Rudens ekskursiju piedāvājums skolēniem Daugavpilī

Lolita Kozlovska | 2018.09.14

Septembris ir skolēnu ekskursiju laiks. Šis ir īstais brīdis, lai dotos piedzīvojumu meklējumos uz Daugavpili. Daugavpils tūrisma informācijas centrs piedāvā idejas skolēnu rudens ekskursijām.

Ekskursijā “Daugavpils pa tramvaja logiem” ir iespēja izjust pilsētas īpašo ritmu, braucot cauri pilsētai ar pagājušā gadsimta beigās Rīgas vagonu rūpnīcā ražotu tramvaju. Pieteikšanās Daugavpils tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 22a), +371 65422818, +371 26444810, [email protected].

Ekskursijas Daugavpils cietoksnī
45 min. ekskursijas laikā tiks sniegts ieskats cietokšņa vēsturē, apskatīsiet bijušo Ūdens pacelšanas ēku un cietokšņa vēstures ekspozīciju, pastaigāsieties pa cietokšņa aizsargvalni, aplūkosiet Nikolaja vārtus, pa koka tiltu nonāksiet sardzes ēkā. 1,5 h ekskursijā piedāvās ilgāku pastaigu un iespēju pabūt cietokšņa nocietinājumos. Savukārt ekskursijā “Izzini Daugavpils cietoksni” (1,5 h) risināsiet dažādus praktiskus uzdevumus un būs iespēja redzēt, kā šauj gaisa lielgabals. Ekskursija “Es esmu tik kareivis” (1,5 h) ir veltīta Latvijas armijas 4. Zemgales divīzijas laikam cietoksnī (1920 – 1940) un armijas ikdienas dzīvei. Cietokšņa ekskursiju pieteikšana Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrā (Nikolaja ielā 5), +371  65424043, +371 28686331, [email protected] vai Daugavpils tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 22a), +371 65422818, +371 26444810, [email protected].

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā noteikti pārliecināsieties, ka māksla var būt interesanta arī skolēniem. Te piedāvās daudzveidīgas speciālas programmas dažādu vecumu grupu bērniem un jauniešiem. Informācija: https://www.rothkocenter.com/jauniesiem. Pieteikšanās: +371 65430273, +371 26190274, [email protected].

Kopā ar klasi iesakām apmeklēt Daugavpils teātra izrādes. Informācija:  www.daugavpilsteatris.lv.

Daugavpils sikspārņu centrs aicina pieteikties sikspārņu vērošanas nakts ekskursijām, jo cietoksnī sākusies spietošana. Uzziņas: +371 2012742.

Latgales zoodārzā ir iespēja apskatīt dzīvniekus, kas mīt tropu džungļu ekspozīcijā, kā arī pasūtīt ekskursiju vai tematisko stundu. Pieteikšanās: +371 65426789, +371 29621191, [email protected], www.latgaleszoo.eu.

Zinātkāres centrā “Daugavpils Zinoo” iepazīsiet dažādas tehnoloģijas, apmeklēsiet nodarbības un eksperimentus, kas palīdzēs saistoši izzināt apkārtējo pasauli. Pieteikšanās: +371 29411895, [email protected], www.zinoo.lv.

Daugavpils skrošu rūpnīcā aplūkosiet vēsturisko ekspozīciju, skrošu liešanas cehu, skrošu liešanas torni (37 m) un 19 m dziļo dzesēšanas aku. Pieteikšanās: +371 27766655, [email protected]www.dsr.lv.

Piedzīvojumu parkā “Daugavpils Tarzāns” varēsiet izmēģināt savus spēkus kādā no 6 šķēršļu pārvarēšanas trasēm. Pieteikšanās: +371 27006935, [email protected], www.tarzans.lv.

Avots: Daugavpils TAIA


celojumubode - 3802
Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas

Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis //

EUR 121 | Estravel Latvia

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem //

EUR 1700 | Estravel Latvia

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu

6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu.

EUR 5 | Valmieras TIC

Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮

Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮

Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim Botanico

EUR 745.00 | Latvia Tours

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Liepājas reģiona TIB

 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu itāļu viesmīlību

EUR 495 | Latvia Tours

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -