Jūrmalā Jauno gadu sagaidīs Lasvegasas vēsmās

Teniss Events | 2017.12.05

31.decembrī pieczvaigžņu viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA (Jūras iela 23/25, Majori) norisināsies krāšņas Jaunā gada sagaidīšanas svinības – ONE NIGHT IN VEGAS. Deju grīdas spožās ugunis, elpu aizraujošas dekorācijas, azarts, adrenalīns un pārgalvīgs prieks – pasākuma viesi Gadumijas nakti vadīs pasaules izklaides mekas Lasvegasas atmosfērā.

Jaunā gada svinību programmā: profesionālu akrobātu šovs, mūziķu un iluzionista uzstāšanās, Elvisa Preslija šovprogramma, dāvanas un loterija ar vērtīgām balvām no Baltic Beach Hotel & SPA. Asu izjūtu cienītājiem un ikvienam, kurš vēlas izmēģināt veiksmi un sajust uzvaras garšu – blekdžeks un pokers ar profesionālu krupjē dalību. Pusnaktī Jūrmalas debesis iemirdzēsies miljoniem Jaunā gada salūta ugunīs. Viesu priekam sarūpēts vēl viens pārsteigums – momentfoto kabīnīte EventPhotobox, kur savā īpašumā varēs iegūt neierobežotu skaitu fotogrāfiju no tematiskā pasākuma pilnīgi bez maksas. Iepriekš iespējams pieteikt video pakalpojumus šovprogrammas laikā.

Svētku ēdienkartē būs pārstāvēts plašs klāsts izmeklētu uzkodu, silto ēdienu, desertu, kas neliks vilties pat vislielākajiem gardēžiem. Vienaldzīgus neatstās arī radošā pieeja ēdienu nosaukumu izvēlē: “Lielā likme” – pīles pastēte ar baltmaizes grauzdiņiem un dzērveņu džemu;  “Three of a kind” – store, lasi un asaris zaļumu un mārrutku krēma želejā; “Royale muss” – Filadelfijas siera un sarkano ikru muss; “Itāļu rulete” – vistas un parmezāna rulete ar saulē kaltētiem tomātiem un Bešamela mērci, kā arī daudz citu vilinošu garšu. Ar piedāvājumu var iepazīties: http://jaunaisgads.tenissevents.lv/.

Vakara vadītāju lomā iejutīsies atraktīvais duets – Artūrs Teniss un  Tanya Rid (Teniss Events). Pie dīdžeja pults līdz pašam rītam būs Eiropas klubu rezidents, vairāku deju mūzikas miksu autors – DJ Marats.

Pasākums notiks krievu valodā ar daļēju tulkojumu latviešu un angļu valodās.

Rūpējoties par Jaunā gada svinību viesu komfortu, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā īpašas cenas viesnīcas numuriņiem. Mazākos svinību dalībniekus bērnu istabā izklaidēs spēles profesionālu animatoru vadībā. Pieejamas atlaides biļetēm un citiem piedāvājumiem.

Vietu rezervēšana un papildu informācija: + 371 29931247, [email protected], https://www.tenissevents.lv/

Avots: Teniss Events


celojumubode - 3802
Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi

Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija...

EUR 369 | Estravel Latvia

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Lieldienu pasākumi Alūksnē!

Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot un ripināt olas

Alūksnes TIC

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā!

Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā.

TAKA

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā

Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim.

TAKA

Atklājam Turcijas sezonu!

Atklājam Turcijas sezonu!

Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām...

CelojumuBode.lv

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu prieki lieliem un maziem

Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida tematiskas izklaides.

Baltic Beach Hotel & SPA

Programma ANTISTRESS

Programma ANTISTRESS

Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk harmonijai un mieram

EUR 700 | Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri

Lieldienu pasākums mini ZOO

Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši"

Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem.

Talsu novada TIC

Ottes Lieldienas

Ottes Lieldienas

30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika

Alūksnes TIC

Daiļslidošanas sacensības

Daiļslidošanas sacensības

No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”.

Valmieras TIC

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Lieldienas Augšdaugavas novadā.

Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās.

TAKA

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

Jautrās Lieldienas Katiņkalnā

1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni!

Alūksnes TIC

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī!

Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta auto un motorikša

EUR 757 | Latvia Tours

DENISS PASHKEVICH TRIO

DENISS PASHKEVICH TRIO

29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” ietvaros.

EUR 20 | Valmieras TIC

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā

‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā

TAKA

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzings Passat

Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance.

Europcar

Kemperu noma Eiropā

Kemperu noma Eiropā

Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam!

EUR 71 | Estravel Latvia

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Lieldienu brīvdienas Liepājā

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem.

Liepājas reģiona TIB

Riga Reggae Acoustic

Riga Reggae Acoustic

6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae Acoustic!

EUR 15 | Valmieras TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -