Ventspils Tūrisma centrā pieejamas jaunās 2019. gada tūrisma brošūras un kartes

Dace Kalsere | 2019.02.25

Ventspils Tūrisma informācijas centrā (TIC) pieejami jauni tūrisma informatīvie materiāli - tūrisma kartes un brošūras, kuru mērķis ir lasītājus iepazīstināt ar pilsētas jaunumiem, populārākajiem objektiem un pasākumiem gada griezumā.

2019. gada tēla brošūra "Ventspils – ģimenei un atpūtai draudzīga pilsēta" ir ar jaunu dizainu un izkārtojumu, tajā ietverta plaša un uzskatāma informācija par tūrisma iespējām Ventspils pilsētā un novadā.

Brošūras tirāža sasniedz teju 22 000 eksemplāru, tā izdota latviešu, krievu, lietuviešu, angļu, vācu, igauņu un zviedru valodās. Atšķirībā no brošūras - tūrisma kartēs informācija izvietota ceļotājiem ērtākā formātā, tulkota lietuviešu, krievu, angļu un vācu valodās, ar 30 000 eksemplāru tirāžu.

Izdevuma saturs iepazīstina ar īsu ieskatu pilsētas vēsturē, aktīvās atpūtas, labsajūtas un veselības iespējām, dabas tūrismu, kultūras un izklaides piedāvājumiem un karti. Brošūrā pieejams arī pilsētas un novada 2019. gada ievērojamāko pasākumu kalendārs.

Informatīvie materiāli tiek izplatīti starptautiskajās tūrisma izstādēs, pasākumos, pieejami Ventspils pilsētas domes TIC un dažādos pilsētas objektos: Jaunrades namā, Livonijas ordeņa pilī, lidostā, Ūdens piedzīvojumu parkā, Ventspils Galvenajā un Pārventas bibliotēkā, Piedzīvojumu parkā, Teātra namā "Jūras vārti" un citur. Izdevumu izplatīšanu veic arī tūrisma uzņēmēji un Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tūrisma informācijas punkti.

Abos materiālos izvietota pilsētas karte, kurā atzīmēti svarīgākie objekti, bezvadu interneta piekļuves vietas (Ventspils quest un Lattelcom-free), kā arī iezīmēti veloceliņu maršruti, kuru kopgarums šogad pilsētā sasniedzis jau 60 km.

Brošūrā, kā gada spilgtākais jaunums, izcelta Ventspils koncertzāles "Latvija" un Ziemeļkurzemes mūzikas, mākslas un kultūrizglītības centra atvēršana.

Dabas un aktīvās atpūtas cienītājus iepriecinās informācija par Būšnieku ezera meža veloceliņu, gājēju laipu un veselības taku.

Lai Ventspils ciemiņiem būtu iespēja baudīt labākās naktsmājas un gardākās maltītes, gan brošūrā, gan kartē publicēti 2018. gada ēdināšanas un naktsmītņu konkursa uzvarētāji, kuru pakalpojumu kvalitātes līmenis novērtēts Ventspils pilsētas domes organizētajos konkursos.

Jāpiemin, ka TIC pieejami arī dažādi citi jauni gan Latvijas pilsētu, gan Baltijas valstu tūrisma informācijas materiāli – "Kurzemes tūrisma asociācijas" veidotie izdevumi "Kurzemes jaunumi" un "Kurzeme. Pasākumu kalendārs 2019", "Lauku ceļotāja" izveidotā piekrastes gājēju ceļa brošūra "Jūrtaka", "Kurzemes plānošanas reģiona" ceļvedis un karte jaunajam tūrisma maršrutam "Baltu ceļš", "Industriālais mantojums".

Avots: www.visitventspils.com


celojumubode - 3801
Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu.

EUR 5 | Valmieras TIC

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -