Kā saprast, ka esi ceļojis par daudz?

Santa Bivbāne | 2019.05.10

Liekas, ka tai nevajadzētu būt problēmai - ceļot par daudz... Tomēr, tāpat kā ar visām labajām lietām - kas par daudz, tas par skādi! Ja skatoties kontā, redzi tukšumu, grūti saprast kādā valodā runā un domā, kā arī ceļošana vairs nerada prieku - varbūt laiks padomāt vai "nevazājies" pa pasauli pārlieku daudz?

Kontā ir tukšums

Ir labi ja ceļojumi ir izplānoti un jūs dodaties kaut kur tuvu savai valstij, bet kā jūs izvēlaties ceļot uz attālākām zemēm un uz ilgāku laiku, tā palielinās arī izdevumi. Ja arī pelniet labi, tad tā pat gada beigās saprotat, ka jūsu konts ir tukšs vai uz tā ir palikusi niecīga naudas summa.

Virtuve ir tukša

No biežās ceļošanas, jūsu virtuvē nav atrodams nekas ēdams, nu varbūt kāda makaronu paciņa, bet tas arī viss. Liela iespējamība ka vienīgais ēdiens kas atrodas jūsu virtuvē ir no viesnīcām paņemtās šokolādītes, kas jau veido mazu piramīdu.

Nepieciešama jauna pase – atkal

Jūsu pasē ir tik daudz zīmogu no vietām kur esat pabijis, ka tas ir jūsu lepnums, kuru parādīt saviem draugiem, kā pierādījumu ka esat tur bijis. Tomēr viena lieta jums nepatīk saistībā ar pasi, ka viņa jau atkal ir jāmaina. Saprotot to ka nākamā ceļojuma zīmodziņam tur vairs nav vietas.

Tevi laipni sagaida katrā lidojumā

Jūs esat tik daudz kaut kur lidojis, ka jūs atceras lidmašīnas personāls un jūs sveicina, kā labu draugu. Jūs jūtaties kā mājās, jo jau atceraties stjuartes un brīvi runājiet ar viņām, kā ar paziņu. Pie tam jūsu vēlmes jau ir piefiksētas un jums vairs nav jājautā pēc ūdens pudeles, tā jau jums stāv priekšā.

Mēdz aizmirst kādā valodā runā

Esat apceļojis daudzas valstis un katrā no tām atceraties vismaz dažus populārākos vārdus un frāzes. Tādēļ atbraucot uz mājām vairs nesaprotat kādā valodā sasveicināties ar savu ģimeni, draugiem, paziņām.

Netiek izkrāmēti ceļojumu koferi

Ceļojot tik bieži apnīk katru reizi izkravāt un pēc tam atkal sakravāt savu ceļasomu, tādēļ izvēlieties labāk to nolikt malā un netērēt laiku ar tās izkravāšanu. Pie tam jūs jau tā pat drīz dosieties nākamajā ceļojumā.

Vari aizmigt jebkurā situācijā

Tas paņēma laiciņu līdz iemācījāties iemigt jebkādā situācijā. Esat piedzīvojis skaļus kaimiņus blakus istabiņā hotelī, kuri neiet gulēt līdz rītausmai. Garus pārbraucienus ar autobusu un vilcienu, kur daudzi cilvēki runā. Tādēļ tagad jums nav nekādu problēmu aizmigt, jums netraucē trokšņi.

Tu visvairāk lepojies ar savu Instagram kontu

Neatkarīgi no tā kādas bilde un arī cik muļķīgi viņas izskatītos, jūs parādat kur esat bijis. Kā arī jums ir vairāk sekotāju, ir cilvēki, kas iedvesmojas no jūsu bildēm un sūta jums jautājums, par piedzīvoto.

Ceļojumu galamērķu saraksts kļūst pārlieku garš

Lai gan sākumā likās, ka pēc apskatītām 10 vietām, jūsu ceļojuma mērķu saraksts saruks, tomēr ir tieši pretēji. Jūs atklājat daudz jaunu vietu ko vēlaties apskatīt, pie tam jūsu paziņu un draugu lokam ir pievienojušies ļoti daudzi cilvēki no dažādām pasaules vietām, kuri arī ir jāapciemo.

Avots: Baltictravelnews.com/travelandleisure.com


celojumubode - 3815
 Jāņa Šipkēvica koncerts

Jāņa Šipkēvica koncerts

3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim.

EUR 25 | Valmieras TIC

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars pulksten 11:30

Alūksnes TIC

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā

Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha

EUR 685 | Estravel Latvia

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -