Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace krosovers jūlijā apceļo Baltijas valstu galvaspilsētas

Agnese Runče | 2018.07.12

Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace ir sācis apceļot Baltijas valstis. Īpaši I-Pace prezentācijas pasākumi un testa braucieni jau notiek Tallinā, 13.jūlijā tas dosies uz Lietuvu un 22.jūlijā atceļos uz Latviju.

Šis ekoloģiskais, ātrais un drošais piecvietīgais krosovers apvieno sportiskumu, jaunas mākslīgā intelekta tehnoloģijas un praktiskumu. Ar savu izsmalcināto un iespaidīgo izskatu Jaguar I-Pace nepaliks nepamanīts trīs Baltijas valstu galvaspilsētu ielās.

Ārkārtīgi ātrā uzlāde, lielā jauda un precīzā vadāmība ļauj I-Pace sagraut daudzus mītus par elektromobiļiem. Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace ir aprīkots ar 90 kWh litija jonu akumulatoru, pēc kura pilnīgas uzlādes ar automobili var veikt 480 km attālumu, tādēļ ar šo krosoveru var mierīgi doties no Rīgas līdz Liepājas jūrmalai. Pielietojot DC ātro uzlādi (100 kW), akumulatoru no nulles līdz 80% var uzlādēt 40 minūtēs.

I-Pace darbina divi sinhronizēti pastāvīgā magnēta elektromotori, kas nodrošina 400 ZS jaudu un 700 Nm griezes momentu. Tūlītējs griezes moments un pilnpiedziņas saķere piešķir I-Pace sporta automobiļa paātrinājumu - 100 km/h ātrumu tas attīsta 4,8 sekundēs.

Brauciena laikā testa dalībniekiem būs iespēja izmēģināt jaunā modeļa komforta funkcijas. Viena no tām ir I-Pace pilnīgi jaunā Touch Pro Duo informācijas un izklaides sistēma ar skārienjūtīgo ekrānu. Vēl viena funkcija ir jaunā navigācijas sistēma, kas atpazīst maršruta topogrāfiju, iepriekšējo braucienu informāciju, kā arī braukšanas stilu, lai akumulatora uzlādes stāvokļa aprēķinos spētu sniegt visaugstāko precizitāti, nodrošinot maksimālu pārliecību par automobiļa spējām nobraukt nepieciešamo attālumu.

Aizmugurē sēdošie pasažieri novērtēs Jaguar tik raksturīgo uzmanības pievēršanu katrai detaļai: pasažieriem paredzēto telpu, ērtajam nodalījumu izvietojumam, augstākās kvalitātes materiāliem un luksusa līmeņa salonam.

Jaguar I-Pace brauciens Rīgā notiks no 22. līdz 31. jūlijam. Sekojiet informācijai par I-Pace tūres aktivitātēm Jaguar profilā Facebook. Jaguar I-Pace būs iespējams apskatīt un izmēģināt:

-    25, 30. un 31.jūlijā Jaguar Land Rover auto salonā Dārzciema ielā 60a. Nepieciešama izmēģinājuma braucienu iepriekšēja rezervācija mājaslapā www.jaguar.lv;

-    26. un 27. jūlijā no plkst. 15.00 līdz 19.00 notiks I-Pace izmēģinājuma braucieni Vecrīgā, Kaļķu ielā 15;

-    28.jūlijā no plkst. 11.00 līdz 17.00 tirdzniecības centrā „Spice“ Lielirbes ielā 29.

Avots: Jaguar Land Rover


celojumubode - 3814
Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Atlaides auto nomai Reunion salā

Atlaides auto nomai Reunion salā

Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā!

Europcar

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība.

EUR 367 | Latvia Tours

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs

9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums

EUR 1058 | Estravel Latvia

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

Svinam Vācijas futbola vasaru

Svinam Vācijas futbola vasaru

Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu savas koman

Europcar

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -