Viedokļi: Kurp tuvākajā laikā plāno doties Latvijas ceļotāji?

Santa Bivbāne | 2018.11.28

Iestājoties gada tumšākajam laikam, daudziem tā vien prasās pēc saules un siltuma. Labākais ir tas, ka savas vēlmes varam piepildīt, dodoties ceļojumā, kur varam gūt gan pamatīgu D vitamīna devu, ķerot saules starus, gan bezrūpīgi ļauties jaunu iespaidu tveršanai. Jautājām tūrisma nozares profesionāļiem, kuri galamērķi šobrīd ir īpaši aktuāli un kur ceļotāji plāno doties 2019. gada sezonā.

Ilze Alksne, tūroperatora "Jēkaba ceļojumi"  direktore

Šobrīd īpaši aktuāli ir Jaunā gada ceļojumi – aktīvi komplektējas grupas uz Šrilanku, Indiju, Kambodžu, Vjetnamu un citiem virzieniem. Papildus krāšņām ekskursijā, šajos ceļojumos akcents likts arī uz Jaunā gada sagaidīšanu. Uz nākamo gadu īpaši pieprasīti šobrīd ir tādi virzieni, kā Kuba, jau iepriekš minētā Šrilanka, kā arī Nīlas kruīzs un Ķīna, kurā iepazīst Šanhaju un Pekinu. Interesanti, ka nākamai vasarai jau principā nokomplektēta grupa ceļojumam uz Gruziju. Tas nozīmē, ka, neskatoties uz to, ka Latvijā bija fantastiska iepriekšējā vasara, ceļotāji vēlas gūt jaunus iespaidus un jau laikus ieplāno ceļojumu nākamā gada vasarai. Aktuāli ir arī individuālie ceļojumi, kur topa augšgalā ir Maldivu salas, Seišelu salas un Madagaskara. Ceļotāju ir daudz un tas mūs mudina katrā ceļojumā sagatavot kādu īpašu "odziņu", lai interesanti ir pat tiem, kas ceļojumos dodas atkārtoti. Šis ir ražīgs darba laiks, tādēļ pati šobrīd vēl neplānoju doties ceļojumos, bet tas noteikti neliedz par tiem sapņot.

Jeļena Serebrjakova, ceļojumu aģentūras "Nikos Travel" valdes priekšsēdētāja un direktore

Tuvojoties Ziemas sezonas svētku laikam, īpaši aktuāli ceļotāji tver braucienus, kuros iespējams satikt Ziemassvētku vecīšus. Populārs, protams, ir Lapzemes Santa Klauss, bet ne mazāks pieprasīti ir arī ceļojumi uz Igauniju, kur, piemēram, arī Pērnavā ir izcila iespēja satikt Salaveci. Mūsu vēlme ir radīt iespējas daudzām ģimenēm izbaudīt šo burvīgo brīnumu laiku arī par mazākām izmaksām, lai arī ģimenes ar ierobežotiem līdzekļiem spēj rast ceļojumu prieku, kaut vai dodoties nelielos vienas dienas izbraucienos uz kaimiņzemēm.  Pieprasīts galamērķis ziemas sezonā, jo īpaši svētku laikā, ir Maskava un Sanktpēterburga. Runājot par agrajām rezervācijām un virzieniem, kurp plāno doties Latvijas ceļotāji, tad popularitāti jau vairākus gadus iemanto Turcija, kā arī Grieķijas salas, Spānija un Bulgārija. Runājot par citam aktivitātēm, vēlos dalīties priekā, ka lielu atsaucību no interesentiem, kuru starpā ir arī tūrisma industrijas profesionāļi, gūst mūsu veidotie tūrisma kursi, kuros dalībnieki pilnveido zināšanas un gūst tās arī praktiskā ceļā, ka arī dodas izzinošās ekskursijās uz Baltijas valstīm. Laipni aicināti visi interesenti!

Veronika Grinvalde, tūrisma aģentūras "Antario" direktore

Šī brīža aktualitāte nr.1 ir Jaunā gada ceļojumi. Pilnībā nokomplektēta ir grupa ceļojumam uz Singapūru un Bali gadu mijā. Kā otrs populārākais Ziemas saulgriežu un Jaunā gada galamērķis ir Ēģipte, bet trešais – Lapzeme, uz kurieni īpaši iecienījušas doties ģimenes - gan ar braucot ar autobusu, gan lidojot. Tiem, kas nevar atļauties dārgus ceļojumus, ka arī tie, kas var doties vien īsās brīvdienās, iecienījuši doties uz Pērnavu, kur 3 dienās par labu cenu var izbaudīt izcilu atpūtu viesnīcā ar SPA procedūrām, gardām maltītēm un citām viesnīcu piedāvātajām iespējām. Ja runājam par aktuālo agro rezervāciju, tad TOP'a augšgalā ir Turcija, Grieķija, Malta, Kipra, kā arī Maldivu salas. Tur vasarā ir daudz lētākas cenas, nekā tās ir mūsu ziemas sezonā. Bali ir aktuālākais šī brīža galamērķis un nezaudē popularitāti ne vasarā, ne ziemā. Cenšamies regulāri papildināt savas ceļojuma programmas ar jauninājumiem, tā, lai ceļotājiem ir interesantas un patīkamiem piedzīvojumiem bagātas atmiņas!

Avots: Baltictravelnews.com


celojumubode - 3813
Uz Tukumu pēc literatūras!

Uz Tukumu pēc literatūras!

Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem.

Tukuma TIC

Karogu brauciens | Tukumā

Karogu brauciens | Tukumā

Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā!

Tukuma TIC

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Iedvesmojies laivot Bauskas novadā!

Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Svini kāzas Jaunpils pilī!

Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām neaizmirstamus.

Tukuma TIC

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Rīko konferences un seminārus Bauskā!

Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu!

Bauskas TIC

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS

No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku tirdziņš U.C.

Tukuma TIC

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Īpašs piedāvājums ģimenēm

Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā akcijā ģimenēm.

Gulbenes novada TIC

Golfa diena Madonā

Golfa diena Madonā

Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu.

Madonas TIC

MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

MOSTIES DABĀ Cēsu novadā!

Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā Cēsu novads!

Cēsu TIC

Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos!

Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos!

Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā!

Bauskas TIC

Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem

Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem

Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā

Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā

Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā.

Tukuma TIC

UFO stāstīs jokus Tukumā

UFO stāstīs jokus Tukumā

Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu!

Tukuma TIC

Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī!

Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī!

Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu.

Bauskas TIC

Biznesa pusdienu piedāvājums

Biznesa pusdienu piedāvājums

Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00!

Hercogs Mārupe

Jauna dabas taka Ērgļos.

Jauna dabas taka Ērgļos.

Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ!

Madonas TIC

TALKA | Vīna darītavas

TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā

Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra baudīšana

Tukuma TIC

27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā

27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā

Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un laukos.

Madonas TIC

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā!

Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā!

Cēsu TIC

Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā

Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un apkārtnē!

Tukuma TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -