7 ceļojumu galamērķi, par kuriem strauji pieaug airbnb lietotāju interese

Santa Bivbāne | 2019.12.26

Ja vēl sildies 2019. gada ceļojumu atmiņās, ir īstais laiks plānot jauno - nākamā gada ceļojumu. Īstermiņa mitekļu īres serviss airbnb salīdzinājis rezervāciju datus par pēdējo 2 gadu septembra mēnešiem, lai novērotu, kuriem galamērķiem strauji pieaugusi popularitāte.

Milvoki ASV

Milvoki ir pilsēta Amerikas Savienoto Valstu Viskonsinas štatā. Pilsēta radās 1846. gadā, apvienojoties trijām mazākām pilsētiņām. Pilsēta auga, pateicoties lielam skaitam iebraucēju no Vācijas, vēl 20. gadsimta sākumā pilsētā bija vairāk vāciski runājošo un vairāk avīžu vācu valodā nekā angļu valodā. Pilsētas popularitāte un ceļotāju interese par to pēdējos gados strauji pieaug un tiek prognozēts, ka 2020. gada laikā ceļotāju skaits, salīdzinājumā ar 2019. gadu, pieaugs vismaz 7 reizes.  Pilsētai ir senas alus brūvēšanas tradīcijas - tajā bāzējas liels amerikāņu alus ražošanas uzņēmums - Miller Brewing Company. No muzejiem populārākais ir Milvoki Mākslas muzejs (Milwaukee Art Museum), jo īpaši 2001. gadā pabeigtās Santjago Kalatravas projektētās muzeja ēkas dēļ. Pilsētā ir arī daudz gleznainas takas un velo celiņi. 

Bilbao, Spānija

Bilbao ir pilsēta Basku Zemes autonomajā teritorijā, Spānijā. Tā ir Basku Zemes lielākā pilsēta un Biskajas provinces galvaspilsēta.  Bilbao ir slavena ar Gugenheima muzeju un viduslaiku vecpilsētu – tā ir viena no tūristu iecienītākajiem apskates vietām, kas vilina ar mazām ieliņām, veikaliņiem, kā arī vēstures pieminekļiem. Pilsētā atrodas arī Bilbao Daiļamatniecības muzejs, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Spānijā, ka arī Bilbao Grīvas Kuģniecības muzejs Nervijonas upes krastā. Airbnb par Bilbao ceļotāju interese 2020. gada ceļojumiem pieaugusi 4 reizes.

Burīrama, Taizeme

Taizeme ceļotāju vidū pēdējos gados ir favorīte, tomēr tajā joprojām ir vēl daudzas tūristiem neatklātas pērles. Viena no tām ir Burīrama, par kuru interese airbnb lietotāju vidū pieaugusi teju 4 reizes. Burīrama ir mājvieta vairākām Khmeru relikvijām -  tādēļ tā ir lieliska alternatīva Kambodžā esošajam Angkor Wat templim, kas ir viens no izcilākajiem arhitektūras pieminekļiem visā pasaulē.

Sanberi, Austrālija

Netālu no Melburnas atrodas Sanberi pilsēta, kas piedāvā daudzveidīgas iespējas ikvienam ceļotājam. Tajā atrodas daudzas vīna darītavas, tādēļ šī dzēriena cienītajiem šis būs piemērots galamērķis. Pilsētai īpašu šarmu piešķir Viktorijas laikmeta arhitektūra. Ceļotāju interese par Sanberi pilsētu pieaugusi 3 ar pusi reizes.

Rumānija, Eiropa

Rumānija atrodas Balkānu pussalas ziemeļos, Donavas upes lejtecē. Daļu Rumānijas apjož Karpatu kalni, tādēļ valsts ir īsta paradīze mežonīgas dabas cienītajiem. Skaistie ciemati, čigānu tautas krāšņums un daba ir Rumānijas trumpis, kura dēļ ceļotāju interese pieaugusi 3 reizes.

Sjiaņa, Ķīna

Lai arī Sjiaņa ceļotājus piesaista jau sen, šobrīd novērojams daudz straujāks pieaugums. Arī par tūrismu atbildīgie dienesti strādā pie senās pilsētas popularizēšanas. Jau 2020. gadā pilsētā darboties sāks 30 nakts ceļojumu maršruti, kas pilsētu atklās vēl nebijušā rakursā. Tā dēļ ceļotāju interese pieaugusi 2 ar pusi reizes.

Jūdžīna, ASV

Jūdžīna ir pilsēta Amerikas Savienoto Valstu ziemeļrietumos, Oregonas štatā. Pilsēta nosaukta kolonista Jūdžīna Skinera (Eugene Skinner) vārdā - viņš apmetās šajā apvidū un dibināja šo pilsētu 1846. gadā. Pilsētā īpaši piedomā par zaļāku un videi draudzīgāku dzīvesveidu, nemitīgi strādājot pie ikdienas ieradumu mainīšanas. Iespējams tieši šis ir iemesls, kādēļ ceļotāji palielinājuši interesi par šo galamērķi 2 reizes.

Avots: Baltictravelnews.com/lonelyplanet.com


celojumubode - 3803
Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

Daiļslidošanas sacensības

Daiļslidošanas sacensības

No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”.

Valmieras TIC

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Kemperu noma Eiropā

Kemperu noma Eiropā

Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam!

EUR 71 | Estravel Latvia

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas!

🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama

EUR 350 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -