Let’s Talk Taste – pirmais divu dienu viesmīlības nozares notikums Latvijā

Let’s Talk Taste | 2018.04.20

Let’s Talk Taste ir bāru, restorānu un kafejnīcu nozares lielnotikums, kas apņēmies pulcināt kopā labākos jomas domātājus, aktīvistus un pārstāvjus, kuri ar savu iedvesmu un pieredzi spēj celt viesmīlības kvalitāti. Iepriekš pazīstams kā konference “Saskarsmes Garša”, notikums norisināsies jau trešo gadu, šoreiz jau divas dienas – 15. un 16.maijā. VEF kvartāla kamerzāles telpās notikuma autori pulcēs kopā gan ārzemju, gan pašmāju viesus, lektorus un meistarus.

Lielnotikuma radītāji tic, ka radot vidi, kur visi nozares pārstāvji var apmainīties ar domām, pieredzi un ieteikumiem, mēs spēsim ne tikai pilnveidot un celt viesmīlības kvalitāti, bet arī spert soli uz priekšu. “Mēs kopā spēsim radīt nebijušus, skaistus risinājumus un idejas, kas rāda priekšzīmi pasaules līmenī”, teic idejas autors Arvis Zēmanis. “Mēs ticam, ka mūsu potenciāls ir milzīgs un, sanākot kopā, apmainoties ar idejām, sarunās, mēs spējam veidot viesmīlības jomu patiesi izcilu. Tieši tāpēc šis lielnotikums ne tikai pulcina kopā Latvijas jomas entuziastus, bet ar prieku aicina klātbūt pasaules līmeņa prātus un sirdis. Mūsu iespējām, radošumam un izcilībai nav robežu”, turpina A. Zēmanis.

Šogad pirmo reizi nozares lielnotikums dimdēs apaļas divas dienas, ļaujot piedalīties un vienam otru sadzirdēt vēl plašākam jomas darboņu skaitam. Pirmajā dienā notikuma fokuss tiks virzīts uz vadības prasmju attīstīšanu, kvalitātes celšanu, motivēšanu, darba metodēm un administratīvo zināšanu "asināšanu". Savukārt, otrajā dienā tiks apgūtas praktiskas un teorētiskas zināšanas, klausīti motivējoši stāsti un notiks spraigas cīņas kafijas meistaru sacensībās.

Abas dienas caurvīs interesanti stāsti un radoši konceptu risinājumi. Notikumi noritēs uz divām skatuvēm, it visur pulsēs savstarpējas sarunas, iedvesmos produkti un aizraus pieredzes stāsti, aicinās degustāciju stendi, spraigi risināsies paneļdiskusijas un ikkatru dziļi bagātinās privāto konsultāciju istaba.

Meistaru saraksts šogad ir patiesi starptautisks, neaizmirstot arī par vairākiem pašmāju profesionāļiem. Lūk daži no meistariem: Kenji Jesse (Londona), starptautiska bāru konsultāciju uzņēmuma vadītājs, kas specializējas darbā ar ietekmīgākajiem alkohola zīmoliem, Jean Paul Herzog (Šveice), kurš dalīsies savās 40 gadus uzkrātajās zināšanās kā viesnīcu konsultants, bāru eksperts David Stenshin (Maskava), sensorās un garšu pieredzes ekonomikas eksperte Remy Bathia (Ņujorka), 2016. gada pasaules čempions kafijas grauzdēšanā Aleksandru Nicolae (Rumānija), pašmāju zīmolu zinātāja un šamane Inin Nini, digitālās aģentūrās “Wrong” sociālo mediju nodaļas vadītājs Vilhelms Meisters, vīnzinis Jānis Volkinšteins un daudzi, daudzi citi. Pilnu sarakstu ar meistariem un lektoriem, un programmu lielnotikuma autori izziņos jau 24.aprīlī.

Iepriekšējos divus gadus konference “Saskarsmes Garša” norisinājās vienu dienu un tās fokuss tika virzīts uz vadības līmeņa viesmīlības profesionāļu attīstību. Šogad notikuma autori ir pieņēmuši izaicinājumu un kopā ar notikuma zīmola maiņu, radījuši notikumam jaunu konceptu, uzrunājot arī tos nozares pārstāvjus, kas ikdienā strādā ciešā saskarē ar viesiem. Zīmols “Saskarsmes Garša” turpina darboties kā digitāla platforma internetvidē, kas visa gada griezumā runā par nozarē aktuāliem tematiem un kas reizi gadā rīko nu jau lielāko viesmīlības nozares notikumu Latvijā “Let’s Talk Taste”.

Vairāk informācijas par lielnotikumu un reģistrācija mājaslapās www.letstalktaste.lv.

Avots: Let’s Talk Taste


celojumubode - 3813
Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība.

EUR 367 | Latvia Tours

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Atlaides auto nomai Ungārijā

Atlaides auto nomai Ungārijā

Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību.

Europcar

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS”

Trakai TIC

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Būsim pazīstami Latgale, Sēlija!

Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā!

TAKA

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots

EUR 1299 | Estravel Latvia

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā!

Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām garšas kārpiņām.

EUR 6.50 | Jurmala Golf Club & Hotel

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Larnaka, Kipra. Aviobiļetes

Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT

EUR 199 | Estravel Latvia

Liepājas pēdas Latvijā

Liepājas pēdas Latvijā

Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās spēlēm.

Liepājas reģiona TIB

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -