«Andre Motors» prezentē jaunos «Suzuki», «Isuzu» un «SsangYoung» auto modeļus

Ieva Freimane | 2018.04.11

Jau pēc dažām nedēļām “Andre Motors” salonā būs pieejami Japānas auto zīmola “Suzuki” un “Isuzu”, kā arī Korejas auto zīmola “SsangYoung” jaunākie modeļi, informē “Andre Motors” valdes priekšsēdētājs Ansis Auziņš.

Interesenti ar jaunajiem modeļiem varēja iepazīties starptautiskajā auto industrijas izstādē “Auto 2018”, taču tuvāko nedēļu laikā mašīnas būs pieejamas visiem interesentiem, tai skaitā arī testa braucieniem.

Septiņvietīgais apvidus auto “SsangYong Rexton”

Auto ar klasisko 4x4 piedziņu ir jaudīgs spēkrats, tas var vilkt līdz pat 3000 kilogramiem smagu piekabi. Uzticams un izturīgs. Pilnīgi jaunais “Rexton” ir pieejams ar 181 ZS 2,2 litru dīzeļdzinēju, septiņu pakāpju automātisko vai sešu pakāpju manuālo ātrumkārbu. 100 km/h sasniedz 11,6 sekundēs. Savukārt salona aprīkojums bāzes versijā ietver divu zonu klimatkontroli, astoņu collu skārienjūtīgu multifunkcionālo ekrānu, kas ir integrējams ar viedtālruni, aizmugures skata kameru un apstāšanās sensorus, “Bluetouth” un USB pieslēgvietas.

“Spēkrata masīvums atspoguļo tā jaudu teju jebkuros bezceļa apstākļos, ne velti Lielbritānijas žurnāls “4x4” nodēvējis jaunāko “Rexton” par gada pilnpiedziņas auto. Šis modelis pašlaik ir Korejas zīmola flagmanis - bāzēts uz pilnīgi jaunas platformas un tā dizains tapis “Italdesign Giugiario” – vienā no vecākajām Itālija auto dizaina studijām. Auto viennozīmīgi piesaista aci un, manuprāt, ir viens no konkurētspējīgākajiem savā segmentā,” skaidroja Auziņš.

“The Guardian” auto žurnālists Mārtins Lavs pēc auto testa braucieniem savā publikācijā secināja, ka “Rexton” var izbraukt jebkur un “to nevar salauz, pat tad, ja ļoti centies”.

Jaunums no “Suzuki” - hibrīdauto “Swift”

Noapaļots un kompakts dizains, dzīvelīga piedziņa, ekonomisks dzinējs un lielisks aprīkojums, tā var raksturot vienu no labākajiem “Suzuki” kompaktklases modeļiem - “Swift”, kuru iespējams aprīkot arī ar “Smart Hybrid Vehicle by Suzuki” (SHVS) sistēmu un 12 V litija jonu akumulatoru. SHVS ir ļoti viegls benzīna dzinēja un elektrohibrīda apvienojums ar integrētu starteri, kas ļauj aktivizēt benzīna motoru paātrinājuma brīdī. Hibrīdauto pieejams ar divām motoru versijām: četrcilindru 1,2 litru “Dualjet” un trīscilindru 1,0 litra “Boosterjet”. 100 km/h tiek sasniegti 10,6 sekundēs.

“Šā auto interjers pārsteidz – no ārpuses spēkrats izskatās salīdzinoši neliels, taču iesēžoties salons izrādās pietiekami plašs – tajā ērti pietiek vietas četriem cilvēkiem. Auto ir viegli vadāms, turklāt jāizceļ integrētais starteris, kas ir svarīgi Latvijas laikapstākļiem un ļaus vieglāk pievarēt uzkalnus slidenā laikā,” piebilda Auziņš.

Kompaktais SUV “SX4 S-Cross”

Nesen atjaunots dizains, lielākās vizuālās izmaiņas skāra auto priekšējo daļu, tāpat lukturi ir kļuvuši efektīvāki. Proti, priekšējie gabarītlukturi aprīkoti ar energoefektīvām LED spuldzēm, kas darbojas arī kā dienasgaismas lukturi. “SX4 S-Cross” ir ļoti ekonomisks 1,4 litru “Boosterjet” motors, ko papildina sešpakāpju automātiskā ātrumkārba, kā arī moderno “AllGrip” pilnpiedziņas sistēmu. 100km/h sasniedz 11 sekundēs.

Bāzes komplektācijā ietilpst 16 collu vieglmetāla diski, klimatkontrole, kruīzkontrole, aerodinamiski sānu spoguļi, “Bluetouth” un USB pieslēgvietas. To var papildināt ar aizmugurējā skata kameru, parkošanās sensoriem, panelī integrētu starta pogu, u.t.t.

Mini krosovers “Ignis”

Stilīgs, mazliet nekaunīga dizaina A klases auto. Taču, neskatoties uz salīdzinoši mazo svaru (850 kg) un izmēriem (garums 3,7 metri), tas ir krosovers, nevis pilsētas mašīna. “Ignis” pieejams tikai ar pilnpiedziņu. Mašīnai ir 90ZS jaudīgs 1,2 litru četrcilindru benzīna motors, piecpakāpju ātrumkārba, ātrumu 100 km/h sasniedz 11,6 sekundēs.

Salona iekārtojums ir funkcionāls un intuitīvs, mašīnai ir regulējama stūre, elektroniska vadība, tostarp elektriski paceļami logi, attālināta bloķēšana; tāpat auto ir kruīzkontrole, aizmugurējā skata kamera un skārienjūtīgi vadības paneļi, kas ir savietojami ar “Apple Carplay” un “Android Auto”. Ir padomāts par drošību: seši drošības spilveni, galvas balsti, drošības jostas pie visiem sēdekļiem. 260 l ietilpīgs bagāžas nodalījums, kuru var paplašināt, nolokot un gareniski regulējot aizmugurējos sēdekļus.

Kompaktklases SUV “Suzuki Vitara”

Praktiskais un izturīgais “Vitara”, protams, ir pazīstams jau sen, taču modernākajai versijai piemīt izteiksmīgs vizuālais tēls, kurā viegli atrodamas stilistiskas atsauces uz vēsturisko 1988.gada modeli. Auto ir zemāks, vieglāks un mazāks nekā tā vecākais brālis “Grand Vitara”, tas sver tikai 1124 kg, taču īpaši izturīgais tērauds korpusa konstrukcijā palielina izturību nepalielinot masu. Aprīkots ar 138 ZS 1,4 litru “Boosterjet” benzīna turbomotoru, pieejams arī 1,6 litru benzīna dzinējs, iespējama piecpakāpju manuālā vai sešpakāpju automātiskā ātrumkārba.

Bāzes modelis ir aprīkots ar kruīzkontroli, elektriskajiem logiem, gaisa kondicionieri, radio, “Bluetooth” un USB pieslēgvietām. Papildu pieejama skārienjūtīga septiņu collu informatīvā un izklaides sistēma, atpakaļskata kamera, zamšādas sēdekļi, kā arī panelī integrēta starta poga.

Pilnpiedziņas pikaps “Isuzu D-Max”

Jau kopš 2012.gada, kad pirmie “D-Max” jaunās paaudzes pikapi ieraudzīja dienasgaismu, šis auto tiek uzskatīts par izturīgu un uzticamu “darba zirgu”, vienlaikus tas piedāvā arī gana augstu luksusa līmeni, plašu funkciju klāstu un ir ģimenei draudzīgs. Jaunākajā, uzlabotajā versijā veco 2,5 litru dzinēju ir nomainījis 1,9 litru četrcilindru dīzeļdzinējs, kas ir pieejams kopā ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko ātrumkārbu. Kravas kastē var pavadāt līdz pat 1,2 tonnām kravu, šis dzelzs rumaks var vilkt līdz pat 3,5 tonnām smagu kravu.  

“Ja mēs pikapus iedalām trīs grupās – darbam, hobijam un dzīvesstilam, tad šis auto primāri visizdevīgākais būs tiem, kam tas būs darba instruments. Savā ziņā šis auto iemieso viena no lielākajiem pasaulē dīzeļa motoru un komercauto ražotāja “Isuzu” būtību, jo mašīna ir pārpilna ar dažādiem inženiertehniskajiem risinājumiem, kas var ienākt prātā tikai kravas auto ražotājiem.

“D-Max” ir pieejamas trīs virsbūves un piecas aprīkojuma versijas. Bāzes versija ir aprīkota klimata kontroli, elektriski paceļamajiem logiem, audiosistēmu ar “Bluetooth” un USB pieslēgvietām. Papildu aprīkojums ietver kruīzkontroli, ādas sēdekļus, atpakaļgaitas kameru, apsildāmus priekšējos sēdekļus.

2016.gadā dibinātais “Andre motors” apvieno dinamisku komandu ar ilggadēju pieredzi auto tirdzniecības industrijā un pašlaik savā segmentā ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem Latvijā. “Andre Motors” ir lielākais oficiālais autorizētais “Citroen” un “DS Automobiles” dīleris Rīgā, kas uztur uzticamu un uz klientiem orientētu tirdzniecības un servisa pakalpojumu centru. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 243 tūkstoši eiro.

Avots: Andre Motors


celojumubode - 3803
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Zaķim šodien Liela diena

Zaķim šodien Liela diena

30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot sīkdzīvniekus.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu brīvdienas outlet ciematā

Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca.

ViaJurmala

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Liepājas reģiona TIB

6 trending travel destinations for 2024

6 trending travel destinations for 2024

Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans.

EUR 79 | airBaltic

Pavasara tirgus Lietuvā

Pavasara tirgus Lietuvā

20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus!

Ignalinos rajono TIC

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 539.00 | Latvia Tours

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu.

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei

Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem //

EUR 1700 | Estravel Latvia

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.!

Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens!

EUR 365 | Latvia Tours

 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Populārākais Itālijas pludmales kūrorts

Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu itāļu viesmīlību

EUR 495 | Latvia Tours

Ostrava. Hokeja čempionāts

Ostrava. Hokeja čempionāts

Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots

EUR 545 | Estravel Latvia

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Kemperu noma Eiropā

Kemperu noma Eiropā

Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam!

EUR 71 | Estravel Latvia

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -