Rīdziniekus aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām svaigā gaisā

Lita Brice | 2017.09.04

Rīgas domes Labklājības departaments īsteno projektu "Mēs par veselīgu Rīgu!", piedāvājot svaigā gaisā bezmaksas vingrošanas nodarbības. Tās būs pieejamas dažāda vecuma iedzīvotājiem, nodrošinot viņu fiziskās veselības uzlabošanos. Katrā apkaimē nodarbības notiks vismaz reizi nedēļā, tāpēc tie, kas vēlas vingrot, varēs to darīt regulāri. Visas piedāvātās āra aktivitātes notiks profesionālu treneru vadībā.

Nodarbības notiks vairākās Rīgas apkaimēs, aptverot iespējami plašāku rīdzinieku loku. Izvēlētās tādas apkaimes, lai tajās notiekošajās nodarbībās būtu ērti piedalīties arī citu apkārtējo apkaimju iedzīvotājiem. Piemēram, Mežaparka apkaime ar savu infrastruktūru nodrošinās nodarbības tuvāko apkaimju - Čiekurkalna, Sarkandaugavas un Mīlgrāvja - iedzīvotājiem.

Nodarbības notiks Āgenskalnā, Mežaparkā, Iļģuciemā, Purvciemā, Ziepniekkalnā, Ķengaragā, Mežciemā, Teikā, Ķīpsalā, Lucavsalā. Uz šīm vietām aicināti arī Mīlgrāvja, Mangaļu, Čiekurkalna, Juglas, Sarkandaugavas, Vecpilsētas, Centra, Torņakalna, Vecmīlgrāvja, Mangaļsalas, Dzirciema, Maskavas forštates, Avotu, Brasas, Dārzciema, Pļavnieku, Dreiliņu, Atgāzenes, Bišumuižas, Imantas, Zolitūdes, Šampētera, Kleistu un Rumbulas iedzīvotāji.

Vingrošanas nodarbību klāsts būs gana plašs, lai katrs interesents varētu atrast sev piemērotāko un interesantāko nodarbību. Izvēloties vingrošanas nodarbības, vispirms iesakām iepazīties ar nodarbības saturu vietnē: www.veseligsridzinieks.lv, lai nodarbības laikā var veikt visus vingrinājumus, nenodarot pāri savam ķermenim, un vingrojot pavadītais laiks nes prieku un uzlabo dzīves kvalitāti.

"Power&Endurance" ir daudzpusīga vingrošana āra apstākļos ar dažādu intensitāti pie brīvdabas trenažieriem vai vingrošanas stieņiem. "Suspension X" ir iekares sistēmas treniņš, tajā galvenais slodzes elements ir katra lietotāja ķermeņa svars. Turoties ar rokām vai kājām pie speciāliem rokturiem, cilvēks izpilda vingrojumus. "Functional workout" ir funkcionālais treniņš, kas sagatavo ķermeni ikdienas kustībām, trenējoties tiek nodarbināts viss ķermenis, ieskaitot dziļo muskulatūru.

"Groove" ir viegla deju nodarbība. Tās pamatu veido dažādu stilu mūzika, kuras laikā ir jāizpilda divas vai trīs kustības mūzikas ritmā bez noteiktas horeogrāfijas vai sarežģītiem deju soļiem. "Speed&Mobility" ir treniņš vispusīgi izmantojot visa ķermeņa muskulatūru, spēka vingrinājumiem mijoties ar kardio slodzi. "Momy Fit" ir nodarbība jaunajām māmiņām. Treniņos darbojas māmiņas ar mazuli pie rokas vai ratos.

Plašāka informācija par nodarbībām un pilns nodarbību grafiks septembrim, kā arī informācija par citām projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" aktivitātēm pieejama mājas lapā: www.veseligsridzinieks.lv

Nodarbības tiek īstenotas Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!" gaitā.

Avots: Rīgas dome


celojumubode - 3815
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Ekskursiju piedāvājums. Grieķija

Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - Atēnas -...

EUR 1099 | Estravel Latvia

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia

Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai.

Liepājas reģiona TIB

Atlaide auto nomai Bahreinā

Atlaide auto nomai Bahreinā

Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi.

Europcar

🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad!

EUR 485 | Latvia Tours

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Saulaina atpūta Kosta Blanka

Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no 31/05 - 30/09

EUR 715 | Atlantic Travel

Padastes muiža - romantiska atpūta

Padastes muiža - romantiska atpūta

2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām

EUR 335 | Estravel Latvia

“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē

“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē

Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko!

TAKA

🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀!

🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀!

Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien!

EUR 305.00 | Latvia Tours

Autokross Brenguļos

Autokross Brenguļos

12. maijā no plkst. 8.00 Brenguļu autotrasē tiks atklāta 2024. gada Latvijas autokrosa čempionāta sezona.

EUR 10 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā

Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Liepājas reģiona TIB

🇬🇷 JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

🇬🇷 JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀

Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze.

EUR 979 | Latvia Tours

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ

Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos.

TAKA

Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē

Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē

Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē.

Alūksnes TIC

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Atpūtas ceļojumi uz Maljorku

Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām smilšainām pludmalēm

EUR 692 | Atlantic Travel

"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags

Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags.

Tukuma TIC

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Luksus klases piedāvājumi - Taizeme

Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. Sviniet dzīvi!

EUR 610 | Estravel Latvia

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25.maijā norisināsies Lielais plosts

25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”.

TAKA

Muzeju nakts Vecsalienas muižas pilī.

Muzeju nakts Vecsalienas muižas pilī.

18. maijā no plkst. 18.00 līdz 24.00 sadarbībā ar biedrību “Lauku studija” Vecsalienas muižas pilī notiks pasākums “Izgaismo pili”

TAKA

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;)

Latvia Tours

BalticTravelnews.com
+371 26551169
[email protected] -