Atraktīva nedēļas nogale gaidāma Tukuma apkārtnē

Agnese Atte | 2018.08.18

Šajā nedēļas nogalē visi pulcēsies Šlokenbekas muižā pie Tukuma, kur tiks svinēti muižas svētki “Visi gaņģi vaļā” un notiks vērienīgais taku skrējiens “Stirnu buks”.

Bet vēl pirms tam piektdienas, 17.augusta pēcpusdienā - pulksten 17.00 visi mākslas cienītāji aicināti uz Edgara Vērpes personālizstādes atklāšanu mākslas galerijā “Durvis”. Tajā būs apskatāmi pēdējos piecos gados tapuši darbi – gleznas un skulptūras, kā arī vēl līdz šim neizstādīti darbi. Adrese: Galerija “Durvis”, Brīvības laukums 21, Tukums. Vairāk informācijas pa tālruni 28391437, www.tukumamuzejs.lv/galerija-durvis

Mūzikas cienītāji, piektdien, 17.augusta vakarā aicināti uz Kandavu, kur pulksten 19.00 Kandavas pilskalnā uzstāsies Artas Jēkabsones kvintets ar koncertu “Light”. Arta ir latviešu džeza vokāliste, komponiste un aranžētāja, kuras mūzikas albumā “Light” atspoguļots divu gadu pārdomu un iedvesmas laiks, kurš ir iemūžināts kopā ar jauniem un daudzsološiem Ņujorkas mūziķiem. Koncertā piedalās: Arta Jēkabsone - balss, Teo Walentiny – klavieres, Lucas Kadish – ģitāra, Nick Dunston – bass, Connor Parks – bungas un Rūdolfs Dankfelds – bungas. Adrese: Kandavas Bruņinieku pilskalns, Kandava. Vairāk informācijas www.kandava.lv, www.artajekabsone.com.

Šlokenbekas muiža sestdien, 18.augustā, savus vārtus muižas svētkos “Visi gaņģi vaļā” viesiem vērs jau sākot no pulksten 9.00 ar “Veselības gaņģi”, kad sāksies taku skrējiena “Stirnu buks” dalībnieku reģistrācija un numuru izņemšana. Pirmais starts distances “Susurs” dalībniekiem tiks dots pulksten 11.00 un ik pa laika posmam līdz pulksten 12.00 startēs arī pārējo distanču dalībnieki. Savukārt no pulksten 15.00 sāksies sacensību uzvarētāju apbalvošana. Vairāk informācijas pa tālruni 29558557, www.stirnubuks.lv.

Šlokenbekas muižas svētku ietvaros visi citi gaņģi tiks vērti no pulksten 13.00. “Prieka gaņģī” būs skatāms brīvdabas mūzikls “Ceļojums apkārt zemeslodei”. “Radošajā gaņģī” darbosies “7 balles” mobilā koku meistardarbnīca, sakausējamo mozaīku meistardarbnīca, būs iespēja izgatavot savu neatkārtojamo nozīmīti, bet no pulksten 15.00 līdz 18.00 darbosies zinātniskā laboratorija bērniem. “Sajūtu gaņģī” būs iespēja uzgleznot sev hennas tetovējumu, bet no pulksten 12.00 līdz 15.00 piedalīties putu ballītē un izvizināties ar zirgu.

Darbosies arī “Labumu gaņģis”, kur tiks piedāvāti atspirdzinoši dzērieni, gardi ēdieni, darbosies tirdziņš, un būs iespēja piedalīties meistarklasē un mieloties ar Skrīveru saldējumu. Pulksten 15.45 visi aicināti uz Umurkumuru, bet vakarā - pulksten 18.30 izbaudīt grupas “Colt” koncertu. Ieejas maksa Šlokenbekas muižas svētkos 5 EUR personai. Skrējiena “Stirnu buks” dalībniekiem ar zīmodziņu un 2 līdznācējiem ieeja bez maksas.  Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas pa tālruni 29904147, www.facebook.com/SlokenbekasMuiza/.

Lai prieka un izturīgas pilna nedēļas nogale! Uz Tukumu pēc smukuma!

Avots: Tukuma TIC


celojumubode - 3813
Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -