Kaimiņi igauņi «Balttour 2018» aicinās noīrēt salu, ceļot ar laika mašīnu un apskatīt mamutu

Inese Libere | 2018.01.25

Noīrēt salu sev vienam vai draugu kompānijai, ieraudzīt mamutu pilnā augumā, nošļūkt pa 55 metrus garu ūdens slidkalniņu, apskatīt Francijā ražotu bāku, ar kājām izstaigāt salu – par šiem un citiem Igaunijas tūrisma piedāvājumiem uzzini vairāk izstādē “Balttour 2018” Ķīpsalā jau 2.– 4. februārī!

Noīrē Vīrelaidas salu!

Vai tiešām ir iespējams noīrēt īstu salu Baltijas jūrā? Jā, ir iespējams! Tā ir mazā Vīrelaidas (Viirelaid) saliņa, kas atrodas pa vidu starp Muhu salu un cietzemi. Vēl bez bākas uz šīs salas atrodas arī bākas uzrauga māja, kurā var rīkot draugu ballītes, svinības un korporatīvos pasākumus vai arī vienkārši padzīvot vienatnē neviena netraucētam. Esi ieinteresēts? Tad izstādē noteikti uzmeklē “Visit Saaremaa” ekspozīciju hallē “Atklāj pasauli!”!

Izstaigā Roņu salu un apskati veco bāku!

Latvijas krastam vistuvākā jūras sala – Mazā Roņu sala, kas ir Igaunijas mazākais pagasts, ir daudzu Latvijas burātāju iecienīts brīvdienu galamērķis, turklāt tur ir apskatāma Gustava Eifeļa projektētā un Francijā ražotā bāka! Kā uz šo salu var nokļūt, kur nakšņot, ko vēl apskatīt, kādi pasākumi šogad gaidāmi – to visu varēsi uzzināt “Balttour 2018” stendā “Saaremaa Tourism”, kur viesosies salinieku delegācija un arī pats pagasta vecākais.

Ļaujies Sāmsalas vilinājumam!

Igaunijas lielākās salas Sāmsalas vienīgajā pilsētā Kuresārē atrodas viens no visnozīmīgākajiem tūrisma objektiem Igaunijā – senā un iespaidīgā Kuresāres pils, kurā izveidots muzejs ar jaunatklātajām virtuālajām tūrēm. Paviesojoties “Visit Saaremaa” stendā, uzzināsi par iespējām tur baudīt svētku vakariņas vēsturiskā stilā, apmeklēt koncertus, izrādes, tematiskās dienas, muzeja naktis un tradicionālās Sāmsalas Operas dienas.

Turklāt varēsi uzzināt arī par dažādām lieliskām naktsmītnēm Kuresārē un iegūt atlaižu kuponus nakšņošanai mājīgā dizaina viesnīcā “Arensburg Boutique Hotel & Spa” vai kādā no lielajām “Saaremaa SPA” viesnīcām “Ruutli” vai “Meri”.

Atklāj Tartu!

Jauneklīgā Tartu, kas ir nozīmīgākā un dzīvīgākā Dienvidigaunijas pilsēta, tavam nākamajam piedzīvojumam izstādē piedāvās daudz dažādu pārsteigumu. Pašā pilsētas centrā vari ļauties labsajūtai un nošļūkt pa 55 metrus garu ūdens slidkalniņu “Aura akvaparkā”. Uzzināt, kādas pēdas ir atstājis ledus laikmets un ieraudzīt milzu mamutu, var “Ledus laikmeta centrā”, bet izpētīt īstu aci piedāvā zinātnes centrs “AHHAA”. Savukārt Apgrieztās mājas (Tagurpidi) apciemojums būs galvu reibinošs piedzīvojums gan lieliem, gan maziem. Uzzini vairāk Tartu ekspozīcijā!

Ceļo ar laika mašīnu!

Laika centrs “Wittenstein” ir vienīgais tūristu apskates objekts Baltijā, kas vēsturi izstāsta ar humoru. Tas ir izveidots Paidē, Vallimē kalnā esošajā 9 stāvus augstajā  nocietinājuma tornī. Laika mašīnas lomā ir lifts, kurš aizved no viena laikmeta citā. Satiec laika centra “Wittenstein” pārstāvjus “Balttour 2018” tematiskajā hallē “Atklāj pasauli!” un uzzini, kā atraktīvi izzināt Igaunijas vēsturi tikai pusotras stundas laikā!

Tie ir tikai daži no Igaunijas tūrisma piedāvājumiem! “Balttour 2018” dalībnieku lokā būs arī Igaunijas Jūras muzejs, Igaunijas Spa asociācija, “Varska Sanatorium”, “Grand Rose SPA Hotel”, “Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park” un daudzi citi.

Šogad “Balttour 2018” var lepoties ar īpaši lielu kaimiņvalstu dalībnieku skaitu – jaunos tūrisma piedāvājumus prezentēs vairāk nekā 30 Lietuvas un Igaunijas dalībnieku. Kopumā no 2. līdz 4. februārim Ķīpsalā savu tūrisma piedāvājumu prezentēs 850 uzņēmumi no teju 40 pasaules valstīm.

Darbalaiks:

2. februārī 10.00–13.00 (Profesionāļu laiks)

2. februārī 13.00–18.00

3. februārī 10.00–18.00

4. februārī 10.00–17.00

Izstādi-gadatirgu “Balttour” rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Avots: BT1


celojumubode - 3803
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos

6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu.

EUR 2.00 | Alūksnes TIC

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

Klasiskās indiešu dejas koncerts

Klasiskās indiešu dejas koncerts

6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā.

EUR 10 | Valmieras TIC

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti

Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis

EUR 605 | Estravel Latvia

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Daiļslidošanas sacensības

Daiļslidošanas sacensības

No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”.

Valmieras TIC

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa

Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām”

1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā!

Valmieras TIC

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

LIELDIENU IZPĀRDOŠANA

Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi!

Novatours

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -