Krāšņi tiks svinēti Kārsavas novada svētki

Antra Lipska | 2018.08.10

Šogad Kārsavas pilsēta svin savu 90 gadu jubileju. No 12. augusta līdz 26. augustam Kārsavas novadā notiks ikgadējie novada svētki, kuri pulcina iedzīvotājus un viesus kopīgā kultūras baudīšanā, sporta sacensībās un vietējo mājražotāju meistarojumu baudīšanā.

Tradicionāli novada svētki sākas ar dažādām sporta aktivitātēm, jau 12. augustā rītā Kārsavas vidusskolas stadionā notiks minifutbola sacensības jauniešiem (8x8). 18. augustā plkst. 11.00 Kārsavas pilsētas tenisa kortos notiks tenisa turnīrs un plkst. 16.00 sporta entuziasti ir aicināti piedalīties Salnavas skrējienā. 21. augustā Kārsavas vidusskolas stadionā notiks pludmales volejbola sacensības (2 vīr. +1 siev.). 24. augusta rīts iesāksies ar Latvijas Ziemeļaustrumu reģiona meiteņu minifutbola čempionātu Kārsavas vidusskolas stadionā un tiem, kam netraucē tumsa, plkst. 21.00 ir aicināti uz iecienīto nakts strītbolu, Ghetto florbolu (3x3) un ielu futbolu “1x1 Panna” Kārsavas pilsētas tenisa kortos. Sporta aktivitātes noslēdzas 26. augustā, kur notiks minifutbola sacensības (7x7), kā arī ikvienam būs iespēja pārbaudīt savus spēkus ielu vingrošanā, dambretē, šautriņu mešanā un šaušana mērķī.

Kultūras programma sāksies ar Jauniešu dienu 17. augustā – plkst. 14.00 “Krosta” estrādē norisināsies dažādās rotaļas un atrakcijas – seju apgleznošana, velo veiklības, bezmaksas virtuālā atrakcija 7D brilles un atvērtā lāzertaga spēle dabā. Vakara izskaņā plkst. 19.00 notiks koncerts “Svētki jaunībai”, kur tiks godināti Kārsavas pilsētas un Malnavas pagasta pilngadnieki. Par muzikālo baudījumu parūpēsies grupa “Cover Crew”.

19. augustā plkst. 12.00 notiks Kārsavas pilsētas prezentācija un kārsaviešu rokdarbnieku un amatnieku izstādes atklāšana Kārsavas Kultūras namā. Pēc izstādes pa Vienības ielu notiks ratu parāde, kas būs krāšņs izrotāto ratu karnevāls, un uzreiz pēc tam plkst. 13.00 “Krosta” estrādē skanēs koncerts “Svētki bērnībai”, kur tiks sveikti Kārsavas novada jaundzimušie iedzīvotāji.

Notikumiem piepildītākā diena būs 24. augusts – paralēli sporta notikumiem – plkst. 16.00 izstādes “Kārsavas stāsti” atklāšana Linu pieņemšanas punktā (Sporta iela 2), kur notiks bezmaksas fotosesija divu dienu garumā ar fotogrāfu Didzi Grodzu. Plkst. 18.00 ērģeļu koncerts Malnavas Rožukroņua Dievmātes Romas katoļu baznīcā kopā ar Ilonu Bageli (mecosoprāns) un Edīti Alpi (ērgēlniece). Savukārt plkst. 19.30 pie Kārsavas Kultūras nama tiks atklāts jaunais pulkstenis, ko par godu pilsētas jubilejai dāvina SIA „Salenieku dolomīts”.

Kārsavas novada svētku kulminācija notiks 25. augustā, kur jau no plkst. 17.00 Kārsavas pilsētas tenisa kortos zumēs ļaudis un tirgotāji mājražotāju tirdziņā. Svētku koncertuzvedums “Kuorsova, Kuorsava, Kuorsaveņa” notiks plkst. 19.00, kurā vērosim viesu un pašdarbnieku uzstāšanos, kā arī sveiksim iedzīvotājus vecumā no 90 un vairāk gadiem. Pēc koncerta varēs vērot svētku salūtu un līksmotājus priecēs zaļumballe ar grupu “Baltie lāči” un grupu “Hameleoni”.

Vairāk info par Kārsavas novada svētku norisi: www.karsava.lv.

Avots: Kārsavas novada dome


celojumubode - 3814
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -