Apskatiet pasauli, minimāli izmantojot finanšu līdzekļus

Innoweb | 2018.02.06

Mūsdienu atvērtās pasaules vienkāršā patiesība ir tāda, ka jums nav jābūt bagātiem, lai varētu ceļot lēti. Pat ja jūs šobrīd savā algotajā darbā nenopelnāt pietiekami daudz naudas vai esat parādsaistībās, kas atņem zināmu daļu no jūsu ienākumiem, jums joprojām ir iespējas apskatīt neskaitāmas vietas pasaulē.

Lai uzsāktu šo procesu, jums nav nepieciešams daudz naudas. Tāpēc vēlamies pievērst uzmanību ceļotkārajiem lasītājiem, ka pirms pieteikties aizdevumiem jeb söka lån, kas varētu apmaksāt divu nedēļu atvaļinājumu kādā no jūsu izvēlētajiem galamērķiem, ir vērts apspriest dažādus veidus, kā pasauli ir iespējams apskatīt praktiski bez maksas. Lasiet tālāk, lai iepazītos ar dažādām alternatīvām tradicionālajai ceļojumu plānošanai.

  • Darbs un strādāšana ārzemēs

Nenopelnāt tik, cik kārojas pašreizējā darbā? Kāpēc gan neņemt somu pār pleciem un neiegūt darbu un pieredzi ārzemēs? Darbam ārzemēs ir neskaitāmi daudz iespēju, ja vien jūs neesat pārlieku izvēlīgi, un galu galā tā nebūs jūsu karjera, pa kuras kāpnēm kāpsiet, bet gan drīzāk veids, kā nopelnīt naudu ceļošanai un iepazīt citu tautu paražas. Šeit dažādie darba piedāvājumi ļaus jums nopelnīt pietiekami, lai finansētu nākotnes ceļojumus:

-“Au pair” auklīšu programma,

-Tūrisma ceļvedis / gids,

-Bārmenis vai viesmīlis dažādos, tūristu iecienītos restorānos un bāros,

-Hosteļu vai viesnīcu darbinieks (dažādos amatos),

-Lauksaimnieks (ļoti populārs un labi apmaksāts darbs Austrālijā un Jaunzēlandē)

-Niršanas instruktors (te gan iepriekš būs vajadzīgs nolikt dažus sertifikātus)

-Kruīza kuģa strādnieki (dažādos amatos),

-Kazino darbinieki,

-Sezonas darbinieki slēpošanas kūrortos, slēpošanas instruktori, bērnu pieskatītāji u.c.

Darbs ārzemēs bieži vien tiek noraidīts kā potenciāli labi atalgota iespēja, jo šķiet grūti izplānojams un izdarāms. Tomēr tā tas nav, jums tikai jābūt atvērtiem. Lielākajā daļā no šīm darba vietām nav vajadzīgas padziļinātas zināšanas vai izglītību apliecinoši grādi vai liela darba pieredze. Vai ārzemēs jūs iegūsiet kādu augstu apmaksātu biroja darbu? Nē, visticamāk, ka ne. Taču arī aizdevumi ar zemām procentu likmēm jeb lån till låg ränta jums vairs nebūs aktuāli, jo nopelnītā nauda kopā ar potenciālo dzeramnaudu ļaus jums pat iekrāt. Nemaz nerunājot par iespēju apvienot jūsu ceļojuma rēķinus ar nelieliem darbiņiem katrā no tiem.

  • Mācīt angļu valodu ārzemēs

Ja esat ar angļu valodu uz “Tu”, tad viens no labākajiem (un visai ienesīgiem) veidiem, kā nopelnīt naudu ceļošanai, ir mācīt angļu valodu ārzemēs gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ļoti populārs šis pakalpojums ir Āzijas valstīs, Taizemē eiropieši tiek augstu vērtēti savu labo angļu valodas zināšanu dēļ, par ko viņi tiek arī pienācīgi atalgoti. Viss, kas jums nepieciešams, ir spēja brīvi runāt angļu valodā un, iespējams, nolikts TEFL valodas tests (tas būs atkarībā no valsts, kurā jūs plānojat strādājat). Šis amats ir augsti pieprasīts un daudzi Āzijas uzņēmumi pat apmaksās jūsu lidojumu un visus nepieciešamos darba uzsākšanas dokumentus.

  • Apmetieties pa nakti pie vietējiem iedzīvotājiem bez maksas

Tiešsaistē ir pieejami vairāki pakalpojumu sniedzēji, kas savieno ceļotājus ar vietējiem iedzīvotājiem, kuri vēlas pie viņiem palikt bez maksas. Izmantojot šādas vietnes, jums nekad nebūs jāmaksā par izmitināšanu vai viesnīcas pakalpojumiem. Vispopulārākā vietne šādiem nolūkiem ir Couchsurfing.org, šī tīmekļa vietne ne tikai ietaupīs jums lielus līdzekļus, bet ļaus uz eksotisko mītnes valsti paskatīties caur vietējā iedzīvotāja prizmu, kas vienmēr ir interesantāk kā būt vienkāršam tūristam pārbāztā autobusā.

Avots: Innoweb


celojumubode - 3815
️Tunisija😲 Neticamas cenas!

️Tunisija😲 Neticamas cenas!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto jūras krastu.

EUR 295 | Atlantic Travel

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Plāno kāzas Bauskas novadā!

Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā!

Bauskas TIC

ALBĀNIJA jau no 30.05.

ALBĀNIJA jau no 30.05.

Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija

EUR 589 | Latvia Tours

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī!

Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras!

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Atlaides auto nomai Igaunijā

Atlaides auto nomai Igaunijā

Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu!

Europcar

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA

Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru! Galdiņu rezervācija +371 65404912 Esat mīļi gaidīti!

Park Hotel Latgola

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai!

Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu!

EUR 339 | Latvia Tours

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē.

Liepājas reģiona TIB

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē

18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un izklaides bērniem.

Baltic Beach Hotel & SPA

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄!

Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība.

EUR 367 | Latvia Tours

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Izstāde

Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā

No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde.

Valmieras TIC

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle!

Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens.

EUR 369 | Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -