Cēsu koncertzāle stiprina sadarbību ar «Opel»

Kristīne Toma | 2018.01.16

Auto zīmols “Opel” turpina pērn uzsākto sadarbību, nododot uz gadu bezmaksas lietošanā Vidzemes koncertzālei “Cēsis” auto “Opel Insignia”. Automašīnas atslēgas koncertzāles “Cēsis” direktoram Jurim Žagaram pasniedz uzņēmuma “Auto Blitz” valdes loceklis Normunds Piebalgs.

Jaunais “Insignia Sports Tourer” ir pirms gada aizsāktās “Opel” un koncertzāles “Cēsis” sadarbības turpinājums. Jau 2017. gada sezonā koncertzāles izstāžu zāle ieguva jaunu vārdu – “Insignia” mākslas galerija, un “Opel” atbalsts dod iespēju apmeklētājiem ne tikai baudīt lieliskus koncertus, bet arī regulāras profesionālās mākslas izstādes.

“Mums ir svarīgi, lai partnerība atbilstu kopējam tēlam, jo koncertzāle nav tikai fiziska telpa, bet gan sajūtu kopums. Līdz ar to esam priecīgi, ka mūs uzrunājis “Opel” ar savu flagmaņa modeli “Insignia”, kļūstot tieši par vizuālās mākslas aktivitāšu atbalstītāju. Tā ir profesionālās mākslas galerija, kurā tiek izstādīti labāko Latvijas mākslinieku mākslas darbi,” stāsta Juris Žagars, koncertzāles “Cēsis” direktors.

Tagad, pateicoties “Opel” atbalstam, koncertzālei ir iespēja ikdienas vajadzībām un mūziķu transportēšanai izmantot jaunu auto. Kā uzsver Juris Žagars, sadarbību var raksturot ar trīs atslēgas vārdiem – samērība, profesionalitāte un gaume.

“Mūsu koncertzāle ir samērīga Cēsīm un Vidzemes reģionam, savukārt profesionalitāte un gaume ir koncertzāles pamatbūtība. Līdzīgas ir arī “Opel” vērtības - auto izceļas ar vācu kvalitāti, samērību veiktspējā un cenā, kā arī gaumīgu dizainu.  Tādai, manuprāt, ir jābūt arī mākslas iestādei – stilīgai un gaumīgai. Vēl viena īpašība, kas piemīt gan jaunajam auto, gan Cēsu koncertzālei – spēja pārsteigt. “Opel Insignia” ārējais askētisms slēpj pārsteidzošu funkcionalitāti. Savukārt INSIGNIA mākslas galerija jau 13.janvārī apmeklētājus pārsteigs ar pirmo 2018. gada izstādi - Latvijas Mākslas akadēmijas profesora Alekseja Naumova ainavu ekspozīciju,” tā Žagars.

“Koncertzāle “Cēsis” dāvā mākslas baudījumu iedzīvotājiem, tā ir pieejama ikvienam, tāds ir arī  mūsu produkts – sasniedzams un pieejams,” norāda “Auto Blitz” valdes loceklis Normunds Piebalgs. Minēto apliecina arī fakts, ka pērn “Auto Blitz” pārdoto automašīnu skaits pieaudzis līdz 527 vienībām un uz gada sākumu klientu pasūtījumi jau sastāda 115 jaunas “Opel” automašīnas.

Šogad koncertzāle "Cēsis" turpina piedāvāt augstvērtīgu programmu. 2018. gada pavasara jaunums - koncertzāles organizēts vēl nebijis festivāls "Pētera Vaska mūzikas aprīlis", kura ietvaros gaidāmi trīs koncerti. Tiek turpinātas koncertu sērijas arī konkrētos mūzikas žanros - Jazz Lounge un Ambiente skatuve, kā arī neatņemamā vērtība – akadēmiskās mūzikas koncerti. Sezona maija pēdējā nedēļas nogalē tiks noslēgta ar Spāņu operas Galā koncertu, bet jūnijā gaidāma ikvasaras atkalsatikšanās ar “Kremerata Baltica” un Gidonu Krēmeru. Savukārt septembrī jaunā sezona tiks tradicionāli iesākta ar koncertzāles rīkoto festivālu “Čello Cēsis”.

Avots: Cēsu koncertzāle


celojumubode - 3814
Lux Express

Lux Express

"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja.

Liepājas reģiona TIB

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

TUNISIJA no 295 EUR/pers!

Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām!

EUR 295 | Latvia Tours

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - dažādām gaumēm

Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides!

EUR 367 | Estravel Latvia

Viesu nams “BALTIŅI”

Viesu nams “BALTIŅI”

Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs!

TAKA

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI!

👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, SADARBĪBAS PARTNERUS

Latvia Tours

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Kļūsti par sesto spēlētāju!

Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību!

EUR 180 | SKY24.LV

Summer Sound 2024

Summer Sound 2024

Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko mākslinieku programmu.

Liepājas reģiona TIB

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums

Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot aprīlī

EUR 2519 | Estravel Latvia

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss !

Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo karti jau tagad.

EUR 180 | Jurmala Golf Club & Hotel

Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats”

Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats”

20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras namā.

Valmieras TIC

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana.

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

TAKA

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā

1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05.

EUR 225 | Estravel Latvia

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa

Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana

EUR 519 | Estravel Latvia

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI”

Trakai TIC

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē!

Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57.5903, 26.8627.

Alūksnes TIC

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru burvība

Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta dārgakmeņiem.

EUR 1299 | Latvia Tours

Ekskursija Valmieras novadā

Ekskursija Valmieras novadā

5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē!

EUR 35 | Valmieras TIC

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA

Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz 31.05.

EUR 94 | Estravel Latvia

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

Bērnu un jauniešu teātru festivāls

19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”.

Valmieras TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -