airBaltic un «Tez Tour Latvija» paziņo par jaunu čarterlidojumu

Alise Briede | 2020.01.31

Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru Tez Tour Latvija paziņo par jauniem čarterlidojumiem no Rīgas uz Grankanārijas salu Spānijā. Iknedēļas lidojumi starp abām pilsētām tiks veikti no 2020. gada 17. oktobra un turpināsies visu nākamo ziemas sezonu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Katru gadu mūsu sadarbība ar Tez Tour kļūst stiprāka, un tas mums sniedz iespēju piedāvāt vietējiem pasažieriem jaunus, aizraujošus ceļojumu galamērķus. Papildus plašam saulainu atpūtas galamērķu klāstam Tez Tour un airBaltic tagad arī paziņo par regulāru čarterlidojumu programmu uz Grankanārijas salu. Tas būs garākais čarterlidojums mūsu tīklā, kas tiks veikts ar Airbus A220-300 lidmašīnu, un šī lidojuma aptuvenais ilgums pārsniegs sešas stundas."

Tez Tour Latvija ģenerāldirektors Konstantīns Paļgovs uzsver: "Čarterlidojumu programma uz Grankanārijas salu tika gatavota vairākus gadus. Mēs zinām, ka daudzi tūristi gaida šī maršruta atklāšanu, jo Laspalmasas pilsēta un Grankanārijas sala ir ļoti populārs galamērķis miljoniem eiropiešu. Pamatīgi izpētot pieprasījumu un zinot, cik ļoti gaidīts šis galamērķis ir Baltijas valstīs, Tez Tour ir gatava investēt šajā čarterlidojumu programmā. Pateicoties nesenajai airBaltic lidmašīnu flotes modernizācijai, mēs 2020./2021. gada ziemas sezonas programmā iekļaujam Grankanāriju – pilnīgi jaunu galamērķi no starptautiskās lidostas Rīga."

2020. gada vasaras sezonā airBaltic un Tez Tour Latvija piedāvās regulārus čārterlidojumus uz Antāliju (Turcija), Burgasu (Bulgārija), Irakliju un Patru (Grieķija), kā arī Hurgadu un Šarm eš Šeihu (Ēģipte).

Kā ziņots iepriekš, airBaltic turpina darbības izvēršanu Baltijas valstīs un 2020. gada vasaras sezonas maršrutu karti papildinās ar 14 jauniem maršrutiem, tostarp ar pieciem jauniem galamērķiem no Rīgas. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem jau ir pieejamas lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).

Par Tez Tour Latvija:

Tez Tour ir vadošais Latvijas tūroperators, kas Latvijas tirgū darbojas kopš 2002. gada, organizējot ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. Tez Tour organizē ceļojumus no Latvijas uz kūrortiem Andorā, Austrijā, Bulgārijā, Grieķijā, Gruzijā, Itālijā, Kiprā, Portugālē, Spānijā, Turcijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Ēģiptē, Indonēzijā, Maldīvu salās, Šrilankā, Taizemē, Dominikānas Republikā un Kubā. Ziņu aģentūras BNS dati liecina, ka Tez Tour ir līderis Latvijas tūrisma tirgū, un uzņēmums jau trīsreiz atzīts par valsts labāko tūroperarotu. Tūrisma nozares pārstāvji ikgadējā balsojumā nosaukuši Tez Tour Latvija par labāko uzņēmumu kategorijā "Uzņēmējs tūrisma aģentūru un tūroperatoru biznesā 2015". Kompānija Tez Tour Latvija 2016. gadā atvēra savu Latvijā pirmo pārdošanas biroju privātpersonu apkalpošanai. Šobrīd Tez Tour Latvija organizē ceļojumus uz 18 valstīm visā pasaulē, kur par tūristiem rūpējas 24 vietējie Tez Tour biroji.

Avots: A/S Air Baltic Corporation


celojumubode - 3808
Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu

Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu

Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, klausīties stāstos.

Tukuma TIC

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Stādu dienas

Stādu dienas "Dzērvēs" 20.aprīlī!

Bauskas TIC

Zemgales pastalu izstāde

Zemgales pastalu izstāde

No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam

Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam

Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam.

Bauskas TIC

Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora

Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora

19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, mūziķi Goran Gora.

EUR 20 | Valmieras TIC

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā!

Cēsu TIC

Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā

Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā

20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04!

Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04!

Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros!

Bauskas TIC

Golfa diena Madonā

Golfa diena Madonā

Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu.

Madonas TIC

Kandavā tikšanās ar

Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"

Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī.

Tukuma TIC

Pilnvērtīgs laiks sev!

Pilnvērtīgs laiks sev!

Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553

EUR 145 | Via Vitalité

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi!

Bauskas TIC

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā akcijā ģimenēm.

Gulbenes novada TIC

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem.

Gulbenes novada TIC

Nāc copēt vimbas un pavasara sauli Bauskā!

Nāc copēt vimbas un pavasara sauli Bauskā!

Bauskas TIC

Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni

Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni

Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā.

EUR 17 | Madonas TIC

Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ

Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ

20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26.

Tukuma TIC

Uz Tukumu pēc literatūras!

Uz Tukumu pēc literatūras!

Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem.

Tukuma TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -