Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.06.2018 - 01.07.2018

Artis Spertāls | 2018.06.29

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

29.
Jūnijs

PIEKTDIENA

RĪGA

29.06.2018

Bezmaksas koncertā varēs gūt ieskatu deju lieluzvedumā

Ieskandinot XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku nedēļu, piektdien, 29.jūnijā “Skanīgākajā tautas dancotavā” plkst. 19.00 notiks bezmaksas LIDO Tautas deju lielkoncerts, kurā teju 300 tautas deju dejotāju izpildījumā varēs gūt ieskatu deju lieluzvedumā "Māras zeme". 

RĪGA

29.06 - 30.06.2018

Dziesmu un deju svētkus ieskandinās lieliski deju koncerti Ķīpsalā!

Dziesmu un deju svētku priekšvakarā Ķīpsalas hallē notiks divi vērienīgi, bet atšķirīgi deju koncerti! 29. jūnijā uz aizraujošu, emocionāli bagātu un oriģinālu deju uzvedumu “Brīdis pirms” ielūdz tautas deju ansamblis “Teiksma”. Savukārt 30. jūnijā ar krāšņu, iespaidīgu koncertu “20 gadi dejā!” jubileju atzīmēs mūsdienu deju grupa “Buras”.


LATVIJA

no 1.05.2018


Līdz ar pavasara atnākšanu un gaidītajām svētku brīvdienām, aizvien vairāk pilsētnieku dodas dabā un no jauna atklāj skaistākās mūsu zemes ainavas. “Latvijas Meža dienu” rīkotāji un vēstneši iesaka brīvdienu maršrutos iekļaut kādu no koka skatu torņiem, kas celti gleznainākajās Latvijas mežu vietās.


RĒZEKNES NOVADS

no 21.06.2018

Kas ir laime? Kā tas ir – būt laimīgam? Uz šiem jautājumiem katram ir sava atbilde. Katram ir sava laimes sajūta un katram šo sajūtu rada citādi notikumi, cilvēki, lietas un vietas. Zinātnieki apgalvo, ka laimi rada noteiktu hormonu klātbūtne cilvēka organismā. Lai nu kā, bet viens ir skaidrs – laimes sajūta ir tas, pēc kā visi tiecas. Cilvēki Laimi vēl svētkos viens otram un paši cenšas dzīvot tā, lai paši un līdzcilvēki būtu laimīgi.  


29.
Jūnijs

SESTDIENA

RĪGA

30.06. - 9.07.2018

Rīgas Motormuzejs aicina visus XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku dalībniekus no 30. jūnija līdz 9. jūlijam bez maksas iepazīt muzeja ekspozīciju, kā arī izstādi “Daudzveidīgais RAF”. Ieeja muzejā, uzrādot dalībnieka ID karti. Īpaši jāuzsver, ka, apzinoties dalībnieku aizņemtību svētku laikā, motormuzeju bezmaksas būs iespējams apskatīt arī pēcsvētku oficiālajā brīvdienā  - 9. jūlijā.

RUNDĀLE

30.06.2018

Rundāles pils rožu dārzā, negaidīti agri, sācies skaistais rožu ziedēšanas laiks. Apmeklētāji tieši šajā nedēļas nogalē, jo īpaši tiek aicināti izbaudīt rožu burvību.

GULBENES NOVADS

30.06. - 01.07.2018

Jau šajā nedēļas nogalē Rankas pagastā tiks atzīmēta Rankas 490.dzimšanas diena. Aicinām ne tikai apmeklēt svētkus, bet arī iepazīties ar Rankas pagasta tūrisma piedāvājumu un izbaudīt lauku burvību dažādas saimniecībās, un iepazīt pagasta vēsturisko mantojumu. 

RĪGA

30.06.2018

Jau nākamnedēļ sestdien, 30. jūnijā, Biķernieku trasi satricinās drifta šovs – HGK Drift Challenge Battle of Nations 2018. Mūsu reģiona spēcīgākie sportisti unikālajā HGK trases konfigurācijā sacentīsies pret pasaules mēroga zvaigznēm, cīnoties par vēl nebijušu balvu – apmaksātu ceļojumu uz Formula Drift čempionāta noslēguma posmu Kalifornijā.

VIDZEME

01.06. - 01.10.2018

No š. g. 1. jūnija līdz 1. oktobrim ikviens interesents aicināts piedalīties ceļošanas akcijā ‘’Apceļo Via Hanseatica!’’, lai iepazītu pārrobežu tūrisma maršruta Via Hanseatica tūrisma objektus un piedāvājumu Vidzemē.

13.
Maijs

SVĒTDIENA

DAUGAVPILS

01.07.2018

Jūlija pirmajā svētdienā, 1. jūlijā, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā biļetes cena būs tikai 1, 75 EUR.


LATVIJA

Latvijas Muzeju biedrība un Latvijas muzeji no 5.jūnija līdz 31.augustam aicina piedalīties vasaras akcijā “Apceļo Latvijas muzejus”.  

Avots: BalticTravelnews.com


celojumubode - 3814
MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04.

Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04.

EUR 547 | Estravel Latvia

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

4 personām - aktīva atpūta Igaunijā

1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums

EUR 370 | Estravel Latvia

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”.

Valmieras TIC

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā

No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”.

Valmieras TIC

Sama modināšanas svētki Koknesē

Sama modināšanas svētki Koknesē

Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā.

Aizkraukles novada TIC

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Viesu nams “BALTIŅI”

Viesu nams “BALTIŅI”

Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs!

TAKA

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam.

Liepājas reģiona TIB

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis

Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.!

EUR 350 | Estravel Latvia

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

Liepājas restorānu nedēļa aicina

Liepājas restorānu nedēļa aicina

Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu nedēļas ietvaros.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -