Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 10.08.2018 - 12.08.2018

Artis Spertāls | 2018.08.10

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

10.
Augusts

PIEKTDIENA

STRAUPE

10.08.2018

Mazais džeza festivāls Straupes Zirgu pastā

Jau otro gadu atjaunotā Straupes Zirgu pasta stacija gaidīs džeza mūzikas mīļotājus Mazajā džeza festivālā. Festivāls ir radīts ar mērķi iznest džeza mūziku ārpus lielpilsētām, darīt to tuvāku un saprotamāku. Un Straupes Zirgu pasta stacija ar saviem senajiem mūriem un laukakmens bruģi ir tik piemērota tādam siltam tuvības mirklim ar šo nenotveramo un neatkārtojamo mūziku.


DAUGAVPILS

10.08. - 20.08.2018

Daugavpilī aicina uz IV Restorānu dekādi

No 10. līdz 20. augustam Daugavpilī noritēs IV Restorānu dekāde, kuras tēma ir “Dabas veltes 2018”. Augusts ir laiks, kad raženi ienākušās dārza un meža veltes, kas jāsteidz likt lietā maltītēs visdažādākajos veidos – gan zupās, gan pamatēdienos, gan kārdinošos desertos.


LATVIJA

no 1.05.2018


Līdz ar pavasara atnākšanu un gaidītajām svētku brīvdienām, aizvien vairāk pilsētnieku dodas dabā un no jauna atklāj skaistākās mūsu zemes ainavas. “Latvijas Meža dienu” rīkotāji un vēstneši iesaka brīvdienu maršrutos iekļaut kādu no koka skatu torņiem, kas celti gleznainākajās Latvijas mežu vietās.


BAUSKA

10.08.2018

Piektdien, 10.augustā plkst.17.00 Rīgas Motormuzeja Bauskas filiālē tiks atklāta vēsturisku fotogrāfiju izstāde “Ceļš ap Bausku 100 gados 100 bildēs”.


11.
Augusts

SESTDIENA

VALMIERA

11.08.2018

11. augustā plkst. 18.00 Valmieras pilsdrupās būs meistarklašu noslēguma koncerts, kurā piedalīsies visi dalībnieki, kā arī vokālā grupa Latvian Voices. Koncertā ieeja ir bez maksas.

BURTNIEKI

04.08. - 05.08.2018

Latvijas valsts simtgades programmas ietvaros deju skola „Dzirnas” ar māksliniecisko vadītāju, horeogrāfu Agri Daņiļeviču un Burtnieku novada bērniem un jauniešiem projektā “Dodot gūtais neatņemams” iestudēs deju uzvedumu „Spēlēju, dancoju”. Tas tiks izrādīts sestdien, 11. augustā, plkst. 21.00 Burtnieku pagasta estrādē. Deju uzvedumā muzicēs grupa „Iļģi”.

JAUNPILS

11.08.2018

“Latvijas Goda aplis” ir valsts simtgades svinēšanas festivāls, kas apceļo un godina Latvijas novadus. 11. augustā tas ciemosies Jaunpils novadā, kur notiks Viduslaiku svētki. Tam par godu “Latvijas Goda aplis” piedāvās izbaudīt īpašas romantiskās Jaunpils pils torņu gaismas spēles.

LIKTEŅDĀRZS

11.08.2018

Šo sestdien, 11. augustā, plkst. 19.00 Likteņdārzā notiks krāšņs koncerts par godu 10 gadiem, kopš uzsākts Likteņdārza projekts, un īpašā veidā veltot to Latvijas simtgadei.

5.
Augusts

SVĒTDIENA

MADONA

12.08.2018

Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Vestienas pagasta saimniecību - augļu un ogu dārzu “Jāņkalni”, 12. augustā jau ceturto gadu organizēs “Melleņu svētdienu”. Tie ir svētki par godu gardajai, veselīgajai un vitamīniem bagātajai ogai – MELLENEI.


JŪRMALA

12. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies tradicionālais, nu jau 14. starptautiskā mūzikas festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” galā koncerts – spilgta muzikālo svētku kulminācija, ko Jūrmalai dāvās Inese Galante. Klausītājus gaida pozitīvu emociju un sajūtu virpulis, pateicoties muzikālo priekšnesumu daudzveidībai: šajā vakarā uz koncertzāles skatuves kāps Latvijas un ārzemju zvaigznes kopā ar jaunajiem talantiem – konkursa “Ineses Galantes Talanti” laureātiem.

Avots: Baltictravelnews.com/bbc.com


celojumubode - 3803
DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Daiļslidošanas sacensības

Daiļslidošanas sacensības

No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”.

Valmieras TIC

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -