Lietuvieši jau atkal pārsteidz ceļotājus ar jautru tūrisma kampaņu (video)

Eva Kakliugina | 2020.02.05

2018. gada augustā Lietuvas galvaspilsētas Viļņas tūrisma kampaņa tika pamanīta ne tikai Baltijas, bet arī Eiropas un pat pasaules mērogā.

Tā erotiskā veidā reklamēja Viļņu kā "Eiropas G punktu", bet skaļais reklāmas teksts vēstīja: "neviens nezina, kur TAS atrodas, taču, kad TO atrod, sajūtas ir brīnišķīgas".

Uz veciem lauriem gulēt nedrīkst un nupat publicēta arī jaunā pilsētas kampaņa un video, kas turpina apspēlēt tēmu par pilsētas atrašanās vietu. Kampaņas nosaukums ir "Viļņa: lieliska, lai arī kur tā atrodas". Kampaņas mērķis ir izcelt visus pilsētas apbrīnojamos objektus un piesaistīt tūristu interesi, radot tiem vēlmi apmeklēt Viļņu, tajā pašā laikā pasmaidīt par to, cik nezināma ceļotājiem joprojām ir Lietuvas galvaspilsēta.

2019. gadā Viļņas tūrisma attīstības aģentūra "Go Vilnius" veica pētījumu, kurā atklājās – vien 5% britu, 3% vāciešu un 6% izraēliešu ir dzirdējuši par Viļņu un aptuveni zina, kur tā atrodas.

Jaunā kampaņa aicina tīmekļa vietnes apmeklētājus uzminēt, kur atrodas Viļņa. Dalībnieki, kas būs izpildījuši nosacījumus, varēs laimēt ceļojumu uz Lietuvas galvaspilsētu. Tāpat kampaņa informē par daudziem iemesliem, kāpēc Viļņa ir apbrīnojama un to vērts apmeklēt ikvienam ceļotājam.

Gan vietējie, gan tūristi ir vienisprātis, ka Viļņā ir daudz ko piedāvāt kultūras, vēstures, dabas un arī kulinārajā ziņā. Pilsēta ir ērti izstaigājama - vietējie un tūristi parasti sasniedz visus centrālos galamērķus ar kājām. Bet tie, kuriem patīk lidot, arī nebūs vīlušies - Viļņas pilsētas centru var apskatīt no putna lidojuma, rāmi paceļoties gaisa balonā, apbrīnojot pilsētas gleznainās viduslaiku ieliņas, baznīcas un skvērus.

Kampaņas ietvaros izveidots arī gaumīgs videoklips, kurā cilvēkiem Berlīnes ielās tiek jautāts, vai viņi zina, kur atrodas Viļņa. Šajā izklaidējošajā video klipā Lietuvas galvaspilsēta aptaujāto atbildēs tiek novietota visur – sākot no Amerikas līdz pat Āfrikai - tikai ne tās faktiskajā atrašanās vietā.

Kā norāda "Go Vilnius" direktore Inga Romanovskiene (Inga Romanovskienė), kampaņas mērķis ir pasniegt Viļņu kā mierīgu, tomēr drosmīgu pilsētu, kas nebaidās pasmieties par tās trūkumiem un atbrīvoties no noteiktām normām. Kampaņas mērķis ir parādīt, ka neatkarīgi no tā, kur atrodas Viļņa, tā ir lieliska vieta, uz kuru doties!


Avots: Go Vilnius


celojumubode - 3815
Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04.

EUR 547 | Estravel Latvia

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta dārgakmeņiem.

EUR 1299 | Latvia Tours

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”.

Valmieras TIC

Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats”

Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats”

20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras namā.

Valmieras TIC

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Vakars ar Dj

Vakars ar Dj

Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910

Park Hotel Latgola

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Nāc un sāc spēlēt golfu!

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -