 3801
Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮

Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮

Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim Botanico

EUR 745.00 | Latvia Tours

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama

EUR 350 | Latvia Tours

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis //

EUR 121 | Estravel Latvia

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -