Atjauninātais «Audi A4» ieradies Latvijā

Kristaps Menniks | 2019.09.06

Audi A4  šogad svin 25 gadu jubileju un tas arvien ir starp pārdotākajiem modeļiem pasaulē. Nesen tirgū piedāvātais modeļa atjauninājums ir ne tikai dinamiskāks, bet arī izsmalcinātāks, pateicoties sportiskiem dizaina akcentiem. No 2019. gada 4. septembra jaunais Audi A4 ir apskatāms Audi dīleru centros Moller Auto Rīga un Moller Auto Lidosta.

Audi A4 – uzticama vērtība

Kopš pirmā modeļa 1994. gadā līdz pat šogad atjauninātajam modelim, Audi A4  arvien ir viens no zīmola populārākajiem modeļiem pasaulē. "Audi A4 Latvijā vienmēr ir bijis pieprasīts vidējās klases premium  modelis. Līdz ar katru atjauninājumu tas kļūst vēl ērtāks, modernāks un dinamiskāks. Sportiskais dizains apvienojumā ar plašu dzinēju klāstu un vadītāja palīgsistēmām nodrošina izcilu braukšanas pieredzi, pielāgojoties dažādajām vadītāju vēlmēm," norāda Ilgvars Ļubka, Audi zīmola vadītājs Latvijā un Lietuvā.

Sportisks izskats – virsbūves un salona dizains

Atjauninātais Audi A4 tagad izskatās vēl dinamiskāks un izsmalcinātāks, pateicoties sportiskākiem dizaina akcentiem. Jaunā Singleframe radiatora reste ir platāka, bet skats no sāniem izceļ izteiktās kontūras ap riteņiem, norādot uz quattro pilnpiedziņas DNS. LED priekšējie lukturi tagad ir pieejami Audi A4 standarta aprīkojumā, bet papildu aprīkojumā pieejama arī Matrix LED tehnoloģija. Audi A4 salons veidots mierīgā un ieturētā stilā, bet horizontālās līnijas rada vienotu koptēlu. Instrumentu paneļa centrā atrodas lielais MMI skārienjūtīgais ekrāns – jaunās operētājsistēmas vadības centrs.

Plašs dzinēju klāsts

Latvijā Audi piedāvās A4 un A4 Avant modeļus ar četriem benzīna un pieciem dīzeļdzinējiem. Trīs tirgū pieejamās dzinēju variācijas būs aprīkotas ar 12 V daļēju hibrīda tehnoloģiju (MHEV), kas nodrošinās mazāku degvielas patēriņu un lielāku komfortu. Kā liecina Audi mērījumi, ikdienas lietošanā MHEV sistēma nodrošina līdz pat 0,3 litru mazāku degvielas patēriņu uz 100 kilometriem.

Audi A4 allroad quattro

Papildu izcilajai dinamikai, atjauninātais modelis piedāvā arī nevainojamu braukšanu jebkuros ceļa apstākļos A4 allroad quattro versijā. Pateicoties quattro pilnpiedziņai un klīrensa paaugstinājumam par 35 milimetriem, tas apvieno lielisku braukšanas komfortu un labas bezceļa braukšanas īpašības. Audi A4 allroad quattro  ir pieejams ar četriem dzinēja variantiem – vienu benzīna un trim dīzeļdzinējiem. Izmantojot Audi drive select, autovadītājs var izvēlēties kādu no sešiem A4 allroad quattro profiliem.

MMI sistēma un palīgsistēmas vadītāja komfortam

Ar jauno MMI sistēmu cieši savienotais Audi A4 piedāvā pieredzi, kas ir līdzīga mūsdienīga viedtālruņa lietošanai. MMI skārienjūtīgais ekrāns aizstāj līdzšinējās viduskonsolē uzstādītās grozāmās spiedpogas funkcijas. Augstās izšķirtspējas TFT displeja izmērs ir 10,1 colla.

myAudi lietotne, kas pieejama bez maksas, savieno vadītāja viedtālruni ar automobili, ļaujot sekot auto tehniskajam stāvoklim – attālināti atslēgt vai aizslēgt to, redzēt nobraukumu, pārbaudīt, cik degvielas atlicis, kā arī citus rādījumus. Papildaprīkojumā pieejamā Audi connect atslēga ļauj atslēgt un aizslēgt transportlīdzekli, kā arī iedarbināt dzinēju, izmantojot Android viedtālruni. Jaunā, personalizētā digitālā funkcija ļauj līdz pat 14 myAudi lietotājiem atsevišķos profilos saglabāt savus vēlamos iestatījumus, padarot ikdienas braukšanu jo īpaši ērtu.

Audi A4 modeļi piedāvā arī vairākas vadītāja drošībai un komfortam paredzētas palīgsistēmas. Papildaprīkojumā pieejamās sistēmas ir apkopotas Tour un City palīgsistēmās. Tour palīgsistēmā svarīga ir adaptīvā kruīza kontrole, tostarp funkcija Stop&Go, kas nodrošina automātisku distances saglabāšanu.

Avots: Moller


celojumubode - 3802
Pavasaris Lubānas mitrājā

Pavasaris Lubānas mitrājā

Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera

Madonas TIC

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!

Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus!

Jēkabpils novada TIC

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas Tukuma novadā

Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā!

Tukuma TIC

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Labi būt pavasarī - Bauskas novadā!

Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām!

Bauskas TIC

Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”

Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”

31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem.

Valmieras TIC

Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē

Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē

30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu!

Tukuma TIC

Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu!

Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553

EUR 145 | Via Vitalité

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā

1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām aktivitātēm

Madonas TIC

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

Jautrās LIELDIENAS Kandavā

31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu gatavošanu

Tukuma TIC

Dziesmu cikls

Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"

Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne".

Tukuma TIC

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas”

No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē!

Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas!

EUR 3 | Cēsu TIC

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā

Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai ģimenei.

Tukuma TIC

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Svini Lieldienas Bauskas novadā!

Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss

Bauskas TIC

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienas Rīgas Motormuzejā

Lieldienas Rīgas Motormuzejā

Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja ekspozīcijā, balonu aut

Motormuzejs

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga

Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju dīķiem, vērot putnus.

Madonas TIC

6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad

6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad

Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu.

EUR 79 | airBaltic

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē

Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis!

Cēsu TIC

Pārgājiens Alūksnē

Pārgājiens Alūksnē

Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils stāsta atkl

EUR 12 | Alūksnes TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -