Škoda sper nākošos soļus partneru tīkla attīstīšanā Latvijā

Gatis Smudzis | 2018.04.20

ŠKODA paplašina savu partneru tīklu Rīgā un Latvijas reģionos un uzsāk sadarbību ar jauniem ŠKODA servisa pakalpojumu sniedzējiem, kā arī šī gada pavasarī sāks jauna ŠKODA pilna servisa dīlera centra būvniecību Rīgā.

Kopš pagājušā gada oktobra ŠKODA zīmols un dīleru tīkls Latvijā ir pieredzējis būtiskas izmaiņas gan piedāvāto modeļu klāsta un pozicionējuma ziņā, gan partneru tīkla attīstībā. No 2017.  gada 2. oktobra Krasta ielā 5, Rīgā, darbojas jaunais ŠKODA pilna servisa dīlera centrs “Green Motors”, kas nodrošina pilnu automašīnu pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu.

Savukārt, jau tuvākajā laikā Rīgā tiks uzsākta otrā ŠKODA pilna servisa centra būvniecība, kura autosalona platība būs 650 m2 un servisa zona  900 m2. Šajā kompleksā plānots būvēt modernu virsbūvju un krāsošana cehu, kā arī lietoto auto salonu. Auto centra atvēršana plānota 2019 gada otrajā ceturksnī.

Papildu jaunajam autocentram Krasta ielā 5, Rīgā ir iespējams saņemt servisa pakalpojumus un iegādāties oriģinālās rezerves daļas arī pie diviem autorizētajiem servisa partneriem: “Auto Īle un Herbst” Brīvības gatvē 246 un kopš februāra vidus arī “Karlo Motors” Kleistu ielā 31. Pavisam drīz servisa pakalpojumus ŠKODA automašīnām nodrošinās arī “Karlo Motors” uzņēmums Vecajā Biķernieku ielā 3.

Strādājot ar potenciālajiem investoriem pie ŠKODA servisa un dīleru tīkla paplašināšanas, ŠKODA jau nodrošina servisa pakalpojumus arī citos Latvijas reģionos. Kopš šī gada aprīļa ŠKODA servisa pakalpojumus  Latgales reģionā nodrošina “Auto Welle”, kas atrodas Daugavpilī, kuram ir liela pieredze auto nozarē Latgales reģionā.

Kurzemes reģionā ŠKODA īpašnieki servisa un garantijas pakalpojums joprojām var saņemt Liepājā -uzņēmumā “SD Autocentrs”, Zemnieku ielā 68.

Vidzemes reģionā pēcpārdošanas pakalpojumus – garantijas un pēcgarantijas servisa pakalpojumus – ŠKODA klientiem kopš šī gada aprīļa nodrošina uzņēmums ‘’Mūsu Auto Valmiera’’ Valmierā, Rīgas ielā 86a, kas sevi ir apliecinājis kā viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Vidzemē.

“Mūsu tuvāko gadu mērķis ir, lai ŠKODA kļūtu par vienu no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā.  Lai sasniegtu izvirzītos  mērķus, esam apvienojuši sadarbības partnerus un turpinām darbu pie dīleru centru attīstības gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. ŠKODA tuvākajā nākotnē paplašinās savu modeļu gammu strauji augošajos segmentos, kā arī pastāvīgi modernizē savu esošo modeļu klāstu, ieviešot tajos modernākās tehnoloģijas, saglabājot tādas ŠKODA priekšrocības kā ietilpība un komforts, uzturēšanas izmaksas un atjautīgi risinājumi, kas padara ŠKODA automašīnas ērtas un praktiskas to lietošanā. Tādā veidā ŠKODA piedāvās Latvijas pircējiem plašas izvēles iespējas,” uzsver Māris Jansons, “Auto 100” Latvijas filiāles vadītājs.

Visa aktuālākā informācija par jaunajiem ŠKODA modeļiem, servisa partneriem un piedāvājumiem atrodama mājas lapā www.skoda.lv

Škoda auto

›  ir viens no vecākajiem auto ražotājiem pasaulē. Uzņēmums tika dibināts 1895. gadā – automobiļu pirmsākumu laikā. Šodien uzņēmuma galvenā mītne nemainīgi atrodas Mlada Boļeslavā.

›  šobrīd pieejamas sekojošu modeļu sērijas: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ un SUPERB.

›  2017. gadā klientiem visā pasaulē piegādāja1,2 miljonus automašīnu.

›  ir viens no veiksmīgākajiem auto ražotājiem pasaulē, Volkswagen Group sastāvā kopš 1991. gada. ŠKODA sadarbībā ar uzņēmumu grupu neatkarīgi ražo un izstrādā automašīnas, kā arī komponentes dzinējiem un transmisijām.

›  darbojas trīs vietās Čehijā; ar ražotņu tīklu Ķīnā, Krievijā, Slovākijā un Indijā, lielākoties sadarbībā ar grupas partneriem, kā arī Ukrainā un Kazahstānā, sadarbojoties ar vietējiem partneriem.

›  nodarbina vairāk nekā 30 000 cilvēku visā pasaulē un darbojas vairāk nekā 100 tirgos.

Avots: Škoda


celojumubode - 3813
Pārgājienu seriāls

Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi"

“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā gaisā.

Liepājas reģiona TIB

Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pavasara brīvdienas TURCIJĀ

Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam.

EUR 425 | Atlantic Travel

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Āzija un salas. Aviobiļešu akcija

Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija...

EUR 709 | SKY24.LV

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

Sala ar unikālu skaistumu!

Sala ar unikālu skaistumu!

Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs.

EUR 469.00 | Latvia Tours

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀!

Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām.

EUR 1089 | Latvia Tours

Rallistu ielas stāsti

Rallistu ielas stāsti

25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par ralliju Valdemārpilī.

Talsu novada TIC

Maroka - Āfrikas eksotika

Maroka - Āfrikas eksotika

Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot aprīlī

EUR 559 | Estravel Latvia

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis

19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini.

EUR 40 | Valmieras TIC

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

Zudušais un atklātais Bānīša ceļā!

ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars pulksten 11:30

Alūksnes TIC

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

 Jāņa Šipkēvica koncerts

Jāņa Šipkēvica koncerts

3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim.

EUR 25 | Valmieras TIC

4.maija svētki Alūksnē

4.maija svētki Alūksnē

Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”.

Alūksnes TIC

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -