Ceļot kā mileniālim - 7 noderīgi padomi tā īstenošanai

Lāsma Zorgenberga | 2019.02.28

Kurš gan nav ceļotgribētājs? Iespējams, ka ceļojums šo pavasar ir jūsu vēlmju saraksta augšgalā. Brīnumskaisti attēli, kas izrotā Instagram sienu, pavisam noteikti vilna ceļot pašam. Iespējams, ka esat jau izveidojis sarakstu ar saviem sapņu galamērķiem, tomēr, tā kā ceļošana nav lēts prieks, jūsu skaistās fantāzijas var būt diezgan grūti realizēt. Financer Latvia izveidojuši nelielu sarakstu ar padomiem par to, kā ceļot taupīgo mileniāļu stilā, pieturoties pie noteikta budžeta.

1. Izmantojiet kredītkartes, kas piešķir kredītpunktus

Ja esat entuziastisks ceļotājs visticamāk, ka jums jau ir kredītkarte, ar kuras palīdzību, jūs krājat punktus un saņemat izdevīgākus ceļojumu piedāvājumus. Lielākā daļa kredītkaršu sadarbojas ar tirdzniecības vietām un avio kompānijām visā pasaulē. Ar kredītkarti jums paveras vairāk iespēju ietaupīt un rezervēt viesnīcu, aviobiļetes par lētāku cenu.

2. Ieslēdziet lidojuma brīdinājumus

Lielāko daļu ceļojuma izmaksu parasti sastāda lidojumi, ir vērts apsvērt visus iespējamos veidus par to, kā varētu ietaupīt, jo īpaši, izvēloties lidojumus. Mūsu mīļākais lidojumu uzraudzības rīks ir Google lidojumi. Lai atrastu lidojumu ar vislabāko cenu, ieslēdziet Google lidojumu brīdinājumus - jūs tiksiet informēts par to, kad jūsu skatītās cenas pazeminās.

3. Sāciet plānot laikus

Viesnīcu un lidojumu cenas var būt ļoti atšķirīgas, tāpēc ir svarīgi sākt plānot laikus un salīdzināt dažādu kompāniju piedāvājumus. Tas ir vienīgais veids, kā atrast naktsmītnes un lidojumu par sapratīgu cenu, kas ir draudzīga jūsu budžetam.

4. Izmantojiet AIRBNB pakalpojumus

Ja nauda ir noteicošais faktors, tā vietā, lai nakšņotu greznā viesnīcā, jūs varat izmēģināt pakalpojumu AIRBNB - šī platforma piedāvā mājīgas un stilīgas naktsmītnes, kas ir lieliska alternatīva tradicionālajām tūristu viesnīcu naktsmītnēm. Bez šaubām jūs atradīsiet Instagram foto cienīgu vietu, ko saukt par pagaidu mājām, jo arī instagrameru vidū AIRBNB ir cieņā!

5. Izpētiet blogus un forumus

Ceļojumu blogeri un vlogeri bieži vien sadarbojas ar ceļojumu aģenturām un tūrisma nozares kompānijām, kā arī piedāvā saviem sekotājiem atlaides un izdevīgus piedāvājumus. Ja jūs sekojat vairākiem ceļotāju blogiem Instagramā vai Youtube, pievērsiet uzmanību publikāciju saturam un atlaižu kodiem.

6. Ceļojiet kopā ar draugiem

Daudzas aviokompānijas un viesnīcas piedāvā atlaides, ja rezervējat ceļojumus grupā. Apsveriet iespēju rezervēt lidojumus kopā ar vairākiem cilvēkiem, ne tikai ietaupīsiet, bet ceļot kopā būs jautrāk!

7. Esiet gatavs kompromisiem

Ja vēlaties luksusa ceļojumu ar ierebožotiem līdzekļiem, jums ir jābūt gatavam kompromisiem. Iespējams, ka jūs nevarēsiet ietaupīt pilnīgi visam, tomēr sekošana līdzi budžetam ir nepieciešama. Piemēram, jūs varat lidot ekonomiskajā klasē un atlikt vairāk naudas vēlamajām naktsmītnēm. Ja plānojat ieturēt visas maltītes ārpus mājas, tā vietā, lai izīrētu auto, brauciet ar sabiedrisko transportu, tas palīdzēs jums ietaupīt.

Bonusa padoms: Lai varētu ceļot, ir skaidrs, ka ir nepieciešama nauda! Mēģiniet atlikt nelielu daļu no jūsu algas atsevišķā krājkontā, kas ir paredzēts brīva laika aktivitātēm un hobijiem, neaizmirstot par naudas uzkrājumiem nebaltām dienām! Jūs būsiet pārsteigts, cik daudz naudas jūs patiešām varat ietaupīt īsā laikā.

Avots: Financer Latvia


celojumubode - 3801
Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu.

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu.

EUR 5 | Valmieras TIC

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Lieldienu ieskandināšanas pasākums

Lieldienu ieskandināšanas pasākums

Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu,

Liepājas reģiona TIB

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -