Pasaules pirmizrādi piedzīvo atjaunotais «Volkswagen Multivan 6.1»

Alīna Kozlovska | 2019.02.26

Volkswagen Multivan T6.1 – tā ir ikoniskā, viena no pasaulē pārdotākajiem vieglajiem komerctransportiem Multivan T6 - uzlabotā versija. Daudzveidīgi vadītāja asistenti, iepriekš nebijuši digitālie rīki un jaunākās paaudzes Volkswagen izklaides sistēmas ar integrētu SIM karti, nodrošinot pastāvīgu interneta pieslēgumu, - tie ir tikai daži no uzlabojumiem. Multivans pārsteigs ar jaunu spēkrata priekšpuses dizainu un paplašinātu standartfunkciju specifikāciju, bet jaunākie TDI dzinēji (90 līdz 199 ZS) nodrošinās proplusīvo jaudu. Tāpat pirmoreiz būs pieejama arī transporta elektriskā versija, kas atkarībā no akumulatora izvēles ļaus sasniegt vairāk nekā 400 km braukšanas diapazonu.

Papildu stabilitāte, automātiska stūrēšana un bremzēšana

T6 hidrauliskā spēka stūri nomainījusi elektromehāniskā, ļaujot aktīvi darboties stūres vadības ierīcei, un tas paver piekļuvi jauniem vadītāju asistentiem, nodrošinot vēl nebijušus drošības un komforta standartus. Īpaša uzmanība pievērsta spēkrata stabilitātei – auto standartā aprīkots ar jaunu pretvēja palīgsistēmu (Cross Wind Assist), neļaujot sānvējiem apdraudēt šofera un pasažieru drošību.

Tāpat modelis aprīkots ar joslas saglabāšanas asistentu (Lane Assist) – ar kameru palīdzību tiek noteikti ceļa joslas marķējumi, automātiski noturot spēkratu savā joslā. Pateicoties asistentiem, arī parkošanās turpmāk būs daudz ērtāka – aktivizējot parkošanās asistentu (Park Assist), transportlīdzeklis automātiski iebrauc un izbrauc auto novietnē, vadītājam darbojoties ar akseleratoru un bremžu pedāļiem. Lai viss notiktu nekļūdīgi, veicot manuālu manevrēšanu, Crafter sānu aizsardzības sistēma tika pielāgota lietošanai T6.1. – ap transportlīdzekli izvietotie ultraskaņas sensori samazina sadursmes risku. Tikmēr Rear Traffic Alert sistēma pasargā no negadījumiem, braucot atpakaļgaitā: tā brīdina autovadītāju par transportlīdzekļu tuvošanos no aizmugures. Ja vadītājs nereaģē, sistēma nodrošina automātisku bremzēšanu. Auto aprīkots arī ar 8 collu Discover Media navigācijas un izklaides sistēmu.

Informācijas un izklaides sistēmas ar integrētu eSIM, automātiska reakcija avārijas gadījumā

T6.1 ir aprīkots ar  integrēto SIM karte (eSIM), tā paver jaunu tiešsaistes funkciju un pakalpojumu klāstu. Viena no funkcijām ir eCall – tā paredz, ka avārijas gadījumā ziņa par transportlīdzekļa atrašanās vietu tiek automātiski nosūtīta uz avārijas reaģēšanas centru transportlīdzekļa atrašanās valstī, izveidojot balss savienojumu. Ja no automašīnas vadītāja netiek saņemta atbilde, par negadījuma faktu un auto atrašanās vietu tiek informēti neatliekamās palīdzības dienesti.

MIB3 8 un 9,2 collu sistēmas pirmoreiz piedāvā arī interneta radio un mūzikas straumēšanas pakalpojumus.

Jauns automobiļa priekšpuses dizains

Ja pasaulē ir komerctransports, kura dizainu var uzskatīt par "ideālu", tad tas ir T6. T6.1 piedāvā vēl kompaktāku priekšējo lukturu dizainu, jaunus LED priekšējos un aizmugurējos lukturus, savukārt radiatora režģa augšējā daļa ir šaurāka nekā iepriekšējā modelī. Jauninājums ir arī dubult-hromēta josla visā auto garumā. Priekšpusi iespējams personalizēt arī ar vairāk hromētām detaļām atkarībā no modeļa un aprīkojuma.

"Euro-6d-TEMP" dzinēju jauda svārstās no 90 līdz 199 ZS

Modelim ir pārkonfigurēta dzinēja programma. Priekšējo pilnpiedziņu nodrošina efektīvi 2 litru turbodīzeļa dzinēji (2,0 TDI), kas atbilst Euro-6d-TEMP-EVAP emisiju standartam. Jaunā bāzes dzinēja jauda ir 66 kW/90 ZS, nodrošinot lielāku jaudu nekā iepriekš (iepriekš 62 kW/84 ZS).

Visbeidzot partnerībā ar ABT,  Multivan T6.1 tiks piedāvāts arī kā pilnībā elektriskais transportlīdzeklis. Ja jauda ir 82 kW/112 ZS un akumulatora jauda ir vai nu 38,8 kWh, vai 77,6 kWh, braukšanas rādiuss būs lielāks par 400 km (NEDC), padarot transportlīdzekli par ideāli piemērotu komercpārvadājumu veikšanai.

Avots: Communications & Strategies


celojumubode - 3813
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un apkārtnē!

Tukuma TIC

Jauna dabas taka Ērgļos.

Jauna dabas taka Ērgļos.

Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ!

Madonas TIC

Pilnvērtīgs laiks sev!

Pilnvērtīgs laiks sev!

Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553

EUR 145 | Via Vitalité

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

Laivojiens pa Gauju 25.maijā

25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem.

Gulbenes novada TIC

Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros

Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros

Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs izcili!

Aizkraukles novada TIC

Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā

Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā

Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā.

Tukuma TIC

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu!

Bauskas TIC

Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam

Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam

Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam.

Bauskas TIC

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu!

Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi!

Bauskas TIC

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām neaizmirstamus.

Tukuma TIC

Uz Tukumu pēc literatūras!

Uz Tukumu pēc literatūras!

Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem.

Tukuma TIC

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā akcijā ģimenēm.

Gulbenes novada TIC

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā!

Cēsu TIC

27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā

27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā

Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un laukos.

Madonas TIC

MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā Cēsu novads!

Cēsu TIC

Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora

Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora

19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, mūziķi Goran Gora.

EUR 20 | Valmieras TIC

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku tirdziņš U.C.

Tukuma TIC

UFO stāstīs jokus Tukumā

UFO stāstīs jokus Tukumā

Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu!

Tukuma TIC

Golfa diena Madonā

Golfa diena Madonā

Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu.

Madonas TIC

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā!

Bauskas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -